עבור לתוכן

אני יודע שזה נטחן עד דק אבל שוב , 260GTX VS 4870

Featured Replies

פורסם

ab_box ראית בנצ'ים? אל תבלבל את המח ותביא לפה לינקים.

וטוב שלא הגזמת, לא יכול להיות שהשטויות שURIB מגיעות עד לפורומים אחרים, או שלא? :silly:

• תגובות 83
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אולי קצת הגזמתי אבל בכל זאת, בתוך הHD4870 יש מנוע פיזיקה ובכלל לפי מה שהבנתי יש גם בתוך הHD3XXX וכמה אנשים כבר הכניסו קוד מסוים ולמעשה הפעילו את הפזיקה גם ראיתי תוצאות בשטח, משהו כמו 30% שיפור בתוצאה של 3DMARK אם אני לא טועה המנוע הפיזיקלי של חברת HAVOCK, שאגב זה לא רק למעבד (CPU)

אה... כנראה שאתה מדבר על HAVOK PHYSICS....

בכל אופן, עכשיו NV עוזרת לגיקים להעביר את ה PHYSX לATI, יש לנו אפילו גאווה ישראלית בתחום בשם ערן

פורסם

שימו לב, כנסו ללינק הבא תראו את כל מה שאתם צריכים, נא לא להסתכל רק על גירסאת הOC הענקית של BFG בבקשה.

http://bithw.com/?p=354

תהנו.

פורסם

שימו לב, כנסו ללינק הבא תראו את כל מה שאתם צריכים, נא לא להסתכל רק על גירסאת הOC הענקית של BFG בבקשה.

http://bithw.com/?p=354

תהנו.

קונספירציות כאלה לא חסרות, ואני לא מבין למה הוא רושם שם שהוא בודק את זה?!

כל מה שהוא עושה זה מביא באנצ' מאתר מצליח בארה''ב

פורסם

קונספירציות? אין בעיה אני אחזור עם עוד באנצ'ים, שב בכורסא.

תדפדף פה עמוד עמוד ותסתכל על הגירסא הרגילה של ה216 בבקשה ולא על הEVGA והBFG:

http://www.guru3d.com/article/evga-geforce-gtx-260-core-216-superclocked-review/10

עריכה2 :

הנה גם האתר שלכם כתב זאת בבירור:

על פי ביקורות מרחבי הרשת, הגדלת כמות המעבדים המאוחדים בכרטיס לא שיפרה את ביצועי הכרטיס ברמה כזו שתעלה על ביצועיו של ה-HD4870. עם זאת, מחירו הזול יותר גורם לכך שלמרות שגרסה שלו, שעברה אוברקלוק מהמפעל, תהיה יקרה יותר יחסית לכרטיס בסיסי, היא עדיין תהיה או זולה יותר או זהה במחיר לזה של ה-HD4870, וכנראה תעלה עליו בביצועיה.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מה שכן גירסאות OC יהיו טובות יותר אך יעלו כנראה יותר.

פורסם

ab_box בלינק הראשון שננתת. הביקורת היא של TOM'S? זה נראה כך, בכל מקרה הזוי שהHD4870 מנצח את ה260GTX 216core במבחן אחד....בקרייסיס.

פורסם

ab_box בלינק הראשון שננתת. הביקורת היא של TOM'S? זה נראה כך, בכל מקרה הזוי שהHD4870 מנצח את ה260GTX 216core במבחן אחד....בקרייסיס.

הביקורת היא מGURU3D.

ולמעשה הHD4870 לא מנצח שם את ה260GTX CORE 216 בקרייסיס. אני ראיתי שהHD4870 מנצח שם בCOD4 ובDMC4 ועדיין לא עברתי על הכל , למעשה רק התחלתי.

פורסם

דרך אגב:

שמע אני כבר בתחום הזה הרבה שנים והגעתי מפורום אחר כי שמעתי שיש פה אחד בשם URIB שבוזז את ATI כאילו הם עשו משהו רע, ולא אני לא פאנבוי של ATI אבל מתוך שנים של ניסיון עם כרטיסים של שתי החברות ושנים של ידע על חומרה מישהו חייב ללמד אותו קצת, כי הוא פשוט עושה כרצונו.

פעם הייתי פאנבוי של ATI, AMD, APPLE, NV, מספיק! לא יוצא מיזה כלום. :s07:

היום מעניין אותי המחיר של החומרה תמורת התועלת, ובמקרה של ATI הכרטיסים החדשים הם מכוניות מרוץ עם נהג שיכור.

אני מודע לזה שלכרטיסי HD48XX יש ביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר, אבל... חשוב לי יציבות דרייברים ויכולת אוברקלוק טובה.

אגב כרטיסי ATI מקדדים תוכן HD טוב יותר מהמתחרים, אז ככה שאם אני פאנבוי הייתי מחפש רק חסרונות.

פורסם

פעם הייתי פאנבוי של ATI, AMD, APPLE, NV, מספיק! לא יוצא מיזה כלום. :s07:

היום מעניין אותי המחיר של החומרה תמורת התועלת, ובמקרה של ATI הכרטיסים החדשים הם מכוניות מרוץ עם נהג שיכור.

