עבור לתוכן

שאלה לבעלי צורב פלקסטור!!!!

Featured Replies

פורסם

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

פורסם

זאת לא בעיה...

הוא פשוט כותב לך כמה פעמים הבאפר יתרוקן והוא היה צריך להשתמש ב-BURNProof כדי "להציל" את הדיסק.. (אם אין לך מושג על מה אני מדבר, תקרא את הביקורת כאן באתר.. :))

פורסם

הורדת את ה-NERO החדש?

אם כן אז מעכשיו הם כנראה החליטו לכתוב כמה פעמים הבאפר מתרוקן ומתמלא מחדש...

עכשיו, לפלקסטור יש שיטת צריבה ב-24X שהולכת ככה:

מתחיל ב-16X

עולה ל-20X

ונגמר ב-24X

ואז בכל עלייה הבאפר מתרוקן ומתמלא מחדש וזה מחשיב את זה גם... משום מה.........

בקיצור, אין לך מה לדאוג.......... אולי בגירסה הבאה של NERO הם יתקנו את זה ויכתבו רק באמת שהבאפר מתרוקן......

ZiP

פורסם

זה בסדר גם לי הוא עושה את זה עם הריקו x20 פשוט הוא אומר לך שנמנעו ארורים שיכלו להרוס את הדיסק

פורסם

GOD BLESS THE JUSTLINK/BURNPROOF ;D

פורסם

לי זה נראה טבעי כי הפלקסטור זה הצורב הראשון שלי וכל מי שאני מכיר שיש לו צורב אז יש לו אחד חדש

אבל למישהו פה היו בעיות נפילה בכלל שלא היה את ההגנות נגד נפילה ושלא היה באפר לצורבים ?

פורסם

יש לי צורב X12 של Ricoh עם justlink ואפילו פעם אחת זה לא השתמש בזה

אפילו בצריבות הרפתקניות כמו On The Fly כשהסידירום והצורב על אותו כבל IDE...

פורסם

כי 12 זה בכלל לא מהיר... ;)

בוא נראה אותך צורב במהירות x24, מה-DVD שנמצא על אותו כבל IDE עם הצורב, on the fly, תוך כדי משחק ב-Need For Speed 5 עם WinAMP פועל (ומנגן) ברקע...

פורסם

בוא נראה אותך צורב במהירות x24, מה-DVD שנמצא על אותו כבל IDE עם הצורב, on the fly, תוך כדי משחק ב-Need For Speed 5 עם WinAMP פועל (ומנגן) ברקע...

שוויצר. :bash:

פורסם

אני לא מבין מה הקטע של אנשים להתלהב יותר מדי ממולטי-טסקינג, כי בסה"כ אנחנו משתמשים בחלונות.

זה כמו שאני אמר

בוא נראה אותך נוהג במהירות של 220 קמ"ש, נגד כיוון התנועה באיילון צפון, תוך כדי שתיית וודקה, משחק בטטריס ושמעית מוזיקת טראנס ברקע.

מה יוצא לך מזה?

פורסם

יש לי משימה עוד יותר קשה:

בו זמנית, צרוב את תיקיית Windows (או WinNT), תוך כדי שאתה גם יוצר עותק שלה לאותה מחיצה (למשל C:\copy of Windows).

גם מי שברשותו צורב SCSI (ללא JL/BP), מוזמן לבצע את הבדיקה. אני משוכנע שאפילו באפר של 8 מגה לא יספיק.

Prog.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע של אנשים להתלהב יותר מדי ממולטי-טסקינג, כי בסה"כ אנחנו משתמשים בחלונות.

זה כמו שאני אמר

בוא נראה אותך נוהג במהירות של 220 קמ"ש, נגד כיוון התנועה באיילון צפון, תוך כדי שתיית וודקה, משחק בטטריס ושמעית מוזיקת טראנס ברקע.

מה יוצא לך מזה?

בוא נראה אותך מנגן שיר MP3 ובוהה במחשב במקום להמשיך לגלוש.

בוא נראה אותך מדפיס מסמך WORD ארוך ובוהה במחשב במקום להמשיך לכתוב.

בוא נראה אותך מחכה ל-IE שיסיים לטעון אתר עד שתוכל להמשיך לעבוד עם iMesh, קאזה, גנוטלה, Outlook, ICQ וכן הלאה...

בוא נראה אותך מכבה את המנוע של האוטו כדי שתוכל לשמוע רדיו, ואז מכבה את הרדיו כדי שתוכל להפעיל את המזגן.

ברור לך מה יוצא לי ולך מזה?

Prog.

עריכה: תנסה לעבוד 5 דקות עם Win3.11 או עם MacOS 9.2 ותבין את גודל המטרד. כל אפליקציה יכולה לנעול את המעבד לכל האחרות, ובזמן הזה המשתמש יושב ומחכה. בגרסאות ישנות של MacOS אפשר היה לראות את השעון עומד בזמן שאתה מרוקן את ה-Trash (סל המחזור של Mac).

המצב גרוע עוד יותר במערכות כמו דוס שלא מאפשרות אפילו Cooperative Multitasking בסיסי (ולצורך העניין נתעלם מה-Task Swapping העלוב של dos-shell מ-DOS 5). רוצה לעבוד עם אפליקציה מסויימת? סגור את זו שבה אתה עובד עכשיו ::)

לסיכום, Pre-emptive Multitasking rulez, ומאז Win95 אני לא מסכים להתפשר על פחות.

פורסם

בוא נראה אותך מחכה ל-IE שיסיים לטעון אתר עד שתוכל להמשיך לעבוד עם iMesh, קאזה, גנוטלה, Outlook, ICQ וכן הלאה...

בוא נראה אותך מכבה את המנוע של האוטו כדי שתוכל לשמוע רדיו, ואז מכבה את הרדיו כדי שתוכל להפעיל את המזגן.

כל זה (חוץ מהקטע של האוטו..) מוכר לי מהפנטיום 120 הישן והנפלא שלי..

אני ממש זוכר שלא יכלתי לפתוח יותר מחלון IE אחד בזמן שה-WinAMP פעל.. איזה מצחיק זה היה.. (עכשיו זה מצחיק, אז כמעט השתגעתי..)

יש לי משימה עוד יותר קשה:

בו זמנית, צרוב את תיקיית Windows (או WinNT), תוך כדי שאתה גם יוצר עותק שלה לאותה מחיצה (למשל C:\copy of Windows).

גם מי שברשותו צורב SCSI (ללא JL/BP), מוזמן לבצע את הבדיקה. אני משוכנע שאפילו באפר של 8 מגה לא יספיק.

מוכר לי מאיפשהו.. :)

בכל מקרה, את הבדיקה עם NFS5 ו-WinAMP, וצריבה דרך ה-DVD עשיתי כי היה לי נורא משעמם.. ;D

הייתי צריך לצרוב למישהו איזה דיסק, והוא היה אצלי, ולא היה לי כוח לחכות 5 דקות, אז הפעלתי NFS...

למה WinAMP? כי איך אפשר לשחק NFS בלי זה ?!

למה מה-DVD? כי הסידירום היה עסוק ב-NFS.. :)

פורסם

זה כמו שאני אמר

מה יוצא לך מזה?

ברור לך מה יוצא לי ולך מזה?

Prog.

עריכה: תנסה לעבוד 5 דקות עם Win3.11 או עם MacOS 9.2 ותבין את גודל המטרד. כל אפליקציה יכולה לנעול את המעבד לכל האחרות, ובזמן הזה המשתמש יושב ומחכה. בגרסאות ישנות של MacOS אפשר היה לראות את השעון עומד בזמן שאתה מרוקן את ה-Trash (סל המחזור של Mac).

המצב גרוע עוד יותר במערכות כמו דוס שלא מאפשרות אפילו Cooperative Multitasking בסיסי (ולצורך העניין נתעלם מה-Task Swapping העלוב של dos-shell מ-DOS 5). רוצה לעבוד עם אפליקציה מסויימת? סגור את זו שבה אתה עובד עכשיו ::)

לסיכום, Pre-emptive Multitasking rulez, ומאז Win95 אני לא מסכים להתפשר על פחות.

אני לא מדבר על הדברים הבסיסיים האלה, אני מדבר על סיטואציה קיצונית. למה לצרוב ולעשות עוד דברים באותו זמן, ועוד לשחק משחקים?

אני באמת לא מבין את זה. אתה סתם מקצין ומוציא מההקשר את הדברים שאמרתי, כדי לנסות לצאת חכם ע"י זה שאתה נזכר בנוסטלגיה של חלונות 3.11.

פורסם

אני לא מדבר על הדברים הבסיסיים האלה, אני מדבר על סיטואציה קיצונית.

חשבתי שאמרת: "אני לא מבין מה הקטע של אנשים להתלהב יותר מדי ממולטי-טסקינג, כי בסה"כ אנחנו משתמשים בחלונות."

כל הדברים הבסיסיים האלה הופכים לבלתי אפשריים ללא מולטי-טסקינג.

ובנושא דוגמאות קיצוניות שאלת: " למה לצרוב ולעשות עוד דברים באותו זמן, ועוד לשחק משחקים?"

התשובה פשוטה מאוד. אני לא אוהב להמתין סתם את ה-7 דקות שלוקחת אצלי צריבת דיסק, אני מעדיף להעביר את הזמן באיזה משחק או שניים של UT.

לשמחתי, ה-Ricoh 9120 שלי מתפקד מצויין- גם כשיש עומס על המחשב. כך שאין עם זה שום בעיה והחיים יפים :)

אני באמת לא מבין את זה. אתה סתם מקצין ומוציא מההקשר את הדברים שאמרתי

אני לא רואה מה בדיוק לא קשור כאן. לא התייחסת נקודתית לעניין של צריבה תוך כדי פעולות אחרות, אלא דיברת על מולטי-טסקינג בכלל, שזה בעיני נושא לא פחות מעניין.

כדי לנסות לצאת חכם ע"י זה שאתה נזכר בנוסטלגיה של חלונות 3.11.

התוקפנות שלך לא במקום. אין לי כל צורך "לצאת חכם" וחלונות 3.11 הנוראית בוודאי לא מעוררת אצלי שום נוסטלגיה...

שוב, נושא המולטי-טסקינג מעניין אותי, וחשבתי שיש לי כמה דברים להגיד בנושא שאולי עשויים לעניין מישהו :saint:

אם אותך זה לא מעניין, זאת זכותך, אבל זאת לא סיבה להגיב בניכור ובציניות.

Prog.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים