פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה.דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP.כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר לוח-אם GIGABYTE EP35-DS3L , כ.מסך GIGABYTE 9500GT , מעבד אינטל E8400 .מסך LG L1953TR .מחובר למחשב דרך DVI .H E L P ! ! !
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים יש גם כ. מסך מובנה על לוח ? תחבר מסך אליו בשביל ביוס ולבטל אותו בביוס או לשנות שםשכרטיס חיצוני הוא עובד ולא פנימי.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר יש גם כ. מסך מובנה על לוח ? תחבר מסך אליו בשביל ביוס ולבטל אותו בביוס או לשנות שםשכרטיס חיצוני הוא עובד ולא פנימי.אל תיקח את זה אישית (בעצם, איך לא ?) אבל :רשמתי מה הלוח - למה אתה שואל אם יש לו כרטיס-מסך מובנה ? הרי במיפרט הלוח רואים שאין ! ! !והתרגיל היה טוב אם הייתי יכול מלכתחילה להיכנס לביוס - אלא שאז זה היה מיותר בעצם...אשמח לתשובות ענייניות ומועילות ולא סתם "ניחושי השבוע" , תודה .
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אתה חושב שכל שאלה בפורום אני צריך לחפש מפרט של לוח של שואל ?כל כך קשה לגיד - לא אין לי ?תהיה לי בריא.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים תנסה לנתק מהטלוויזיה - ואז להדליק את המחשבבמידה ולא תנסה להחליף בין היציאות - אם יש לך את המתאמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.