פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר אם אתה לא מבין כנראה אתה לא צריך לענות, תן לאחרים לעשות את זה,אני רוצה לדעת איך אני מפרמט את הארדיסקים, ולמה זה לא הולך דרך הדוס ?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מה אנחנו נביאים ? תפעיל את הגלגלים בראש שלך ותגיד בדיוק מה הבעיה, מ "לא הולך בדוס" אי אפשר להבין כלום ובטח לא לעזור לך. בקשת עזרה תכלול דברים בסיסים כמו:- איך ביטלת את הRAID.- איך הדיסקים מופיעים לך בביוס.- מה זה "זה לא עזר, איך אני מפרמט" ו "למה זה לא הולך דרך הדוס".על הדרך הייתי מוסיף פרטים בסיסים כמו איזה סוג הארד דיסקים אלו, איזה לוח אם יש לי ואיזה בקר RAID זה.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר הלוח שיש לי הוא asus p5w dh הארדיסקים של wd אני לא מצליח כרגע לזהות את הדגם אבל שנהם בsata את הraid פשוט מחכתי דרך הmatrixהדוס בכלל לא מתיחס לכונן c ככונן שעליו נמצא ה winכאשר אני נותן לו את הפקודה פירמוט הוא כותב משהו כמו bad comand בכל אופן אין כונן אחר מלבד c
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים בדוס ?מאיפו יש לך דריבר SATA לדוס ?ואיך התקנת אותו ?אין דרייבר - אין דיסק - אין פורמט !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.