עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ןמה עם הביצועים?

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

1) מאיפה הכי זול לקנות אותו וכמה זה יעלה לי בויזה אחרי תרגום מחיר לשקלים, הרי צריך להוסיף מע"מ וכדומה לא ?

2) מאיפה עדיף לקנות, EA או STEAM ואיך זה עובד לאחר מכן... תוכל להוריד אותו גם בעוד כמה שנים או שמקבלים דיסקים בדואר הבייתה ?

אלכס ידידי שלום,

1. המחיר הוא אחיד בכל המקומות בו הוא נמכר ב $ - המחיר הוא 29.95$

2. עומדות לפניך 2 אפשרויות: להוריד אותו כקובץ ב EA [כנראה קובץ IMAGE כגון ISO] במחיר הזה 108~ ¤

או להוריד אותו עם אחריות מורחבת המאפשרת להוריד את הקובץ במשך שנתיים בתוספת של 6$ [5.99$] - סה"כ 36$ > 130~ ¤

אני בסוף החלטתי לקנות אותו בקופסה ב EBAY ב 29.95$ + 9.85$ דמי משלוח - סה"כ 40$ > 143~ ¤

את הגיבוי [החוקי] אני אעשה לו בעצמי עם Daemon Tools PRO המאפשר לשמור את התקליטור [עם ההגנות] כקובץ IMAGE

ולשחק עם הקובץ ואת התקליטור לשמור ליתר ביטחון בקופסה המקורית שלו...

דבר נוסף וחשוב: ! אין מע"מ על תוכנות !

עריכה: המשחק אמור להגיע בסופו של דבר כמתנה לאחיין שלי - כך שבכל מקרה, בלי קופסה מקורית זו לא ממש מתנה...

פורסם
  • מחבר

ביצועים לסינגל אני יכול לבדוק עוד שעה וחצי..עד שהמשחק ירד.

^

ושקונים מ EA אין שום קובץ IMAGE או דומה לו...פשוט מורידים בתוכנה שלהם וזה מתקין אחרי זה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. לא הבנתי. נגיד אתה קונה מ EA, ומוריד, הבחור פה אומר שזה מתקין וזהו. אבל על מה שילמתי, על התקנה חד פעמים ? עזוב את הקופסה, לא מעניין אותי.

2. מה עם STEAM ?

3. כמה זה עולה בארץ ואיפה כבר מוכרים ?

פורסם

בארץ יש רק PRE ORDER שעולה 200+

בסטים זה עומד על סביבות ה30 דולר

בEBAY אתה קונה משחק עם הקופסא והדיסק ב40 דולר עם משלוח

*כל המחירים מעוגלים ולא הכי מדוייקים

פורסם

1. לא הבנתי. נגיד אתה קונה מ EA, ומוריד, הבחור פה אומר שזה מתקין וזהו. אבל על מה שילמתי, על התקנה חד פעמים ? עזוב את הקופסה, לא מעניין אותי.

2. מה עם STEAM ?

3. כמה זה עולה בארץ ואיפה כבר מוכרים ?

1. מה לא מובן ? להוריד קובץ זה כמו לקנות DVD אין שום הבדל, אז שילמת על ה DVD בלי הקופסה ולכן יצא פחות.

2. אפשר להוריד מ STEAM באותו מחיר - הנה הקישור: http://store.steampowered.com/app/17330/

3. בארץ זה עולה 200 ש"ח [לא רואה שום הצדקה]

פורסם
  • מחבר

סוף סוף אני משחק בסינגל :)))

יש שיפור..שמתי 3 הגדרות על ENTHUSIAST=VERY HIGH וכל השאר על GAMER=HIGH

המשחק רץ סבבה על רזולוציה של 1680X1050

בקרוב אני אצרף תמונות

אגב הגדרת POST-PROCESSING קורעת את המחשב אבל מוסיפה הבדל משמעותי בגריפקה (מנוטרל אצלי)

בכל מקרה המשחק נראה מדהים.

dd3ts4.jpg

222oc2.jpg

s2s2ic0.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה חתיך :D

תן סקרין לMENU PLZ

פורסם

ניצול של 4 ליבות ?

פורסם
  • מחבר

שלב בריא במיוחד שנקרא SHORE LEAVE

(השלב השני)

r1xs7.jpg

r2sf8.jpg

r5fi8.jpg

r6tu0.jpg

למי יש את המולטי WARS ?

פורסם

יפה יפה

פורסם

מה שמעצבן אותי, זה למה לעזאזל לא טרחו להשקיע בגרפיקה של הרכבים עצמם? הם נראים ממש רע יחסית לשאר המשחק.

פורסם

כי אז הלכה לה אופטימיזצייה של 20 אחוז... למה לתקוע הרבה פוליגונים בריבוע כשאתה יכול להשקיע את כוח החישוב באפקטים?

פורסם

Shadow

תמונות יפות :xyxthumbs:

כמה הAA ? או שמבוטל?

וכמה FPS?

פורסם

בקיצור שיבוא כבר מישהו שיגיד אם באמת יש שיפור של 20 אחוז בביצועים או שסתם עבדו עלינו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים