עבור לתוכן

SanDisk Cruzer U3 4GB

Featured Replies

פורסם

יש לי אותו, לדעתי הוא סבבה.

אין לי נסיון עם אחרים בסגנון, אבל אני יכול להגיד לך שמבחינת המהירות אם אני זוכר נכון לוקח בערך 5 דקות להעביר קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה בערך.

יש לו את ה U3, שזאת מין מערכת הפעלה פנימית, יש תוכנות ייחודיות לה, מה שזה אומר שלמעשה אתה יכול להשתמש בתוכנות האלה במחשבים אחרים ללא התקנה. בכללי הוא די קטן ונוח לשימוש, שהחיבור נכנס לתוך הגוף שלו, ממש אהבתי את זה.

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו, לדעתי הוא סבבה.

אין לי נסיון עם אחרים בסגנון, אבל אני יכול להגיד לך שמבחינת המהירות אם אני זוכר נכון לוקח בערך 5 דקות להעביר קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה בערך.

יש לו את ה U3, שזאת מין מערכת הפעלה פנימית, יש תוכנות ייחודיות לה, מה שזה אומר שלמעשה אתה יכול להשתמש בתוכנות האלה במחשבים אחרים ללא התקנה. בכללי הוא די קטן ונוח לשימוש, שהחיבור נכנס לתוך הגוף שלו, ממש אהבתי את זה.

תודה

הייתי רוצה לדעת עד כמה גדול ההבדל בינו לבין למשל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6379&perur=2&t=14&c=212

פורסם

מהירויות קריאה/כתיבה טובות יותר נדמה לי שזהו..אולי העיצוב שלו יותר מתוחכם...אם חשוב לך מהירות כתיבה כפולה משל הרגיל 18 לעומת 9 אז לך עליו

פורסם
  • מחבר

מהירויות קריאה/כתיבה טובות יותר נדמה לי שזהו..אולי העיצוב שלו יותר מתוחכם...אם חשוב לך מהירות כתיבה כפולה משל הרגיל 18 לעומת 9 אז לך עליו

זה יעשה את ההבדל בין העברת קובץ 3.5GB ב5 דקות להעברת קובץ 3.5GB ב2.5 דקות?

פורסם

כן, אולי לא בדיוק בחצי אבל עדיין מהיר משמעותית.

אם אין לך את ה2 דקות הנוספות לחכות אז לך עליו או משו (ואם כבר קח 8 ג'יגה)

פורסם
  • מחבר

כן, אולי לא בדיוק בחצי אבל עדיין מהיר משמעותית.

אם אין לך את ה2 דקות הנוספות לחכות אז לך עליו או משו (ואם כבר קח 8 ג'יגה)

האם זה אפשרי להתקין על DOK U3 של 8GB משחק כלשהו, ואז לשחק בו בכל מחשב שארצה ישירות מהDOK?

פורסם

קח את הקונטור. הוא מאסיבי ויציב יותר מהקרוזר (חסרון: הרבה יותר כבד) וגם יש לו מהירויות קריאה\כתיבה גבוהות יותר.

מנסיון, המהירות חשובה אם אתה רוצה לחבר אותו לדיוידי כדי לראות סרט.

פורסם

^

לא כל כך נכון, הזיכרון לא כזה איטי ברמה שיהיו לאגים בחיבור לdvd.

בסה"כ, ההבדל העיקרי בין השניים הוא שהשני כבד ומסיבי יותר.

פורסם

בKSP הקרוזר הרגיל בנפח 8 גיגה עולה 100 ש"ח... כדאי לשקול זאת.

פורסם

ביקורת של אלכס על הקרוזר קונטור(מזאפ):

חוות דעת:

נראה כאילו ידו של מעצב העל פרנק גרי (חפשו בויקיפדיה) בכבודו ובעצמו נגעה בכונן הזה, כי הDOK החדש והמהמם הזה מבית SanDisc נראה נדיר בעיצובו בדיוק כמו אחת היצירות שלו.

חצי שנה חיכיתי שהוא יגיע אחרי שקראתי עליו באתרים בחו"ל והוא בהחלט עמד בציפיות ואף יותר.

הטוב:

1) תומך ב Vista Ready Boost מה שאומר שבשנייה שמכניסים אותו למחשב עם VISTA מופיע תיבה וישנן שתי אפשרויות:

-Open folder to view files שזה פשוט לפתוח את הקבצים על הכונן.

- Speed Up My System שאם בוחרים את זה מופיע תיבה ששואלת בכמה מקום מהכונן נרצה להשתמש בשביל הREADYBOOST לוחצים אישור וזהו.

*ReadyBoost הינה טכנולוגייה המשתמשת בשבבים מיוחדים הנמצאים על DOKים נדירים בשוק (כגון ה CONTOUR) ובעצם משתמשת בהם כזיכרון RAM נוסף מהיר יותר אפילו מהRAM שיש לכם בתוך המחשב.

התוצאה? מחשבים עם מתחת ל 2 ג'יגה RAM מתחילים "להטיס" את VISTA לביצועים חדשים וגורמים לה "לזרום" על המחשב.

2) מהירות העברת קבצים של 20 מגה לשנייה העברת 12 ג'יגה תוך 10 דקות ב Vista, עובדה מדהימה כשלעצמה.

3)תומך טכנולוגיית U3. מה זה?

U3 מתפקדת במערכת הפעלה למשהו כמו 100 אפליקציות שאפשר להוריד באתר U3 . זה מדהים, כל מחשב שאני מגיע אליו משתנה למחשב שלי בבית, עם התוכנות שאני רוצה, עם ה Wallaper שלי ואפשר פשוט לעבוד בכל מחשב בדיוק כמו בבית. גלשו באתר U3 (גוגל . . .) ותראו שם בדיוק איך הכל עובד במצגת קלילה.

4) הכיתוב CRUZER על חלקו החיצוני של הכונן דולק באור כחולכאשר הכונן בפנים, והאור הכחול הזה מהבהב כשמעבירים קבצים. נראה מדהים, בעיקר כשעובדים בלילה והContour מחובר ל LapTop.

5)תקע ה USB נגלל לתוך המכשיר עם מכסה מתכת להגנה עליו. בכלל כל מנגנון פתיחת הפלסטיק השחור ממש כמו בנשק ShotGun:

- אחורה וקדימה = הדלת נפתחת והתקע יוצא

- קדימה ואחורה = התקע נכנס והדלת נסגרת

6) אחד הכוננים הבודדים שיש עליו אחריות של החברה לכל החיים !

הרע:

- אינו עשוי טיטניום במלואו (רק חצי ממנו) אבל מגיע עם נרתיק עור יפהפה שבו יש לולאת ברזל וחיבור למפתחות.

המכוער: You Must Be Kidding . . .

יתרונות:

- SIMPLY A MASTERPIECE. אין מילים.

- מהיר בטירוף (שומאכר, מאחורייך) !

- תומך ב VISTA READY BOOST

- אחריות לכל החיים.

חסרונות:

- מצד אחד - אינו מתאים לתנאי שטח קשים, רמבו נגיד לא היה קונה אותו

- מצד שני - את/ה לא רמבו אלא קרמבו :)

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=590579

פורסם

בKSP הקרוזר הרגיל בנפח 8 גיגה עולה 100 ש"ח... כדאי לשקול זאת.

גם אני חושבת ככה!

אני קניתי בזמנו את הקרוזר עם 4 ג'יגה ואם הייתה לי אפשרות הייתי כמובן לוקחת את ה-8 :)

הוא אחלה DOK!

יש לי אותו בערך שנה

פורסם
  • מחבר

http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2468

"* U3 functionality only supported on Windows 2000 (SP4 and later) & XP"

על הCRUZER רשום שמערכת הU3 פועל רק על וינדוס 200 וXP - כלומר לא על VISTA?

זה נכון?

לגבי הREADYBOOST - האם ככל שגודל הזכרון בDOK גדול יותר, השיפור במהירות יהיה משמעותי יותר? האם השיפור מתבטא רק במהירות מערכת ההפעלה, או גם במשחקים ותוכנות הדורשות הרבה זכרון לביצוע פעולות שונות?

פורסם

http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2468

"* U3 functionality only supported on Windows 2000 (SP4 and later) & XP"

על הCRUZER רשום שמערכת הU3 פועל רק על וינדוס 200 וXP - כלומר לא על VISTA?

זה נכון?

לגבי הREADYBOOST - האם ככל שגודל הזכרון בDOK גדול יותר, השיפור במהירות יהיה משמעותי יותר? האם השיפור מתבטא רק במהירות מערכת ההפעלה, או גם במשחקים ותוכנות הדורשות הרבה זכרון לביצוע פעולות שונות?

u3 כן עובדת בוויסטה..אני אומר מנסיון שיש לי עם cruzer titanium 4gb אבל לדעתי המערכת הזאת ממש מציקה אז הסרתי אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים