עבור לתוכן

BT עושה המון רעש ב2000RPM

Featured Replies

פורסם

נשברה לו התושבת, כרגע אני בחיפוש אחר חדשה, האם התושבת היא הגורם לרעש? כאמור יש לי BT וזה בטוח ממנו...

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשברה לו התושבת, כרגע אני בחיפוש אחר חדשה, האם התושבת היא הגורם לרעש? כאמור יש לי BT וזה בטוח ממנו...

איזו תושבת נשברה לך שם ?...

פורסם

2000RPM נשמע לי די רועש, 1000 יהיה סביר יותר

פורסם
  • מחבר

איזו תושבת נשברה לך שם ?...

זו: http://www.ixbt.com/cpu/coolx/eclipse/typhoon-lga775retention.jpg

באחד מהקצוות הפלסטיק הלבן נשבר

אמן הייתי יכול להוריד, חפרתי בביוס של הלוח החדש P-43 DS3L וכלום, עובד על 20+- מעלות

פורסם

אממ והתמונה היא ?

תערוך תלינק ... :s05:

פורסם

אכן יש מצב ....

אבל איף שברתה אותה בדיק מה שיכול להשבר זה רק הקליפסים ....

וגם אותם אפשר להחליף מפירוק של מאוורר דפוק תנסה לברר בחניות מחשבים על גופי קירור תקולים את הפלסטיק הנועץ ניתן להחליף

עשיתי זואת הרבה פעמים עם גופי קירור יקרים ;D

פורסם
  • מחבר

אכן יש מצב ....

אבל איף שברתה אותה בדיק מה שיכול להשבר זה רק הקליפסים ....

וגם אותם אפשר להחליף מפירוק של מאוורר דפוק תנסה לברר בחניות מחשבים על גופי קירור תקולים את הפלסטיק הנועץ ניתן להחליף

עשיתי זואת הרבה פעמים עם גופי קירור יקרים ;D

הקליפס נשבר, וזה גם לא אני, עובד מטומטם בKSP בירושלים... לך תוכיח שהוא שבר לי את זה אחרי חצי שנה שלא נגעתי ופתאום נשרף הלוח ובזמן הפירוק של הקירור ראיתי את השבירה =\

נתתי עכשיו בדיקה קטנה, הBT רופף מאוד, איפה אפשר להזמין תושבת חדשה?

פורסם

אני דורש כסף על התמיכה הטכנית ועל הרעיון שלי ....

רק תפריד בעדינות עם מברג שענים תקליפס .. ומשוך החוצה .... ;D

בהצלחה איש ..... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני דורש כסף על התמיכה הטכנית ועל הרעיון שלי ....

רק תפריד בעדינות עם מברג שענים תקליפס .. ומשוך החוצה .... ;D

בהצלחה איש ..... :xyxthumbs:

תיהיה בריא עם הרעיונות שלך חחח

אבל בכל זאת אני צריך תושבת חדשה, היא לא משהו נגדיר את זה ככה, יש למישהו מושג איפה להזמין?

פורסם

תלחץ על הנקודה ששבורה בעת שהקירור עושה רעש (כשהמערכת פועלת) ותראה אם הרעש מפסיק.

אם הוא לא מפסיק, אתה יכול להפסיק לחפש, זה לא זה.

פורסם

אם הקירור רופף לא הייתי מציע לך לאמץ את המחשב, במיוחד אם אתה בOC. (אם כן אז תוריד אותו...)

פורסם
  • מחבר

אם הקירור רופף לא הייתי מציע לך לאמץ את המחשב, במיוחד אם אתה בOC. (אם כן אז תוריד אותו...)

הורדתי הכל, לחצתי על הנקודה השבורה, אין הבדל ברעש

רעיונות?

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתכוון כשאמרת שהורדת אותו, כי אני לא אמרתי לך להוריד אותו.. אמרתי לך לבדוק אם הוא עושה רעש גם כשאתה לוחץ על הנקודה השבורה ובכך מונע מהפלסטיק לזוז.

תנתק מאוורר מאוורר עד שתדע איזה עושה רעש

אם אתה רוצה להתחיל עם המעבד, אז פשוט תפעיל אותו על מהירות פחות גבוהה באיזור ה1000 אני מניח..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה מתכוון כשאמרת שהורדת אותו, כי אני לא אמרתי לך להוריד אותו.. אמרתי לך לבדוק אם הוא עושה רעש גם כשאתה לוחץ על הנקודה השבורה ובכך מונע מהפלסטיק לזוז.

תנתק מאוורר מאוורר עד שתדע איזה עושה רעש

אם אתה רוצה להתחיל עם המעבד, אז פשוט תפעיל אותו על מהירות פחות גבוהה באיזור ה1000 אני מניח..

התכוונתי והורדת הOC.

בדקתי וזה הBT עושה את הרעש, ניתקתי כבר הכל והשארתי אותו לבד עם הספק, הספק לא מרעיש, עבד לבד, שקט מופתי.

כפי שאמרתי קודם, יש לי P-43 DS3L חפרתי לו קצת בביוס ולא מצאתי דרך להוריד לו את הRPM, איפשרתי לו לשלוט על מהירות, עובד על 22 מעלות (קצת חם יותר עכשיו אבל זה עדיין לא סיבה ל2000RPM), יש רעיון איפה אני טועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים