פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים זה מה שקורה כשאתה מכור לדבר יותר מידי ,סימון אנחנו לא נראה אותו עוד הרבה זמן!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [הוא במשחק]
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים בקיצור Steam האלה שיהיו בריאים רק עוד 8 שעות ניתן להתחיל להוריד את המחשק.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר Shadow תמונות יפות כמה הAA ? או שמבוטל? וכמה FPS? מבוטל..אפילו לא ניסיתי...אבל שלבתי 3 הגדרות מ VERY HIGH וכל השאר HIGH 31 FPS שחיק לחלוטין (1680X1050) השלבים ממש טובים Shadow , אחד הסיקורים המושקעים שנראו בפורום כל הכבוד על ההשקעה TNX MAN
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מבוטל..אפילו לא ניסיתי...אבל שלבתי 3 הגדרות מ VERY HIGH וכל השאר HIGH 31 FPS שחיק לחלוטין (1680X1050) השלבים ממש טובים TNX MAN קשה לי להאמין שבכלל צריך AA על הרזולוציה הנ''ל בקרייסיס. SHADOW אתה משחק על DX 10 ?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר כל ההגדרות של הסינגל פתוחות ב XP לגבי המולטי זה שונה- VERY HIGH אפשר רק בויסטה ( או לערוך קבצים שוב ב-XP )
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים כן שחיק אבל אין ירידות לכוון ה20?בטח לי יהיה עם המעבד והזכרון שלי, אבל אני אשחק רק על HIGH .VERY HIGH צריך ויסטה לא? וראיתי שלך יש XP . [ראיתי את התגובה שלך מעלי, זה מובן לגבי VERY HIGH]
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים יואו אני מת כבר לשחק במשחק הזה והגראפיקה שלו נראת יותר טובה מקרסיס. טוב לפי דעתי. עוד משהו שם לב? כאילו או שזה סביבה קצת שונה או לא יודע.. אבל זה ראה לי שונה קצת...
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים יואו אני מת כבר לשחק במשחק הזה והגראפיקה שלו נראת יותר טובה מקרסיס. טוב לפי דעתי. עוד משהו שם לב? כאילו או שזה סביבה קצת שונה או לא יודע.. אבל זה ראה לי שונה קצת... בגלל שהפעם עשו הצללות של הג'ונגל כמו שצריך.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים יואו אני מת כבר לשחק במשחק הזה והגראפיקה שלו נראת יותר טובה מקרסיס. טוב לפי דעתי. עוד משהו שם לב? כאילו או שזה סביבה קצת שונה או לא יודע.. אבל זה ראה לי שונה קצת... יותר Bluring ו Edge soomhting זה הכל, וכן הם למדו מטעויות בכל הנוגע לסידור הפריטים בסביבת המשחק, יש יותר צמחיה שמסתירה פריטים אחרים גם כדי למנוע יתר עומס על מערכות שונות.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים ניצול של 4 ליבות ? הלוואי שהיה אבל לפי מה שאמרו כאן או בתראד הקודם, כנראה שלא יהיה ניצול של 4 ליבות וחבל מאוד.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אחי רוצה להוריד את המשחק מהחנות של EA Shadow, המשחק תומך ברזולוציה 1920X1200 ?
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים משחקים איכותיים שווים את הכסף שלי. קניתי, ומי שאמר שהשרתים שלהם איטיים, פשוט טועה. זה שרת ההורדות הכי מהיר שראיתי בחיים שלי. מנצל (כנראה תיאורטית) יותר ממה שחבילת ה 3 מגה שלי מספקת 370KbPS. *בתמונה עשיתי PAUSE על ההו8רדה של WARS כי אותו אני אוריד אחרי שיירד המשחק הראשי ואני אתחיל לשחק בו וברקע בינתיים יירד ה WARS. מין MULTITASKING שכזה המחיר אגב 29$ כאשר בארץ זה יעלה 170 שקל (שאלתי אתמול בבאג) ככה שלשם שינוי: - גם זול יותר לקנות מ STEAM - גם המשחק נשאר תמיד זמין להורדה והתקנה מכל מחשב בלי צורך לשמור על דיסקים. אני אישית ממש מרוצה מהסידור הזה, במיוחד כאשר שרתי ההורדות מהירים כמו טיל בליסטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.