עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך אתה משחק במולטי???

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סיימתי את המשחק, הוא מזה קצר! :(

בסך הכל היה משחק סבבה...

מחכה למשחק הבא :)

נ.ב

מי שמתכנן לראות את הכתוביות, אין להם סוף חחח

פורסם

נ.ב

מי שמתכנן לראות את הכתוביות, אין להם סוף חחח

חחח... ישבתי כמו אידיוט איזה 20 דקות מול המסך לראות את הסיום של הכתוביות, הסתיימו הכתוביות של וורהד, עברו כתוביות של קרייסיס ואז שוב התחיל של וורהד..

ואני כזה למה לעזעזל אני מסתכל כתוביות שלא נגמרות?! חחח

פורסם

נתקעתי.. הגעתי לשלב של השדה תעופה וחיסלתי את כולם שם ועכשיו אני ליד החייזר הזה שנמצא בתוך מבנה בונקר כזה ולא קורה כלום

מה אני אמור לעשות??

פורסם

sys_budget_sysmem = 3512

detail_materials_view_dist_xy = 8192

חובה להוסיף תשורות האלו ! פשוט שיפור אדיר !

זה העלה את ה FPS אבל לא עד כדי כך שאני אוכל לשחק על GAMER ולא על MAINSTREAM :'(

פורסם

נתקעתי.. הגעתי לשלב של השדה תעופה וחיסלתי את כולם שם ועכשיו אני ליד החייזר הזה שנמצא בתוך מבנה בונקר כזה ולא קורה כלום

מה אני אמור לעשות??

תראה לנו תמונה :hi:

פורסם

זה העלה את ה FPS אבל לא עד כדי כך שאני אוכל לשחק על GAMER ולא על MAINSTREAM :'(

תגיד, אתה מגכגך עליי ?!

אין מצב שאתה לא על גיימר ! אני על גיימר עם 1950XT ! תוריד את הטוייק השלם (הביאו אותו פה בעמוד 42 משו כזה)

תבחר משם את האופצייה שהכי מתאימה לך (יש 5) ותעתיק את ה AUTOPLAY, זה אמור לרוץ אצלך מעולה !

פורסם

מה אני אמור לעשות??

הם אמורים לדבר איתך קצת ואז להגיד לך ללכת לעבר הסוף של השדה תעופה למגדל, אם הם לא אומרים לי זה כנראה באג, או שפשוט תמשיך ללכת ואז בשמירה הבאה זה יעדכן לך את המשימה והכל או שפשוט תתחיל את השלב מההתחלה...

חחח... ישבתי כמו אידיוט איזה 20 דקות מול המסך לראות את הסיום של הכתוביות, הסתיימו הכתוביות של וורהד, עברו כתוביות של קרייסיס ואז שוב התחיל של וורהד..

ואני כזה למה לעזעזל אני מסתכל כתוביות שלא נגמרות?! חחח

:lol: :lol:

20 דקות? כיף לך.. חח אמרתי לעצמי אני חייב שהוא יפסיק לבד חח כאילו זה מזה עיצבן אותי, אז השארתי את המחשב וחזרתי אחרי שעה חח אני רואה עדיין יש כתוביות... אז יצאתי מזה חח

פורסם

אוקיי ננסה :)

פורסם

איזה עוד אתרים אפשר למצוא שמוסיפים מודים נחמדים לנשקים וכו'?

פורסם

CRYMOD.COM

MYCRYSIS.COM

לפי מה שאני יודע ולפי מה שניסיתי, כל המפות, כל הנשקים וכל המודים שעבדו על קרייסיס עובדים גם על החדש.

פורסם

חח איזה הבדל...

נחמד לראות איך התקדמנו מבחינת טכנו' :)

פורסם

איזה הבדל - THAT'S THE WAY I LIKE IT

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

ועוד CRYTEK פרסמו מאמר שהמנוע הבא של 2012 (אני מעריך לקרייסיס 3) יראה פי 5 יותר טוב מקרייסיס הנוכחי....רק אלוהים יודע איך תראה הגרפיקה \ איזה מחשב נצטרך (אפילו לקרייסיס 2)

:lol:

ובלי קשר.. :

NOMAD רוצה להתאבד....מי יכול לעזור לו ?

http://www.mycrysis.com/blog_details.php?blog=122

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים