עבור לתוכן

לא עוזבים אותי באי סי קיו!!!

Featured Replies

פורסם

גם אצלי זה ככה...

זה עלה לי על העצבים כבר מזמן...

אין איזו דרך לחסום מספרים שתחילים ב14 או 13

• תגובות 38
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש דרך להימנע מזה לפחות באופן חלקי. אם מתקינים את ICQ2001 החדש ביותר יש שם הגדרות SECURITY & PRIVACY מתקדמות שמאפשרות להגדיר איזה סוג של הודעות אפשר (אם בכלל) לקבל ממשתמשים שלא נמצאים ברשימת הקשר וככה לא חייבים לחסום הכל ועדיין זה יסנן חלק גדול מההצקות האלה.

פורסם

אתה מדבר על Multi-Recipient וכו' ?

קיים גם ב-2000, ולא עוזר בכלל.

פורסם

משום מה אני כמעט אף פעם לא מקבל את ההודעות האלה... hehe good for me ;)

פורסם

מצאתי פתרון!

הגיעה לי בוחטה כאלה ניקנקתי את המחשב ממנו זה הגיעע ויותר לא מגיע!

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שזה לא רק אצלי :smoke:

חוץ מזה ה ICQ החדש שלי הוא 57455721

פורסם

גם לי הם מציקים ארר לעזאזל איתם !!

תגידו עדיין יש את הווירוסים האלה ששולחים איזה אלף הודעות לאותו משתמש ??? ;D ;D

כי אם כן כל אחד ששולח לנו אחד כזה פשוט צריך לשלוח לו איזה כמה כאלה ואולי הוא יסתום....

פורסם

זה לא ממש משתמשים

נראה לי זה משתמשים שרק שולחים לך הודעה וזהו זה לא אי סי קיו של מישהו זה מן web massege

פורסם

אני אולי מקבל פעם-פעמיים בשבוע לא יותר ;D.

אני חושב שזה קשור במיספר הICQ. אנשים ששולחים את ההודעות האלה, שולחים לתחום מספרי ICQ מסויים ורוב האנשים הפעילים בICQ נמצאים בתחום 80M-148M, אם יש לכם כתובת ICQ קטנה יותר מהתחום הנ"ל אז אתם נמצאים בתחום של "dead users" ולשם כמעט ולא שולחים פרסומות. אז תשיגו לעצמכם מספר קטן ותגלשו בשקט.

פורסם

כנראה זאת הסיבה שאני לא מקבל כאלה הודעות אף פעם... :'(

פורסם

לי זה אף פעם לא היה זה רק התחיל בזמן האחרון

פורסם

מאז ששיחקתי עם ההגדרות באיי סי קיו גירסה 2001 האחרונה, אין יותר הטרדות. הן נעלמו לגמרי !!. :D :D :D

פורסם

אחחח... אני מתגעגע ל-16663499 שלי...

מירביליס :AR15: (הם השמידו לי אותו לפני ש-AOL קנו אותם, אז אני יכול להאשים אותם ישירות)

פורסם

אחחח... אני מתגעגע ל-16663499 שלי...

מירביליס :AR15: (הם השמידו לי אותו לפני ש-AOL קנו אותם, אז אני יכול להאשים אותם ישירות)

מה זאת אומרת השמידו ? ? ?

פורסם

היה איזה חודש שלא היה לי מודם (סיפור ארוך), וזה היה לפני המון שנים (איזה 3 שנים, נדמה לי..) כך שזה לא ממש הפריע לי..

anyway, היה אז את הקטע הזה של הפדופילים ;D והם מחקו כל אחד שלא היה כתוב לו בגיל שהוא מעל 16 או משהו כזה.. הם מחקו גם כאלה שלא כתבו שום דבר, וזה היה המצב שלי...

כל הבקשות שלי לקבל את המספר הנחמד שלי חזרה לא עזרו. נבלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים