עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לי בויסטה 64ביט ירד ב10 FPS לעומת האקס פי 32 בגרפיקה מקסימלית.

זה לא נתון ממש שימושי שירדו לך 10FPS השאלה האם זה ירד מ 60FPS ל 50FPS - ירידה של 16.7%

או שירד מ 30FPS ל 20FPS - ירידה של 33% [שזה משמעותי, גם ברמת ה FPS הנמוכה][br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 10:57:06

כשאני הוספתי מ2 GB ל6 GB זכרון בVISTA 64 ULT SP1 השיפור היה בלתי נתפס...

זה נשמע הגיוני, עם 2GB בזמנו אצלי עם גרסת Vista x64 - מעה"פ הייתה כבדה משהו [אני לא מדבר על משחקים]

כך שהשינוי מ 2GB ל 4GB משמעותי, השאלה שלי מהי התמורה מעל 4GB

למשל כשמשדרגים מ 4GB ל 6GB - מה השיפור שזה ייתן ?.. :nixweiss:[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:04:31

אגב, מישהו יודע איך ניתן לוודא ש 2 הליבות הגרפיות פעילות במשחק - לעינייננו Crysis / Crysis Warhead

מדובר כמובן כשחומרת המחשב מכילה כרטיס גרפי כפול ליבה כמו 9800GX2 או HD4870X2

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מצתער אבל מאוד מאוד קשה לי להאמין ש "60-70%+ more Fps compared to Enthusiast"

ושהגרפיקה תישאר יפה

רק בשבילך מקסים אני יעשה היום סליחה ומחילה ואנסה את זה :P

פורסם

thx you dj!

i cant chec it couse me and my friend tryed to rewrite crysis warhed so it would be less than 10 gigabayts and not heavy as it was.... i dont have the 'auto...exe"

taht i need to replace so thank you again

פורסם

עכשיו ששיחקתי בקרייסיס ובקרייסיס וורהד בדקתי אם באמת המנוע שופר והמשחק עובד טוב יותר,

שמתי את כל ההגדרות על HIGH בשתיהם,

בראשון קבלתי בין 35-40 fps רזולוציה - 1680-1050

ואילו בשני בין 25-35 fps

אבל מה, השני נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

האמת היא שהשינוי בין קרייסיס לקרייסיס וורהד מורגש מסיבה מאוד פשוטה,

הכרטיס שלך והמעבד שלך עובדים פחות.

למה?, זה פשוט שים לב כמה שטח ופרטים מעבדים הכרטיס והמעבד שלך וגם הזיכרון בקרייסיס הראשון ותשווה את זה לוורהד ותשים לב שבוורהד זה הרבה פחות.

עוד משהו! מקסים, אני בדקתי את העניין ויש שמה הסברים להחליף קובץ אבל הפלה וופלה הקובץ הזה בכלל לא קיים אצלי.

אבל ממה שראיתי המשחק כן נראה טיפה פחות ריאליסטי, וגם ככה אני נהנה מFPS עצום גם בהגדרות הגבוהות ביותר אז אני ממש לא רואה סיבה לעשות את זה

פורסם

thx :xyxthumbs:

i ddont know why but i have huge fps drops from 60 to 20-30 i tought that would fix it

פורסם

הFPS היחיד שהיה אצלי נכון היה בקטע של הרכבת (של מי לא.... אני מניח בעלי הHD4870X2)

בכל אופן שמה, אתה מקבל את ה קרייסיס האמתי ישר בפרצוף

פורסם

אלקטריק על איזה הגדרות אתה משחק וכמה FPS אתה מקבל? אצלי אני משחק על FPS של בערך 35 אבל יש לי דרופים ל15-20 לא יודע למה, יש דרך לבטל את זה?

ועוד משהו, למה בקרייסיס הראשון אי אפשר לשים את ההגדרות על V.HIGH?

פורסם

אני משחק על 1280X1024 הכל הכי גבוהה, כמובן ללא AA ויש לי 30-40FPS..

עכשיו אתה בטח מרים גבה, תוריד אותה סמיון, זה המעבד שלך

למה אי אשפר VHIGH בקרייסיס הראשון? בגלל שזה פיצ'ר שיש אותו תחת DX10 בלבד, זאת אומרת בויסטה...

יש VHIGH בוורהד פשוט כי ממצים את הDX9 במקרה הזה ומשתמשים באפקטים שכן יש בDX9

פורסם
  • מחבר

^

אפשר VERY HIGH ב XP לקרייסיס - שמתי הסבר בדף הראשון בתחתית הדרישות המומלצות - השינוי נעשה ע''י עריכת קבצים (ההבדל בין VERY HIGH בXP לבין VISTA לא משמעותי)

אגב אותו הסבר עובד על CRYSIS WARS שמאפשר הגדרות מקסימליות רק בויסטה.

כמו שאתה יכול לראות ערכתי WARS ל VERY HIGH וזה נראה ככה:

44vt3.png

פורסם

אני יודע שאפשר דרך שינוי הגדרות אבל הVHIGH בXP שאתה מקבל הוא לא בדיוק הVHIGH של DX10 יש פיצ'רים שהם שונים

פורסם
  • מחבר

הפיצ'רים האלה לא משמעותים בכלל...

אז אולי יש הבדלים בכמה אחוזים בודדים, בגלל זה עכשיו CRYTEK אפשרו ב-WARHEAD הגדרות מקסימליות - VERY HIGH ב-XP

:xyxthumbs:

(בניגוד ל CRYSIS)

תגיד לי אם אתה רואה הבדל רציני באתר הזה שעשו השוואה בהגדרת Very High בין XP לבין VISTA

http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html?msg_sort=1&cpage=9

פורסם

הקונפיג הזה שמאפשר להריץ את CRYSIS WARHEAD על ENTHUSIAST עם FPS דיי גבוה זה פשוט בולשיט, אין מצב שזה הגיוני... מישהו בדק באמת והרגיש שיש הבדל בגרפיקה או ב FPS שלא בא על חשבון אחד מהם?

פורסם

הדרך היחידה שהצלחתי עד כה להריץ את קרייסיס בצורה שיהיה אפשר לשחק חלק, ולכוון ובאמת לראות לאן מכוונים ועל מי יורים, זה שילוב של GAMER בהגדרות הגרפיקה, וDX9, ואני בויסטה, אבל סה"כ לוחץ כפתור ימני על האייקון של המשחק ובוחר PLAY DX9.

זאת גרפיקה מחורבנת ולא נהנים מבחינה ויזואלית, אבל רק ככה אפשר לשחק נורמלי.

וחבל, כי תראו איזה מפרט יש לי בצד, ועדיין המשחק מקרטע בטירוף על הגדרות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים