פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים סיימתי את המשחק, הוא מזה קצר! בסך הכל היה משחק סבבה... מחכה למשחק הבא נ.ב מי שמתכנן לראות את הכתוביות, אין להם סוף חחח
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים נ.במי שמתכנן לראות את הכתוביות, אין להם סוף חחח חחח... ישבתי כמו אידיוט איזה 20 דקות מול המסך לראות את הסיום של הכתוביות, הסתיימו הכתוביות של וורהד, עברו כתוביות של קרייסיס ואז שוב התחיל של וורהד..ואני כזה למה לעזעזל אני מסתכל כתוביות שלא נגמרות?! חחח
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים נתקעתי.. הגעתי לשלב של השדה תעופה וחיסלתי את כולם שם ועכשיו אני ליד החייזר הזה שנמצא בתוך מבנה בונקר כזה ולא קורה כלוםמה אני אמור לעשות??
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים sys_budget_sysmem = 3512detail_materials_view_dist_xy = 8192חובה להוסיף תשורות האלו ! פשוט שיפור אדיר !זה העלה את ה FPS אבל לא עד כדי כך שאני אוכל לשחק על GAMER ולא על MAINSTREAM :'(
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים נתקעתי.. הגעתי לשלב של השדה תעופה וחיסלתי את כולם שם ועכשיו אני ליד החייזר הזה שנמצא בתוך מבנה בונקר כזה ולא קורה כלום מה אני אמור לעשות?? תראה לנו תמונה
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים זה העלה את ה FPS אבל לא עד כדי כך שאני אוכל לשחק על GAMER ולא על MAINSTREAM :'(תגיד, אתה מגכגך עליי ?!אין מצב שאתה לא על גיימר ! אני על גיימר עם 1950XT ! תוריד את הטוייק השלם (הביאו אותו פה בעמוד 42 משו כזה)תבחר משם את האופצייה שהכי מתאימה לך (יש 5) ותעתיק את ה AUTOPLAY, זה אמור לרוץ אצלך מעולה !
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים נתקעתי.. הגעתי לשלב של השדה תעופה וחיסלתי את כולם שם ועכשיו אני ליד החייזר הזה שנמצא בתוך מבנה בונקר כזה ולא קורה כלום מה אני אמור לעשות?? הם אמורים לדבר איתך קצת ואז להגיד לך ללכת לעבר הסוף של השדה תעופה למגדל, אם הם לא אומרים לי זה כנראה באג, או שפשוט תמשיך ללכת ואז בשמירה הבאה זה יעדכן לך את המשימה והכל או שפשוט תתחיל את השלב מההתחלה... חחח... ישבתי כמו אידיוט איזה 20 דקות מול המסך לראות את הסיום של הכתוביות, הסתיימו הכתוביות של וורהד, עברו כתוביות של קרייסיס ואז שוב התחיל של וורהד.. ואני כזה למה לעזעזל אני מסתכל כתוביות שלא נגמרות?! חחח :lol: 20 דקות? כיף לך.. חח אמרתי לעצמי אני חייב שהוא יפסיק לבד חח כאילו זה מזה עיצבן אותי, אז השארתי את המחשב וחזרתי אחרי שעה חח אני רואה עדיין יש כתוביות... אז יצאתי מזה חח
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים CRYMOD.COMMYCRYSIS.COMלפי מה שאני יודע ולפי מה שניסיתי, כל המפות, כל הנשקים וכל המודים שעבדו על קרייסיס עובדים גם על החדש.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר השוואת תמונות בין CryEngine 1 ל CryEngine 2http://www.pcgames.de/?menu=browser&mode=article&article_id=659894&entity_id=119380&image_id=895685&page=1&order=#top
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר ועוד CRYTEK פרסמו מאמר שהמנוע הבא של 2012 (אני מעריך לקרייסיס 3) יראה פי 5 יותר טוב מקרייסיס הנוכחי....רק אלוהים יודע איך תראה הגרפיקה \ איזה מחשב נצטרך (אפילו לקרייסיס 2) ובלי קשר.. : NOMAD רוצה להתאבד....מי יכול לעזור לו ? http://www.mycrysis.com/blog_details.php?blog=122
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.