עבור לתוכן

נייד עד 5000 שקלים - MSI MSI GX620/gaming notebook - יש תמונות אתם מוזמנים :)

Featured Replies

פורסם

...במיוחד אם המחשב מגיע מחול ויש מצב שאין לכם מתאם מתאים...

דבר ראשון:

תתחדש! :yelclap:

דבר שני:

מה באמת עשית לגבי המתאם?

הרי אמרת שקנית את המחשב מEBAY

דבר שלישי:

האם החנות עושה משלוחים לישראל, או שהשתמשת בשרות ישראלי כדוגמת mustop ודומיו?

פורסם

ההבדל בכרטיס המסך הוא די מינורי והמחשב הוא 17". ה-X200 לא עולה 5200 ש"ח, מדובר על מכירה פומבית ולא ברור באיזה מחיר באמת ניתן לקבל את המחשב, המחיר שלו בשוק הוא גבוה בצורה משמעותית ממה שפותח הת'ראד שילם על המחשב שלו.

ה-5930G הוא אכן אופציה חדשה ומאד משתלמת למי שרוצה מחשב משחקים בתקציב מוגבל, ממש נדהמתי מהמחיר שלו כשהוא רק התחיל להופיע אבל הוא צץ בעוד מקומות אז כנראה שזה באמת הטווח.

המחשב הוא 15.4 אינצ'... תבדקי עוד פעם (הגרסה השנייה ה-720 היא של ה-17 אינצ'..)

ותתפלאי לשמוע שה-X200 נמכר במחיר הזה - המכירה ה"פומבית" כביכול נמכרת לכל מי שמציע מכיר גבוה ממחיר הפתיחה

פורסם

אני לא בדיוק יודעת למה אתה מתכוון ב"גרסה השניה", הלינק שנתת מוביל לעמוד שמציע את ה-X200-21T ב-17.1", זה מצויין פעמיים . כמו כן, ה-X200 זו סדרה שכולה ב-17.1" ואין לה דגמים ב-15.4".

בקשר למחיר, אין לי מושג בכמה מקבלים את זה, לא ניסיתי להתמודד על המכרז רק ציינתי שזה לא המחיר אלא מחיר הפתיחה. אם אכן קנית את המחשב הזה במחיר הזה אז אין ספק שעשית עסקה טובה.

פורסם

אז מה בסוף קנית? איזה מעבד בדיוק? מסך 15 או 17?

כמה עלתה הצריבה של העברית?

השנאי שהגיע מתאים ל220V?

תתחדשי

פורסם

1. תתחדש! :) ניראה ממש טוב!

2. מה באמת עשית עם מתאם?

3. אם מותר לשאול כמה שילמתי מכס ואיך הלך כל הסיפור? כי אני שוקל להזמין מחשב בערך בחצי מחיר אז מעניין אותי כמה אני יצטרך לשלם

שבוע מצויין :)

פורסם
  • מחבר

1. תתחדש! :) ניראה ממש טוב!

2. מה באמת עשית עם מתאם?

3. אם מותר לשאול כמה שילמתי מכס ואיך הלך כל הסיפור? כי אני שוקל להזמין מחשב בערך בחצי מחיר אז מעניין אותי כמה אני יצטרך לשלם

שבוע מצויין :)

1.תודה תודה ... מוערך ...

2.קונים מתאם :) , אני פשוט קניתי כבל מהשקע לתקע של השנאי זה כל הסיפור ... כל חנות מחשבים או אלקטרוניקה מוכרת אחד כזה.

3.מכס - נשלח לך הודעה בדואר עם שווי המוצר .הולך למכס, מומלץ להצהיר על הערך הנכון בלי סיפורים ובאלגנים ...

מכס 15.5% משלמים במקום ומשחררים את המוצר במקום שלום על ישראל ... המוצר אצלך ... גג 40 דקות לקח לי .

אז מה בסוף קנית? איזה מעבד בדיוק? מסך 15 או 17?

כמה עלתה הצריבה של העברית?

