פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים כל התצפיות שלי (מתעדכן קבוע): http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=30576 בעמוד הראשון כאן יש רק תמונות מהפלאפון (חוץ מהפרארי כמובן), בהמשך הנושא כל התמונות הן מהמצלמה.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים יפה מאוד.מאוד מקיף.אתה צילמת הכל לבד?זיהיתי כמעט את כל המקומות שבהם זה צולם(איפה שהיה אפשרי).
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מזכיר לי שבמקרה אני והמשפחה הגענו למקום שבו היה מפגש של בעלי מכוניות קלאסיותאיזה חלום *_* התמונות עדיין על המחשב במקום לא ידוע
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר יפה, עדיין לא תפסתי קורבט C4.אם לעוד מישהו יש תמונות של מכוניות מעניינות מהארץ שהוא תפס, שיעלה לפה.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים פיי אחי סחטיין איזה מכוניות חלום. אין ספק שהמכוניות של פעם הרבה יותר יפות
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים וואי, יש כאן כמה מכוניות שאני בכלל לא חשבתי שיש בארץ! מכוניות שאפשר רק להזיל ריר מהן....
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים היום במקרה תפסתי אחת ברמזור וצילמתי עם הסלולרי אני יודע איפה היא חונה :-X
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אני לא מבינה איך אפשר בכלל להתלהב מהקורבט או בכלל מרכב אמריקאי..אני קצת משוחדת ;D , אבל מי שרוצה לנהוג ברכב ולהנות אז רק רכב גרמניד"א הקיימן זה רכב של כוסיות....
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים הנה שני מכוניות שתפסתי:Audi A5 והשנייה היא BMW רק שלא זכור לי הדגם...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר ה-A5 יפה.לפני כמה זמן עברה לידי S5 ולא תפסתי צילום שלה, מעניין אם אראה אותה שוב.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים Cleric,מצד ימין זה הציינה גריל (או ככה קראו לזה פעם לפחות) ושמאלה זה הכניסה לנווה גנים..אם ככה אני גם יודע מי הבעלים..בכל מקרה, אחלה תמונות.אני אישיתי היתי מצמצם את העניין למכוניות יותר מיוחדות.עם כל הכבוד, מרצדס S-Class ממש לא מיוחדת.הפורשה הרבה יותר מיוחדת, כנ"ל הלקסוס (המכוערת בטרוף לדעתי) שפעם ראשונה שאני רואה אותה בתמונה לא רשמית, כנ"ל H1 והקורבט.צריכים לצמצם למכוניות באמת מיוחדות ולא BMW וכו'.מה גם, שלגבי ה-M3 אני לא בטוח בכלל שזו אכן M3 וגם אתה לא יכול להיות בטוח. הרבה ערסים קטנים/ערבים וסתם מתלהבים קונים קיטים של M3 מדביקים מאחורה את האותיות המתאימות וכו' וכו' אבל בסוף מתחת זה מנוע 1.8/2.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.