עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אפרופו זיכרון...

מישהו יודע [אולי מנסיונו] האם ב Vista x64 תוספת זיכרון מעל 4GB [נניח 6GB] תורמת לביצועים של מערכת הההפעלה ?

או אולי יש תרומה במשחקים הרושים הרבה זיכרון כמו Crysis או Crysis Warhead [שקיבלתי היום מ EBAY]

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היי :)

כרגע אני משחק במשחק ומאד נהנה :xyxthumbs:

בקרוב מאד אני יתקין אותו במחשב אחר שיש לי בגלל הVISTA 64 שהיא תביא לי שיפור משמעותי נכון?

והשאלה שלי היא האם אני יכול להעביר גם את השמירות שלי במקום לשחק מחדש כי זה ממש מבעס.. :-[

פורסם

את השמירות אתה יכול להעביר, תיכנס במחשב שבו כבר שיחקת לMy documents ואז My games ותיכנס לתיקיה של קרייסיס וורהד, משם תעתיק את השמירות לאותה התיקיה במחשב שבו אתה רוצה להמשיך לשחק. את זה אתה עושה כמובן אחרי שבמחשב השני גם מותקן קרייסיס וורהד..

פורסם

אחלה :xyxthumbs:

ודרך אגב ידועה לך בכמה יש שיפור בויסטה 64 כולל 4GB RAM?

פורסם

שיפור? אני לא בטוח שיש בכלל שיפור... אל תשכח שהמערכת הפעלה הזאת לוקחת יותר משאבים.

תנסה ותראה, בכל מקרה הרוב תלוי בכרטיס מסך...

פורסם

הגעתי לשלב של איזה מפעל והחברה שאיתי מתחבאים מאחורי איזה משאית הפוכה על הצד אני חושב שזה שלב בו אני אמור לפוצץ איזה קיר אני חושב.הבחור אומר לי לקחת C4 ואני לא מוצא מאיפה אני צריך לקחת אותו.תודה מראש.

פורסם

שיפור? אני לא בטוח שיש בכלל שיפור... אל תשכח שהמערכת הפעלה הזאת לוקחת יותר משאבים.

תנסה ותראה, בכל מקרה הרוב תלוי בכרטיס מסך...

עם לפי דעתך אין שיפור אז למה הם הוציאו גירסת 64 ביט??

סתם?

אחרת מי שיש לו XP\VISTA 64 היה מתקין רגיל 23 ביט...!!

יש איזה שהוא בדיקה באיזה אתר רק אני לא זוכר היכן :-\

פורסם

אני לא חושב שמיקרוסופט הוציאה גירסת 64BIT על מנת להביא שיפור במשחקים

זה אולי הדבר האחרון שמטריד אותה כחברה.

פורסם

אני לא חושב שמיקרוסופט הוציאה גירסת 64BIT על מנת להביא שיפור במשחקים

זה אולי הדבר האחרון שמטריד אותה כחברה.

נכון..

אז אני שואל? אם גירסת ה32 עובדת יופי על 64 אז מדוע יש גפ קבצי הפעלה ל64??

הבנתם??

פורסם

לי בויסטה 64ביט ירד ב10 FPS לעומת האקס פי 32 בגרפיקה מקסימלית.

פורסם

אוקי אז מדוע יש גם אופצי להפעיל מ32 ביט וגם מ64 מה ההגיון? :nixweiss:

פורסם

כשאני הוספתי מ2 GB ל6 GB זכרון בVISTA 64 ULT SP1 השיפור היה בלתי נתפס מHIGH מקרטע עברתי לVHIGH עם AA*2 והרזולוצייה הMAX של המסך שלי 1280*1024 ולא ירד לי מתחת ל30 FPS בכל בדיקה שעשיתי

פורסם

כשאני הוספתי מ2 GB ל6 GB זכרון בVISTA 64 ULT SP1 השיפור היה בלתי נתפס מHIGH מקרטע עברתי לVHIGH עם AA*2 והרזולוצייה הMAX של המסך שלי 1280*1024 ולא ירד לי מתחת ל30 FPS בכל בדיקה שעשיתי

אז כנראה בגלל תמיכה בזכרון גדול יותר מ 2GB יש את אופצית ה64

פורסם

סיימתי עכשיו את המשחק.הוא הרבה יותר כיפי מהראשון.במיוחד השלב של הרכבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים