פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מה?????????יש לו שני כרטיסי קול?אחד און בורד והשני של קריאטיב?????יאללה.....................סתם ביזבזתי זמן בת'רד הזה
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מה?????????יש לו שני כרטיסי קול?אחד און בורד והשני של קריאטיב?????יאללה.....................סתם ביזבזתי זמן בת'רד הזהכנראה..זה הדבר הכי מפגר שעושים בחנויות-קבר. דוחפים לוח אם שיש עליו כרטיס קול בסיסי, ומוסיפים ללקוח האומלל עוד כרטיס ויברה 128 עלוב של קריאייטיב במחיר מופקע. וככה עשו רווח כפול כי בד"כ לוח אם שכולל SOUND ON BOARD עולה קצת יותר מלוח בלי זה.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים ואנחנו סתם רבנו בת'רד הזה......לא נורא בסוף יצאנו אחלה וגם יש לי יותר הודעות!!!!!!
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר רגע אתם בטוחים שעל האינטל 850 גריבלדי יש כרטיס און בורד כי אני לא סובל שמרמים אותי??????? (אני מתכוון לחנות)
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים יש לך איפה שהusb והחיבורים של המקלדת יציאות וכניסות של סטריאו וכאלה? כי אם כן....... רימו אותך
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים הוא מתכוון שרימו אותו שהוא קנה שני כרטיסי קול שהוא קנה את המחשב.........
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר לא אין לי יציאות ליד היו אס בי אז אין לי או יש,כי בפירוש אמרתי שאני לא רוצה כרטיס קול און בורד.
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים לא ממש ליד הusb אלא באזור שם למעלה....אם יש אז יש לך אוןבורד ואם אין אז אין לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.