עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז למחשב חדש!! , תקציב עד 400 ש"ח (אפשר קצת לחרוג)

Featured Replies

פורסם

F3 יחסית רועשים.

אני לקחתי מאוררים פשוטים של AC שעולים 30-35 ש"ח והם מעולים ושקטים

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אין צורך בהוספת מאווררים אצל ה-CM. רק מי שעושה OC צריך להוסיף.

ANTEC 300 הוא המארז הכי טוב שתמצא במחיר הזה, אבל ה-CM הוא פשוט מארז ענקי שמתאים למי שמחפש קצת מרחב במארז שלו.

תשאל בחנות שאתה קונה ממנה אם נכנס ב-ANTEC 300 כל הרכיבים, ואם לא, עדיף לך ללכת על ה-CM.

ואני אומר לך לשאול, כי יש שמועה, ש-HD4850/4870 לא נכנסים ב-ANTEC 300.

הוספת מאווררים נוספים ב CM690 משפרת את הקירור וזה לא קשור ל OC , ה 4850 וגם ה 4870 נכנסים ב ATNEC 300 אבל כמובן בצפיפות הרבה יותר גדולה מאשר ב CM690 ...

פורסם

ברור שזה משפר את הקירור, אני גם יכול לפתוח את המחשב ולשים לידו מזגן ולהגיד לך שזה משפר את הקירור. :bash:

השאלה ששאלתי היא, האם זה בכלל נחוץ? והתשובה היא, שהוא לא צריך יותר משלושת המאווררים שיש שם, אבל אם הוא רוצה, הוא תמיד יכול להוסיף.

ובנוגע לצפיפות, אני דיי לא יודע מה להגיד... קשה לי להחליט מבין שניהם. :\

כי אני לא בטוח מה יביא יותר קירור למחשב, ANTEC 300 עם 5 מאווררים, או CM עם 3. P:

פורסם
  • מחבר

מה יותר שקט , CM 690 או 300 ANTEC?? קירור הבנתי שהוא בערך אותו הדבר כה.?..

מה ההבדל בין CM 690 ו RC690?

פורסם

לפי דעתי הם באותה רמת שקט , ההבדל בין RC ל CM הוא 2 פילטרים ומאוורר נוסף לטובת ה CM

בעקרון ה RC מתחרה ב ANTEC 300 באותה רמת מחיר , ה 300 יותר נפוץ , מי מהם יותר טוב ? יש דעות חלוקות בנושא ...

ה CM יותר טוב מה 300 ומ RC ...

ברור שזה משפר את הקירור, אני גם יכול לפתוח את המחשב ולשים לידו מזגן ולהגיד לך שזה משפר את הקירור. :bash:

השאלה ששאלתי היא, האם זה בכלל נחוץ? והתשובה היא, שהוא לא צריך יותר משלושת המאווררים שיש שם, אבל אם הוא רוצה, הוא תמיד יכול להוסיף.

ובנוגע לצפיפות, אני דיי לא יודע מה להגיד... קשה לי להחליט מבין שניהם. :\

כי אני לא בטוח מה יביא יותר קירור למחשב, ANTEC 300 עם 5 מאווררים, או CM עם 3. P:

בנוגע למרווח פנימי אין תחרות בכלל בין 300 ל CM690 , ה CM 690 לוקח בגדול , לגבי קירור גם אני לא בטוח , מארז יותר מרווח מול יותר מאווררים ב ANTEC שיותר קטן ...

פורסם
  • מחבר

אה חח כבר הפדחת אותי , כי בחנות שאני קונה את המחשב זה RC...

פורסם

תתחדש , אחלה מארז :xyxthumbs:

יש לי אותו והוא סבבה לגמרי , אם אתה צריך עוד פרטים שלך לי הודעה בפרטי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים