עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^^

בשביל זה יש הודעה פרטית.

בקרוב יתוספו תמונות וסיקור !

יש לך הגדרה מוזרה לבקרוב.

אם תכין הודעה מלאה לפי כל הכללים תשלח אותה לאחד מאחראי הפורום ואז הדיון יפתח.

בינתיים אין מניעה שאחרים יפתחו דיון ראשי חדש במקום זה. (בתנאי כמובן שהוא יעמוד בכל הכללים)

• תגובות 235
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

צא לדרך

פורסם
  • מחבר

עודכן !

פורסם

כל הכבוד על הפתיחה המחודשת והראויה לדיון הזה. עכשיו הוא באמת ראוי להקרא הדיון הראשי.

עכשיו לגבי המשחק עצמו, מישהו יודע אם במשחק הזה בטלו את השטות הזאת של לאסוף ארטיפקטים וכל מיני שטויות שלא תרמו בכלום למשחקיות ?

ב STALKER הקודם בהתחלה השקעתי ואספתי כל מיני דברים יקרים והלכתי למכור וכל זה, אבל אז גיליתי שאין בזה שום טעם. זה פשוט לא תגמל את השחקן..

היה הרבה יותר פשוט להרוג אוייבים ולקחת להם את הנשקים והתחמושת מאשר ללכת לקנות.. מה גם שהיה לי שם המווון כסף ובחים לא מצאתי שימוש לו..

פורסם

מי שעידכן מולוטוק!

אגב חבל ששמת תמונות שנערכו קשות בפוטושופ...

אהה ולבחור שמעלי כן אתה חייב לאסוף ארטפקטים אבל זה לא בגדר חובה... הארטפקטים בלתי ניראים ואתה חייב ללכת עם גלאי ולהכנס לתוך אנומליות כדי להוציא אותם. יש ארטפקטים חדשים... ככול שאתה מעמיק לארטפקטים יש יותר כוח אני מצאתי אחד שמחזק את הדיוק של הרובה ככה שאני יכול לירות מאקדח בדיוק למרחק של 700 מטר!

פורסם

יצא ב"חנויות מובחרות " ובאנגלית

פורסם

תגידו זה משחק חדש או הרחבה?! מה זה הדבר הזה? הוסיפו אזור אחד או שניים והורידו שניים או שלושה אזורים מהמשחק המקורי, הוסיפו מערכת שדרוגים, וזהו? לזה הם קוראים משחק חדש?! פשוט בזיון, וזה עוד לפני שיש את כל החרטא הזה של פלגים, שנחמד על הנייר, אבל סתם חסר תועלת ומעצבן בתכלס. אה כן, ואת כל הבאגים שהופכים את המשחק הזה ליציב כמו חד-אופן.

דרך אגב, כל קשר בין התמונות בעמוד הראשון לאיך שהמשחק נראה הוא מיקרי בהחלט.

פורסם

דבר א יש עלילה

ב. יש אווירה חדשה

ג. לוקציות חדשות (יותר מחצי מפה הם שינו)

פורסם

דרך אגב, כל קשר בין התמונות בעמוד הראשון לאיך שהמשחק נראה הוא מיקרי בהחלט.

צודק.

ואני חשבתי שהולך להיות משחק אחר לחלוטין מהראשון.

התבדתי

פורסם

אני בידיוק מתקין

אתם בעצם אומרים שבזבזתי את 'כספי'? :'(

פורסם

לעזאזל!!

נתקעתי ב CORDON עשיתי שם את כל המשימות שאפשר בערך, ושאני רוצה להגיע למפה אחרת (או ל GARBAGE או ל SWAMP) אז הוא שואל אותי אם "לעבור לשלב אחר" ושאני עונה כן הוא פשוט לא מעביר אותי!

ניסיתי ללכת מכל יציאה אפשרית מה CORDON אבל אני לא מצליח לצאת :(

פורסם

תשלם 40 דולר למורה הדרך שבמחנה הסטולקרים ותחסוך כמה מחסניות וחיים כי ביציאה למזבלה יש לך אמבוש של גנבים ואתה בתוך צינור מה ששם אותך בסיטואצייה מאוד לא נעימה

פורסם

אני משחק על המינימום והמשחק נראה סביר. אני תקוע במשימה הראשונה - לעזור לבחור על המגדל . נו הרגתי איזה כלבלב שרץ מסביב. מה הלאה??

פורסם

תחפש קצת בגופות ששוכבות על הריצפה ואז תיהיה אנומלייה... אין לאן לברוח ממנה אז תעלה למגדל יש שם קופסא תרוקן את תוכנה וחכה עד שתאבד את ההכרה(בשמחק כה?) אז אתה תחזור לבסיס של שמיים נקיים ולבדייב יסביר לך מה לעשות הלאה... אגב אני את המשחק שיימתי.. יש סוף יחיד :pissed:

פורסם

כבר? איך? כמה זמן לקח לך לסיים? ואיך אתה בטוח שיש סוף יחיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים