פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים לפי החוברת של הלוח, סדר הפינים שונה בין הCPU_FAN ל-SYS_FAN. אני לא חושב שיש משהו שתוכל לעשות בנידוןפשוט תחבר עם מתאם למולקס, אין ברירה אחרת.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר אז בעצם מה שאתה אומר זה שאני לא יכול לחבר מאורר PWM ליציאה של הSYS_FAN?אם זה נכון, אז בשביל מה יש לי את היציאה הזאת?!?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ציטוט של ציטוטציטוטGigabyte support replied this when I asked them what 5V PWM =: "The fan header is actually 12v, there is an typo on the user manual. Any standard system fan should not be an issue with the board
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים תודה לך Ivan, הבנתי שזו טעות ושהוא אכן מספק 12V, אך בכל זאת אם CPU_FAN עובד ו-SYS_FAN לא, ההבדל היחיד בניהם הוא סדר פינים שונה. בעוד הפין הראשון והשני מספקים אדמה ו 12V+ בחיבור CPU_FAN, בSYS_FAN זה אחרת.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ציטוט שלציטוטשל ציטוט...........Any standard system fan should not be an issue with the board
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אז מה אתה רוצה שאני אגיד? "אין לנו פיתרון, תנסה שבוע הבא"?לא, אני מנסה עד שאני מצליח או מתייאש, אלא אם כן הבן אדם יתייאש לפני או שהוא יפתור את זה בעצמו.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים תנסה לשחק עם הגדרת הבקרה בביוס למשל לעבור מ PWM ל VOLTAGE . לא מכיר את הלוח הספציפי, אבל בלוחות אחרים של GA זה קיים.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר הצבע של החוטים הם:שחור, אדום, צהוב וכחול.תנסה לשחק עם הגדרת הבקרה בביוס למשל לעבור מ PWM ל VOLTAGE . לא מכיר את הלוח הספציפי, אבל בלוחות אחרים של GA זה קיים.אי אפשר לשחק עם ההגדרות של הSYS_FAN אלה רק לבחור אם הוא פועל או לא.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אני מאמין שזה בגלל זה, שחור ואדום= אדמה ו-12V... ובחיבור של הלוח שלך זה אדמה, שליטה,חיישן ורק בפין הרביעי 12V+.אם יש לך קצת ידע בתחום ואתה לא חושש, אתה יכול לקחת 2 חוטים ולחבר אותם לפינים המתאימים +-.. רק לשניה בשביל לראות אם זה עובד.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים טוב הצעה אחרונה, אם לא אני התייאשתי.תאפשר System Smart Fan Control ותוריד Easy Tune - תוכנה של ג'יגהבייט..תנסה לשלוט עם התוכנה במאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.