השנאי שהגיע מתאים ל220V?

תתחדשי

כמו שכתוב קניתי מסך 15 אינצ' מכיוון שהמחשב חצי נייד וכנראה ישמש למולטימדיה ואיזה משחקון פה ושם שמשעמם אז לא באמת רציתי מסך 17 אינצ'.

המעבד הוא Core 2 Due 2400Mhz כאשר הוא מחובר לחשמל ניתן להאיץ אותו ... לא ברור לי עדיין לכמה אבל אפשר .

הצריבה של העברית - אני עצמי כותב עיוור אז אני לא יודע אם זה הכרחי אבל אם כן או לא אני ידווח שבוע הבא, לא בעייה, מצאתי מקום המחיר הוא באזור ה 150-200 שקלים.

השנאי שמגיע מתאים ל 220 כן .

דבר ראשון:

תתחדש! :yelclap:

דבר שני:

מה באמת עשית לגבי המתאם?

הרי אמרת שקנית את המחשב מEBAY

דבר שלישי:

האם החנות עושה משלוחים לישראל, או שהשתמשת בשרות ישראלי כדוגמת mustop ודומיו?

תודה רבה .

מתאם - זה לא בעייה כמו שרשמתי לעיל.

נכון קניתי מ EBAY אין בעייה עם זה דרך אגב.

מגיע תוך כמה ימים ארצה הבעייה זה שהוא מתעכב במכס .

כן החנות עושה משלוחים לישראל המחיר הוא 90$

אני לקחתי ללא ביטוח , כי לא הייתה אופציה כזאת ב EBAY , המוצר ארוז היטב והגיע במצב מצוין ארצה !! ( אני מדבר על האריזה החיצונית )

תנסו לשדל את המוכר לשלח את המוצר עם ביטוח שעולה עוד כמה דולרים לפי האתר של חברות המשלוחים.

אין צורך להשתמש בשירות כמו mustop ,סתם בזבוז של עוד עמלות ... יש צורך בשירות כאשר אין אפשרות למשלוח לארץ או כאשר אתה צריך כתובת בארה"ב.

ול Access Denied לקחתי בחשבון הכל אל תדאג ...

לא מעוניין ב 17'.

זה המוצר שבחרתי כי הוא פשוט נותן מלא פיצ'רים מצוינים בחבילה .מחשב מצוין גם למשרד דרך אגב ...

המקלדת הינה מקלדת מלאה , מיקום העכבר מצוין ! אפשר להניח את הידיים על משטח האלומיניום הקליל והקריר שלא מרגיש זול ונוח במיוחד מבלי ליגוע במשטח העכבר.

בקיצור אין פה שום דבר לא נוח או רע במחשב כמו שאמרתי . גימור מצוין מרגיש נוח ,קל משקל , לא עבה , נראה מצוין מבחוץ ושפותחים אותו .

אפילו כבר בחורה חמודה אמרה שהוא סקסי :) עם הפס האדום ...

ביקורות מצוינות , הכל עובד ומטקטק ...

אגב למי שרצה לדעת - אין לו בעיית חימום להיפך המשטח אלומיניום למעלה משאיר אותו קר יופי בחלקו העליון , ובאשר לחלק התחתון אין בעיית חימום בכלל ..

ראיתי לפטופים גרועים בהרבה שנאמר שהם קטנים וקרירים ...

החלק היחידי שמתחמם הוא כמובן היכן שנמצא המעבד עם הצלעות קירור אבל בכלל לא נורא - בדקתי לאחר שהמחשב נשאר דלוק כ 3 ימי עבודה .

* מישהו רוצה להציע בדיקות PERFORMENCE שנראה מה הוא באמת שווה ?

פורסם

* מישהו רוצה להציע בדיקות PERFORMENCE שנראה מה הוא באמת שווה ?

יש סטיקי בנצ'מארקים, תוכל להריץ את התוכנות המוצעות שם (רק קרא את ההוראות קודם).

פורסם

אחח.. איכותי ביותר 8)

תתחדש אחי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים