עבור לתוכן

מחפש עצה להתאמת מארז וספק - איזור ה-1,200ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לאנשי הפורום! :hi:

מחפש עצה בהתאמת מארז וספק כוח מתאימים למפרט הבא:

Intel Q9650

ASUS P5E3 Premium

BFG NVIDIA X280 1GB

300MB WD Velociraptor

1TB WD Caviar Black

2x2GB OCZ DDR3 7-7-7-24

SATA LG X20 SATA DVRW

כרגע על הפרק, לאחר בדיקה לא ממש מעמיקה, עומדים הספק והמארז הבאים:

NZXT Lexa - במראה של טוסטר, אבל קצת יותר נסבל במציאות

Thermaltake Toughpower 750W מודולרי.

שיקולים:

- תקציב של כ-1,200ש"ח

- קירור המארז לשמירה על הרכיבים

- ספק רציני, שוב, כדי לשמור על הרכיבים ולאפשר מקום להרחבה עתידית.

- חדירות נמוכה לאבק (במגבלות הישראליות)

- מינימום רעש (במידת האפשר)

האם השילוב מתאים?

האם המחשב יהיה שקט באופן סביר? (וזאת בהתחשב במארז ובספק - אני מודע שיש כאן עסק עם כמה מרעישים לא קטנים בפנים...)

האם יש המלצות אחרות? (מנומקות כמובן)

משכו את תשומת לבי למארז של Thermaltake Armor+ VH8000 - האם זו אופציה? אני לא כל כך מחבב דלתות קדמיות במארזים ומבחינה אסטטית/פונקציונאלית זה נראה (בתמונות) כמו שיפור לעומת ה-Lexa

המון תודה מראש! :yelclap:

ניב

(נ.ב., קניתי את הרכיבים בארה"ב, אז הרשתי לעצמי להתפרע... :silly:)

פורסם

הבנתי שקנית אותם כבר..

אם ככה מה הטעם בפתיחת הדיון או בהמלצות אחרות מצידנו ?

תתחדש ותהנה.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא הייתי בהיר מספיק - את הרכיבים שהולכים לתוך המארז קניתי בארה"ב.

בחירת המארז והספק - כרגע בעיצומה, וממתינה להמלצותיכם!

אז קדימה - אפשר לקבל קצת מהניסיון הקולקטיבי של חכמי השבט? ;D

פורסם

בשמחה,

אבל רק לאחר שתוסיף את התקציב לכותרת בהתאם לחוקים

פורסם

הARMOR+ (גם בגרסאות הזולות) עדיף פי כמה מהLEXA (על אסטטיקה אני לא מדבר, כי כל אחד והעדפותיו. אבל על ביצועי קירור כן.)

לא תצטרך ספק 750W ל280GTX בודד.

תן תקציב וחנות שאתה יכול לקנות בה, ונמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על האינפורמציה עד כה!

[משעשע... דווקא הרעיון של Overcloking my toaster: נשמע יותר אפשרי עם מארז הלקסה (שנראה כמו טוסטר...) :lol:]

האם תמורת האיוורור המשופר - ה-ARMOR+ יותר רועש? האם הדיסקים מותקנים על גומיות? מה לגבי פילטרים למניעת אבק? כל פתחי הענק האלה נראים מאיימים ממבט על הנייר.

ומה לגבי יכולת המניעה של רעשים מתוך המארז?

הכוונה למודל VA8000 ו-VH8000? (האחד יותר גדול מהשני, או כך לפחות הצלחתי להבין, אבל עדיין לא מפלצתי כמו ה-VH6000)

האסטטיקה של מארזי TT נראת לי סבירה, וקצת יותר מתאימה מבחינה פונקציונאלית : כנפונים - כפשרה על חיבתי למארז ללא דלת , חיבורים בצידו העליון של המארז - אני הולך למקם את המארז על הרצפה, וכו'.

לגבי 750W - אני לא רוצה לחסום אופציות לעתיד, וכ"כ - אני מעדיף שהספק יפעל עמוק בתוך מעטפת הביצועים שלו (יותר ניצולת, ופחות רעשים - לא?)

קניות אני יכול לבצע כמעט בכל מקום (KSP, Ivory או להצפין לחזות ביופיה של חיפה ;D )

אשמח לקבל עוד הצעות למארזים מוצלחים - מי שקרא עד כאן, כבר כנראה הבין מה אני מחפש, הנובע מתוך רצון למצוא בית ראוי לחומרה היקרה, ומתוך נסיוני המאובק עם תחנות עבודה במשך השנים.

כבר כמעט שבוע שאני לא מצליח להחליט...

תודה!

פורסם
  • מחבר

ה-Armor+ MX באמת נראה נחמד... יש נסיון לגבי רעש/אטימות? מה לגבי אבק? בניגוד למארזים אחרים של TT לא מצאתי עדות לקיומם של פילטרים...

אם מדברים על אטימות לרעש - האם ה-NZXT Hush מקרר באפקטיביות?

אם מדברים על קירור - האם ה-NZXT Tempest או ה-CM690 הם אופציות טובות? שקטות?

ה-ANTEC נראה, לפי המפרט וביקורות שראיתי, כמארז שקט - מה לגבי אבק ויכולת קירור? העיצוב הנקי נראה טוב, והדלת שנפתחת 270 מעלות נשמעת כמו פתרון מצוין ליום צריבות :-)

לגבי ספק כוח - במחיר המצוין לגבי ספקי ה-650W שציינת אני יכול לקנות את האח הגדול של ה-TT, במודל המודולרי 750W. נחה דעתך? :-)

פורסם

ממה שאני יודע ל ARMOR אין פילטר למאוורר הצד שלו.

P182 מארז מצוין. שקט, אלגנטי ומקורר בצורה יחסית טובה.

הCM690 מארז מצוין, אך למחיר של 420 ש"ח. אם התקציב מאפשר, הייתי הולך על הP182. הוא מליגה אחרת לגמרי.

אם אתה בטוח שאתה חייב 750W, ויכול להשיג את הדגם ב 600 שח - לך על זה. אני לא יודע לגבי רמת השקט שלו, אבל אני בטוח לגמרי שהוא לא חרישי לגמרי. מצד שני, אם תיקח מארז משקיט כגון ה P182, לא תרגיש בו.

לפי החישובים שלי, 3 כרטיסי GTX280 משולבים צורכים במאמץ כ520W. עם 750W אתה יכול להחזיק T-SLI של GTX280 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים