עבור לתוכן

דמו - FIFA 09

Featured Replies

פורסם

וואו שנים שלא שיחקתי פיפ"א.. נראה לי אני ינסה את הפיפ"א הזה.. רק בשביל הנוסטלגיה.. ::)

פורסם

אם אני לא טועה מחר הדמו של הפרו. בכל אופן סיימתי להוריד תפיפא.. יש שיפור משהו?

עריכה: לא שיפור ולא נעליים אותו זבל כמו בשנים קודמות..פשוט אותו משחק בעיצוב טיפה שונה..

מתי הפרו מגיע?

פורסם

למרות שהפרו קצת אכזב בשנה שעברה, עדיין הוא משחק הכדורגל הכי טוב שיש. הפיפא הוא בזיון אחד גדול.

לדעתי הם צריכים לבנות מנוע משחק חדש לגמרי ולא להתבסס שנים שלמות על אותו המנוע.

פורסם
  • מחבר

בדיוק :xyxthumbs:

פורסם

בתור חסיד מושבע של הפרו הדמו הזה הפתיע אותי מאוד לטובה. דבר ראשון הגרפיקה, פשוט מדהימה, אני מוצא את עצמי בוהה בכל הילוך חוזר עם פה פעור (כמובן שזה נראה מעולה על מסך 24 ורזולוציה של 1920X1200).

לעומת הגרפיקה דווקא האנימציות לוקות קצת בחסר. לפעמים התנועה לא חלקה וזה נראה יותר מדי מלאכותי ולא זורם.

הסאונד רגיל למדי, אין שדרן אז יש סה"כ קצת קולות ושירים מהקהל, לא יוצא דופן אבל מה כבר אפשר לחדש כאן.

המשחק עצמו סבבה לגמרי. בתור אחד שמשחק רק בפרו אז לקח לי שניים שלושה משחקים להתרגל לשליטה השונה ולמנגנון המשחק השונה אבל העקרון הוא די זהה בשני המשחקים. העניין בפיפא הוא שהכל כאן יותר איטי ופחות מרגיש חי ונושם, מרגיש כמו משחק אימון איטי והגולים די חוזרים על עצמם.

באופן כללי אפשר לומר שהמשחק בכלל לא רע ואם קונאמי יפשלו שוב עם הפרו שלהם השנה (כמו בשנה שעברה) אז אני יכול לראות בהחלט אנשים חוזרים לפיפא. נחכה ונראה.

פורסם

הפרו הצליח כל השנים ולא בזכות הגראפיקה..

שמת לב לפיזיקה של הכדור בפיפא?

לשניה מתפעלים מהאנימציה היפה ורגע אחר כך הכדור מתגלגל בלי קשר לעוצמה של המסירה.

העיקר הגראפיקה יפה

פורסם

דרישות מערכת?

ירוץ אצלי עם ג'יפורס 6200? :'( (למרות שדווקא פיפא 2008 רץ אצלי מעולה)

פורסם

טוב ניסיתי את הדמו לכמה משחקים קצרים..

אני יכול להגיד שיש בו הרבה בעיות:

דבר ראשון השינויים שעושים בהגדרות של המקשים ושל הגרפיקה לא נשמרים, אחרי שנכנסים שוב לפיפא צריך לשנות הכל מחדש.

ברגע שאני מפעיל AA ו-AF, המשחק מקרטע ברמות מטורפות, ויש לי מפרט מעל ומעבר בשביל להריץ את פיפא על ההגדרות הכי גבוהות ללא שום בעיות...

מה גם שאומנם הAA טכנית פועל, אבל לא עדיין רואים קווים כאלה במקם שהכל יהיה חלק, אבל את האיטיות במשחק מרגישים (GOD DAMNIT)...

עוד משהו זה שהמשחק נורא איטי, אני מדבר על המסירות והתנועה, איך משנים את הGAME SPEED כמו בגירסאות הקודמות של פיפא?

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי את הדמו לכמה משחקים קצרים..

אני יכול להגיד שיש בו הרבה בעיות:

דבר ראשון השינויים שעושים בהגדרות של המקשים ושל הגרפיקה לא נשמרים, אחרי שנכנסים שוב לפיפא צריך לשנות הכל מחדש.

אותה בעיה

ברגע שאני מפעיל AA ו-AF, המשחק מקרטע ברמות מטורפות, ויש לי מפרט מעל ומעבר בשביל להריץ את פיפא על ההגדרות הכי גבוהות ללא שום בעיות...

לא ניסיתי לשחק בלי AA אבל מקרטע [גם בקודם היה בעיה דומה]

מה גם שאומנם הAA טכנית פועל, אבל לא עדיין רואים קווים כאלה במקם שהכל יהיה חלק, אבל את האיטיות במשחק מרגישים (GOD DAMNIT)...

זה פועל זה? על הפנים של AA בפיפא 05 היה יותר חלק

עוד משהו זה שהמשחק נורא איטי, אני מדבר על המסירות והתנועה, איך משנים את הGAME SPEED כמו בגירסאות הקודמות של פיפא?

פורסם

חחחחחח חשבתי השנה הם ישנו תמשחק יקרה משו טוב...

עד עד 2007 שיחקתי בפיפא (גם בפיפא 07 שיחקתי) וואלה התחלתי לשחק PRO 6 ואז שיצא 2008 בכלל הבנתי שהייתי אהבל ששיחקתי בפיפא משחק מגעיל בלי שום קשר לריאליזם.הכדור בכלל נע בלי פיזיקה מציאותית המגרש קטן השער קטן והשוער פנתר.

הגראפיקה?סבירה..רק הזיעה יפה..שינו קצת תתלבושות תטקסטורה שלהם ותדשא..מה מתלהבים פה מהגראפיקה?הגראפיקה של פרו 2008 יפה יותר בהרבה.

שלא נדבר על המשחק עצמו שבכלל לא מזכיר כדורגל..

תנסו PRO כמה משחקים (7-10)תתרגלו למשחק...לא תצטערו.

פורסם
  • מחבר

ב-2 המשחקים הגרפיקה לא מתאימה ל08-09 , חבל שלא משפרים ,כולל שאר הבעיות.

פורסם

בשני המשחקים הגרפיקה היא יותר מסבירה. לדעתי לא צריך יותר להתמקד בשיפורים גרפיים למשחקים האלה אלא להפיכת המשחק להרבה יותר מציאותי.

פורסם

הגראפיקה זה אחד הדברים שאני אישית פחות מסתכל עליו במשחק כמו PES או פיפא.

אני לא מבין למה כל הירידות על PES2008.

לדעתי הוא ה PES הכי טוב עד היום. הבעיטות יותר מציאותיות, המסירות וההרמות גם.

רק שישפרו את הבעיטות החופשיות מקרוב וכשבועטים לפינה של השוער, את הצ'יפים מעל השוער ואת הפרופורציה והיחס של השחקנים/כדור/מגרש/שער.

ואת השופטים שאף פעם לא טועים בנבדל ומוציאים אדומים על כלום לפעמים.

אחרי זה זה יהיה משחק מושלם.

פיפא זה סתם ארקייד.

פורסם

התגברתי על הבעיות של הגרפיקה, מבחינת האיטיות הנוראית שהייתה עם הפעלת הAA, פשוט לא לעבור את ה-4 לביינתים...

אני מאוד מקווה שבמלא לא יהיו את הבאגים האלה כי כבר קרו מקרים של איטיות בלתי נסבלת בתוך משחק בתפריטים בפיפא בגירסאות הקודמות שלא סידרו את הבעיות האלה במשחק המלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים