פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תגיד לי באיזה זכות אתה קורא לאנשים פה מתלהבים?הבן אדם ביקש עצות לגבי כרטיס קול אז הצעתי לי לו אתה הצעת שלא יקנה וזה סביר אבל אל תבקר עצות של אחריםאתה מוזמן להעיר ולהוסיף לעצות אבל אל תכפיש משתמשים אחרים
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תגיד לי באיזה זכות אתה קורא לאנשים פה מתלהבים?הבן אדם ביקש עצות לגבי כרטיס קול אז הצעתי לי לו אתה הצעת שלא יקנה וזה סביר אבל אל תבקר עצות של אחריםאתה מוזמן להעיר ולהוסיף לעצות אבל אל תכפיש משתמשים אחריםאמרו לך שאתה נודניק ? שלא לדבר על זה שהעצות שלך לא מי יודע מה שוות בדרך כלל.ויש לי זכות לעשות כל מה שאני רוצה, כל עוד לא כתבתי קללות ולא עברתי על כללי הפורום שאני די משוכנע שאתה לא טרחת בכלל לקרוא.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אולי לא טרחתי לקרוא את הכלליםאבל לפחות אני מנסה לעזור לאנשים ולא להשמיץ אותםוגם אם אני לא מבין כמוך אז מה? לפחות אני מנסה לעזור ומביע את דעתי בניגוד לאנשים אחרים פה...
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אולי לא טרחתי לקרוא את הכללים אבל לפחות אני מנסה לעזור לאנשים ולא להשמיץ אותם וגם אם אני לא מבין כמוך אז מה? לפחות אני מנסה לעזור ומביע את דעתי בניגוד לאנשים אחרים פה... אם לכתוב שמישהו מתלהב זאת השמצה אז אתה לא מבין את המושג של המילה השמצה. מילא, אני לא מתכוון להתווכח איתך. לא בשביל זה עינקודר משלם הרבה כסף על ההפעלה של האתר הזה.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תאמין לי אני לא בא לפה להתווכחואני מעריך כל בן אדם שיושב וכותב ומנסה לעזוראני רואה גם שאתה מנסה תמיד לעזור ומשתדל כמה שאפשר וזה גם מה שאני מנסה לעשות אולי אני לא עושה את זה באותה רמה כמוך אבל אני מנסהאין טעם לריב אז בוא נסגור את העניין וזהו
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר הלוח אם שלי הוא אינטל 850 גרבילדי 800 מגה הרץ ויש לי 256 RDRAMיש יצרנים ללוח אם כמו שMSI מייצרת את הגי' פורס 3?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אז יש עליו soundmax כמו אצליזה לא קריאטיב וזה בסדר גמור אני משתמש בו ואין לי שום בעיות חוץ מקצת עיוות ברמות גבוההות מאודואני משתמש במגבר עם 4 רמקולים בלי שום דסר אחד והכל עובד מ-צ-ו-י-ן
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים ה"כרטיס קול" שיש על הלוחות אם לפנטיום 4 של קריאייטיב לא רע בכלל בתנאי שמעדכנים לו את הדרייברים. הוא יותר איכותי לטעמי מה - AC97 שמגיע עם לוחות אם שמבוססים על צ'יפסט של VIA. אסור לשכוח שזה עדיין לא כרטיס קול בחומרה, הוא מעמיס על המעבד יחסית לכרטיס PCI והוא לא מאד איכותי. הציון שלו הוא "בסדר" ולא יותר מזה
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אבל זה לא של קריאטיב!!!זה משתמש בציפ של adi והוא לא מתקרב בכלל לקריאטיב ובחלק מהמבחנים שעשו לו הוא צרך פחות מהמעבד מהלייב ווליו
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים הכרטיס קול שלי הוא לא און בורד זה כרטיסרגע, אז למה נהיה פה כזה בלגאן בתרד ? ? ? אתה אומר בעצם שהכרטיס שלך שאתה לא מרוצה מכך שיש לך אותו זה ה-VIBRA 128 של קריאייטיב ? ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.