פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים יוזמה מעולה אני ממליץ לינעוץ אגב Camaro LT1 היא של חבר שלי ולזה שאמר שאין slr בארץ אז יש יש 2 כאלה אחד בארסוף (ישוב קטן של מיליונרים ליד הרצליה ) ואחת בקיסריה אבל אני לא בטוח שזו של מישהוא מקיסריה פשוט ראיתי אותה שם. אז ככל הנראה יש 3 SLRים כי לאחד מכאן מאשקלון היה לו SLR שחורה שהוא מחר ולקח מרצדס אחר אני יצלם ביום ראשון ויעלה את התמונה מי שאשקלוני חייב להכיר אותה הSLR של רמי נ.ב ויש גם את הCORVETTE החדשה גם כן צילמתי אך לא מוצא את התמונה נ.ב 2 : מצאתי תמונה של הפורד מוסטאנג GT שראיתי בפ"ת:
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני מכיר את הSLR השחורה שהיתה לרמי , יש לו מכולת קטנה בעתיקות תמיד כשהיתי עובר שם היתי רואה אותה . והאוטו האדום האחרון זה החלום שלי!
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים זו לא SLR ! SLR עוד לא נמכרה בארץ, ואם תמכר אחת כזו היא תעלה 5-6 מליון ש"ח. ככה שרק אנשים עשירים בטרוף (ולא כאלו שסתם חסכו או שנחשבים אמידים) יוכלו לקנות.
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים למה אתם אומרים שאין SLR בארץ?שימו לב בתמונה השניה הנהג החליט לנסוע כנגד כיוון התנועה וכמעט התנגש בי(כבוד שלעצמו).[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים למה אתם אומרים שאין SLR בארץ?שימו לב בתמונה השניה הנהג החליט לנסוע כנגד כיוון התנועה וכמעט התנגש בי(כבוד שלעצמו).מה קורההההההה מצחיק???
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים למה אתם אומרים שאין SLR בארץ?שימו לב בתמונה השניה הנהג החליט לנסוע כנגד כיוון התנועה וכמעט התנגש בי(כבוד שלעצמו).מה עם השחורה?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים רק אני לא מבין מה הקטע בלצלם מכוניות של אנשים אחרים ולפרסם את זה בפורומים?
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים רק אני לא מבין מה הקטע בלצלם מכוניות של אנשים אחרים ולפרסם את זה בפורומים? :xyxthumbs: גם אני לא נשבע לך
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים לפני כמה ימים ראיתי בצומת גהה פורד מוסטנג קופה קבריולה בצבע ירוק כהה (אני חושב). ובכנף האחורית הייתה לה מדבקה של חברה התבעסתי להסתכל על האוטו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.