פורסם 2009 באפריל 116 שנים פיי איזה אופנוע מטורף...כמה סמ"ק / כ"ס יש לדבר הזה..אני מהמר על 1000 סמק ו 160 כ"ס?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אני ראיתי דווקא בירושלים 3 קורבטים שונים וגם MG TF LE500 סגולה ולמרבי הפלא פורשה carrera gtבנוסף אאודי R6 טויוטה mr2
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר תודה על התגובות אנשים.NOS - ה-C63 AMG השחורה לא בסוכנות מרצדס, זה באיזור של רכבת צפון.חלפינו - במסודרים השתמשו בפרארי 360 ספיידר, לא 430 ויש תמונות שלה שמסתובבות ברשת, אני אעלה כמה כשאהיה בבית.Gil 28 - קורבטים יש כבר די הרבה בכל הארץ. האם תכוונת ל-R8? אם כן, יש בערך 5 אם אני לא טועה, עדיין לא יצא לי לראות אחת. טויוטה MR2 לא כל כך נדיר אבל רכב נחמד בהחלט. בקשר לקררה GT שאתה טוען שראית - אני בספק.אם למישהו יש גם תמונות של רכבים מעניינים מהארץ, הוא מוזמן להעלות לפה.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים תודה על התגובות אנשים.NOS - ה-C63 AMG השחורה לא בסוכנות מרצדס, זה באיזור של רכבת צפון.חלפינו - במסודרים השתמשו בפרארי 360 ספיידר, לא 430 ויש תמונות שלה שמסתובבות ברשת, אני אעלה כמה כשאהיה בבית.Gil 28 - קורבטים יש כבר די הרבה בכל הארץ. האם תכוונת ל-R8? אם כן, יש בערך 5 אם אני לא טועה, עדיין לא יצא לי לראות אחת. טויוטה MR2 לא כל כך נדיר אבל רכב נחמד בהחלט. בקשר לקררה GT שאתה טוען שראית - אני בספק.אם למישהו יש גם תמונות של רכבים מעניינים מהארץ, הוא מוזמן להעלות לפה.במקסימום יש כמה 911 טורבו או טורבו GT2 (שאני בספק שיש יותר מכמה בודדות) קררה GT יוצרה בכמויות מוגבלות ואף אחת מהן לא הגיעה לארץ (בטח שלא עם לוחיות רישוי ישראליות)
פורסם 2009 באפריל 216 שנים גם אני קצת חושב שהרכב הזה יעלה כאן בארץ סביבות ה 2-3 מליון ש"ח..היא לא היתה זולה כשיצאה בחו"ל, לרוב יותר יקרה מפרארי / למבורגיני באותו הדרג משום מה (אני מדבר על קררה GT), אולי בגלל שהיא עשתה 0-200 ב 8 וחצי שניות
פורסם 2009 באפריל 216 שנים וואלה תודה לך, זה ה-R6 2008! חלום חיי! ;D 8): זה החלום שלך אני הייתי הולך על משהוא כזה
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר במקסימום יש כמה 911 טורבו או טורבו GT2 (שאני בספק שיש יותר מכמה בודדות) קררה GT יוצרה בכמויות מוגבלות ואף אחת מהן לא הגיעה לארץ (בטח שלא עם לוחיות רישוי ישראליות) זה לא ממש ש"במקסימום יש כמה 911 טורבו", יש כמות, לא ענקית אבל יש כמות (גם ישנים גם חדשים). GT2 אין בארץ לפי מה שאני יודע אבל יש GT3 אחת בצבע אפור: קררה GT כמובן שאין בארץ.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים זה החלום שלך אני הייתי הולך על משהוא כזה אין סוף לזה... אם כבר, לא צריך לזה ים של כסף.... ויכול לתת לך הרבה פאן:
פורסם 2009 באפריל 216 שנים דווקא יש קררה GT באחת השכונות בירושליםחבר שלי, גיא, זה שצילם את התמונה עם הכיתוב GUY_M5 למעלה, ביקש ממני להגיד שזה שטויותעריכה (הוא ביקש להוסיף):תום, עכשיו שאני מסתכל, נדהמתי לגלות שמלפני באמת שתי GT3 שונות ! זו שאני צילמתי יש לה מספר אחר מזו שנמצאת ב iturbo !!
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אין סוף לזה... אם כבר, לא צריך לזה ים של כסף.... ויכול לתת לך הרבה פאן: גבר , אם כבר דוקאטי אז לפחות ה 1098 >
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אתם כאלה מצחיקים שאתה עורכים את מספרי הרישוי. כאילו שהמכוניות האלה לא נוסעות על כבישי ישראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.