אני מודע לזה שלכרטיסי HD48XX יש ביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר, אבל... חשוב לי יציבות דרייברים ויכולת אוברקלוק טובה.

אגב כרטיסי ATI מקדדים תוכן HD טוב יותר מהמתחרים, אז ככה שאם אני פאנבוי הייתי מחפש רק חסרונות.

שמע כבר נתתי פתרונות לבעיות שדיווחת עליהם,

קודם אין צורך להגיד שמבחינת מחיר, ATI לקחה את הסיבוב, ה260GTX הראשון והמחודש עדיין משתמש ב65NM הקדום וכשATI רק תרצה היא תלחץ על ההדק והמחיר ירד למטה חזק.

מבחינת דרייברים : יש בעיות עם 8.9 או 8.8 ?! שמים 8.6 ויוצאים מרוצים :)

בעיות חום: שטויות - מעלים מאוורר ל40% ול55 במאמץ ונגמר סיפור (וגם ב40-55% אין רעש, תאמין לי..)

זה הכל, מרוצה?

פורסם

מסתבר שאני אמן הקונספירציות ;)

כתבתי בכתבה "בביקורת שנבדקה" לא התכוונתי לביקורת שלי ...

אני כתבתי את הכתבה , אם אתה לא חושב שיש אמת בדברי הנה הביקורת המלאה :

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_gtx_260_216shader/

פורסם

ואוו

כל כך הרבה זבל של מילים שנשפכות כאן עוד לא ראיתי בכמות כזאת.

תגידו לי??

אם תקבלו במשחק 28 FPS אל מול 30 FPS ב2 הכרטיסים הללו, זה יעשה אתכם מרוצים?!?!?!?

אם קרייסיס או כל משחק אחר יקרטע על 20 FPS אל מול 18-7 FPS ההפרש הזה יתן לכם סיפוק???

לכו על הכי נורמלי והכי זול שאפשר למצוא, וזהו!

גם ככה עד שתרגישו איזה שהוא חוסר סיפוק מהכרטיס במשחקים חדשים אתם תקנו חדש, אז כמה חפירות?

הנושא הזה נטחן יותר דק מסלט!

פורסם

תגידו לי??

אם תקבלו במשחק 28 FPS אל מול 30 FPS ב2 הכרטיסים הללו' date=' זה יעשה אתכם מרוצים?!?!?!?

אם קרייסיס או כל משחק אחר יקרטע על 20 FPS אל מול 18-7 FPS ההפרש הזה יתן לכם סיפוק???

לכו על הכי נורמלי והכי זול שאפשר למצוא, וזהו!

[/quote']

זאת הסיבה שהמלצתי להתמקד בגורמים אחרים , ביניהם נמנה המחיר.

מי שמתייחס למחיר בלבד יש לי אתר בשבילו משהו משהו - www.zap.co.il

אגב, עוד השוואה מעמיקה יחסית:

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/10103-evga-geforce-gtx-260-core-216-216-sp-superclocked-edition-review-15.html

פורסם

חחח^ יוצא 50\50 בתוצאות אל מול ה GTX260 הרגיל...

והכי קל לתת את העמוד בו יש את המשחק שמותאם לGPU של NV נכון סינדרום?

מסקנה: תחליטו מה לקנות מבינהם לפי המשחקים שאתם משחקים, אם במשחקים שאתה אוהבים הGTX260 יותר טוב תיקחו אותו,

אם לא אז HD4870, בחיאת רבק :please: כבר אפשר להקים בראשי של "חומרה" HD4870 VS GTX260 מרוב דיונים... רק היום נראה לי נפתחו 3-4 כאלה

פורסם

נו תגידו מה אתם חבורה של פאנבויז?! זה הפורום הראשון שאני רואה שממלצים בו על 260GTX באופן קבוע - פשוט בושה!

תחפשו מצידי בכל רחבי הרשת, אבל בחייאת, תסתכלו באתרים אמינים, ה4870 עדיין טוב יותר ונמאס כבר להגיד את זה, וראתי הרבה באנצ'ים, חבל שאתם מחשיבים רק את גירסאות הOC של EVGA וBFG שיעלו הון פה בארץ..

אני לא מתכוון להתווכח איתכם, אני בכלל באתי מפורום אחר ולצערי הרמה פה ממש ירודה, בפורום מפרטי מחשב שלכם אתם דוחפים ללא הפסקה את ה260GTX ועוד הרגיל ולא הC216 שגם ככה לא משתלם בעליל כי :

א. עולה יותר מ4870

ב. מביא ביצועים נחותים מ4870

ואל תתחילו להתבכיין על בעיות ה4870, כפי שכבר אמרתי, יש בעיית דרייברים? חוזרים ל8.6

בעיות חום? מעלים קצת מהירות מאוורר.

אין לו פיזיקס? יש הרבה קודים שמסתובבים ברשת ותוך שניה הכרטיס הופך לתמך פיזיקס.

עכשיו כשנגמרו הבעיות, מישהו מוכן להסביר לי למה כולם פאנבויז פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים