פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחזקיש פה הרבה שטוענים שרץ "חלק" - כמה OC שלא ניצלתי מהמחשב שלי קשה לי לשחק על ההגדרות "הכי גבוהות" (לא מזכיר בכלל AA)נו ברורזה לא הכי קשה לבלבל את השכל בלי להביא הוכחותגם אני יכול להגיד שאני מריץ אותו על רזולוציה 1200*1900 עם כל הפילטרים על X16 ומקבל 45FPSאנשים תתבגרו..............
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים jackhammer, איך אני יכול להציג לך תוצאות בצורה שלא תדרוש ממני יותר מדי עבודה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אתה לא ממש צריך כי זה לא ממש מעניין אותי אין לך מה לעבוד עלי אני לא בלונדינית עם עניים ירוקות אז אין לך מה להרשים אותי אם זה באמת רץ לך כמו שאתה אומר אז באמת שיפה לך (לא בכוונה של העלבה)
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחזקיש פה הרבה שטוענים שרץ "חלק" - כמה OC שלא ניצלתי מהמחשב שלי קשה לי לשחק על ההגדרות "הכי גבוהות" (לא מזכיר בכלל AA)התמיכה של crysis בכרטיסים מהסוג שלך פשוט הורגת אותם...
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אני לא יודע למה כולכם טוענים שהמנוע שופר.crysis עבד אצלי על הכל HIGH(לא היה V.HIGH כי זה DX9) ועל 1680X1050 ולא קירטע בכלל חוץ מבקטעים עם באגים שבהם קירטע לכולם.בwarhead בהתחלה שמתי על כמעט הכי גבוה והיה בסדר,באמצע המשחק פתאום נעשה יותר עמוס והייתי צריך לעבור לגיימר וב3 שלבים אחרונים בערך בקרח יכלתי לשחק בצורה נורמלית(30 FPS בערך) רק על mainstream.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אני לא יודע למה כולכם טוענים שהמנוע שופר.crysis עבד אצלי על הכל HIGH(לא היה V.HIGH כי זה DX9) ועל 1680X1050 ולא קירטע בכלל חוץ מבקטעים עם באגים שבהם קירטע לכולם.בwarhead בהתחלה שמתי על כמעט הכי גבוה והיה בסדר,באמצע המשחק פתאום נעשה יותר עמוס והייתי צריך לעבור לגיימר וב3 שלבים אחרונים בערך בקרח יכלתי לשחק בצורה נורמלית(30 FPS בערך) רק על mainstream.כן הקרח ממש מחורבן מרגיש כמו משחק לא גמור
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מה לא גמור, ראיתם שלב כזה בכלל במשחק אחר ? נגנבתי מהעיצוב של השלב הזה וכל הקרח שנופל כאילו והים הקפוא והפתיתי שלג באוויר. האוניות הקפואות בכלל הדהימו אותי זה אחד השלבים הכי יפים ששיחקתי בהם מעולם.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים קודם כל במשחקים יפנים שאני מאוד אוהב הכניסו שלבים שונים אש\מים\שלג וכו כבר מתקופת ה8 ביט ככה שלא אני לא מתלהב שנית אין הצדקה בכלל לדרישות חומרה הגרפיקה גם בהגדרות גבוהות לא אמורה לזחול כל כך דיברו על ניצול חומרה טוב יותר וקריסיס הרגיל ואני לא הרגשתי את זה בכלל
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים GAMER=HIGH.צריך לעשות את ההקבלה הנכונה.בCRYSIS היו רק 3 רמות לגרפיקה בXP בגלל הDX9,ככה שHIGH היה הכי הרבה שאתה יכול לסחוט מהגרפיקה על XP(לא מדבר על הפאטץ' ההוא שאיפשר V.IGH גם בDX9 כרגע)בWARHEAD הרמה הכי גבוהה לDX9 היא Xtreme(נראה לי,בכל מקרה מה שמעל לGAMER) ככה שGAMER זאת מין רמת ביניים שלא הייתה בקרייסיס הרגיל ובמונחים של מדד היא יותר נמוכה בדרגה מהHIGH בקרייסיס הראשון.מקווה שעקבת אחרי עד פה - בכל מקרה הכוונה שלי היא mainstrean זה כמו לרדת שתי רמות בגרפיקה מהHIGH בקרייסיס הראשון.בכל מקרה אני לא חושב שהמנוע שלהם באמת עבר אופטימיזציה רצינית.וקרירין לא יודע למה התכוונת בדיוק כי אני דווקא חושב שהמשחק נראה מדהים רק שהכרטיס שלי ממש לא יכול להריץ אותו ברמות הגבוהות באמת.מאיך שאני רואה אותו בmainstrean-gamer הוא נראה מעולה ויותר טוב מכל המשחקים היום אני חושב אז אני יכול רק לדמיין איך הוא יראה על מחשב שיכול להריץ אותו על Xtreme ועם רמת AA כלשהיא
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים MAINSTREAM=MEDIUMGAMER=HIGHENTHUSIAST=VERY HIGHאין פה מה להתפלסף.מסכים. WARHEAD בכללותו נראה טוב יותר מ CRYSIS הראשון מבחינת אפקטים,חלקיקים ונתזים בעת ירי ופיצוצים, עשן ולהבות וכדומה.רמות הגרפיקה מקבילות בדיוק כמו שדניס אמר.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים לא יודע למה אתם אומרים שהגרפיקה אותו דבראני מרגיש את הגרפיקה פחות כבדההראשון עבד לי לאטהייתי צריך להוריד ממש את הרזולוציה ולכבות הכל הכל הכלפה אני משחק על חלק LOW וחלק MED ורזולוציה קצת יותר גבוההועובד לי בסדר גמורשיש קצת פיצוצים ודברים כאלה אז נהיה קצת לאט אבל חפיףבהחלט שחיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.