עבור לתוכן

יש דרך לדעת אחרי שאני שולח דואר ב Gmail אם פתחו תמייל ששלחתי? כמו במקושרים למשל

Featured Replies

פורסם

יש דרך לדעת אחרי שאני שולח דואר ב Gmail אם פתחו תמייל ששלחתי? כמו במקושרים למשל שרואים בדואר יוצא אם המעטפה פתוחה(קראו את ההודעה שלי) או שהמעטפה סגורה(עדין לא קראו תההודעה שלי)

פורסם

אפשרי בערך -- תסמן במאפייני השליחה "קבלת אישור קריאה". אם הצד השני לא חסם את האופציה הזו, תקבל אישור שהדואר נקרא.

פורסם

יש גם כל מיני שירותים שמשתילים קוד כלשהו או תמונה (שפיזית נמצאת על שרת מרוחק) במייל שלך,

ואתה יכול לדעת ברגע שמישהו פותח את ההודעה (כי הקוד מדווח על זה / השרת המרוחק יודע כשמישהו הביט בתמונה הייחודית שעליו)

(זה כמובן לא יעבוד אם בצד המקבל קוראים את המיילים ב text mode בלבד או מבטלים סקריפטים/תצוגת תמונות או HTML וכו')

בקיצור, יש לא מעט שירותים כאלה, בין אם מבוססי תמונה או קוד, תוכנת צד שלישי או שירות אינטרנטי בלבד.

דוגמא אחת: http://spypig.com/

(לדעתי אגב, מדובר בחדירה רצינית לפרטיות).

פורסם
  • מחבר

אפשרי בערך -- תסמן במאפייני השליחה "קבלת אישור קריאה". אם הצד השני לא חסם את האופציה הזו, תקבל אישור שהדואר נקרא.

איפה זה נמצא ה"מאפייני השליחה" ,לא מצאתי..

פורסם

אתה משתמש באתר או בתוכנת דוא"ל כלשהי כמו OUTLOOK EXPRESS?

פורסם
  • מחבר

באתר

פורסם

אין אפשרות בממשק הוובי של Gmail להגדיר read receipt

אתה יכול להגדיר את חשבון ה Gmail שלך בקליינט דואר כלשהו (כמו Thunderbird או Outlook express וכו')

בתצורת IMAP או POP3, ולשלוח הודעות דרך קליינט הדואר, ברוב קליינטי הדואר יש אפשרות לבקש read receipt.

פורסם

יש גם כל מיני שירותים שמשתילים קוד כלשהו או תמונה (שפיזית נמצאת על שרת מרוחק) במייל שלך,

ואתה יכול לדעת ברגע שמישהו פותח את ההודעה (כי הקוד מדווח על זה / השרת המרוחק יודע כשמישהו הביט בתמונה הייחודית שעליו)

(זה כמובן לא יעבוד אם בצד המקבל קוראים את המיילים ב text mode בלבד או מבטלים סקריפטים/תצוגת תמונות או HTML וכו')

בקיצור, יש לא מעט שירותים כאלה, בין אם מבוססי תמונה או קוד, תוכנת צד שלישי או שירות אינטרנטי בלבד.

דוגמא אחת: http://spypig.com/

(לדעתי אגב, מדובר בחדירה רצינית לפרטיות).

היום הברירת מחדל של רוב התוכנות/אתרים היא לחסום תמונות ממקור חיצוני (שלא צורף) אלא אם מאשרים במפורש (ככה שזה כנראה לא יעזור כ"כ)

בכל מקרה, למה לפי דעתך זה חדירה לפרטיות? ,בעצם במחשבה שנייה אני יכול להבין.... אבל עדיין מדובר על חדירה בפרטיות שאין אפשרות לתבוע עליה (קשה לי להאמין שהוא יזכה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים