פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים http://www.experts-exchange.com/Web_Development/Web_Languages-Standards/PHP/PHP_Databases/Q_23049748.htmlאחרי שאתה מנסה את מה שרשום שם בסוף, תוודא שבדפדפן אתה נמצא בקידוד של utf-8
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר בשביל לראות את התגובות להודעה הזאת אני צריך להרשם לאתר וכדי לעשות זאת אני צריך להכניס כרטיס אשראישמשום מה האתר טוען שהמספר כרטיס אשראי שלי לא נכון.תוכל לעשות לי צילום מסך של התגובה?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים בשביל לראות את התגובות להודעה הזאת אני צריך להרשם לאתר וכדי לעשות זאת אני צריך להכניס כרטיס אשראיברור לך שזה לא "להכניס כרטיס אשראי" אלא "לשלם", נכון? :-X
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים הממ.. כנראה שיש להם איזה אלגוריתם כשנכנסים הרבה אנשים לעמוד ממקום מסויים הם חוסמים אותו (בד"כ אני מוחק את הקוקיס ורואים את הפתרונות בסוף העמוד).תבדוק את זה:http://il2.php.net/manual/en/function.mysql-client-encoding.php#69542
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר עשיתי מה שרשום שם, עכשיו קורא משהו משונה:בDB עדיין העברית מופיעה ג'יבריש אך שאני פולט ממנו אל הדפדפן זה מופיע בעברית (עם זה אני יכול לחיות)הבעיה היא שהדפדפן (FF) על קידוד UTF-8 , הפלט מהDB הוא בעברית אבל כל שאר העמוד בג'יברישכשאני הופך את הקידוד של הדפדפן לwindows-1255 זה להיפך , כל השאר נראה בעברית והפלט מהDB בג'יבריש.שיניתי את כל הקבצים של האתר לUTF-8 וגם את כל הDB .נ.בברור לך שזה לא "להכניס כרטיס אשראי" אלא "לשלם", נכון? Lips Sealedצריך להכניס כרטיס אשראי -לא- על מנת לשלם אלא על מנת לקבל trail לשבוע(כמובן שלאחר שבוע התשלום מתחיל אוטומטית אלא אם ביטלתי לפני סיום הtrail)( :-X :-X)
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים שיניתי את כל הקבצים של האתר לUTF-8 וגם את כל הDB .אז זהו, שלא..אלא אם אתה מדבר על טקסט בעברית שנטען מאיזשהו דטאבייס אחר (או כל מקום שהוא לא הקבצים שלך שכביכול שינית).אתה צריך לפתוח ולשמור מחדש את כל אותם קבצים ב-UTF8, אם אתה רוצה שהעברית תוצג לך כמו שצריך בקידוד הזה.(כמובן שלאחר שבוע התשלום מתחיל אוטומטית אלא אם ביטלתי לפני סיום הtrail)נו, כן..ובוא נגיד שקשה לי להאמין שהם שולחים לך תזכורות לפני סיום ה-trial...
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מחבר אכן זה סידר את הבלאגן.עדיין קיימת הבעיה שבphpmyadmin העברית בטבלאות נראת כג'יברישגיגלתי יום שלם וכל הפתרונות שמצאתי לא עזרו.אם למישהו יש ניסיון עבר עם המקרה הזה אשמח לעזרה.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.