עבור לתוכן

איך המארז הזה?

Featured Replies

פורסם

אין שום דרך לדעת את זה, הדברים החשובים באמת - נתוני זרימת אוויר, רעש, איכות הגימור, מסילות הברגות, בידוד, כל זה לא נמצא באתר וצריך לחפש ביקורות איכותיות ברשת.

http://eagletechusa.com/ET-PSCP500.htm

נתוני הספק (בהנחה שזה הספק הכלול) מאוד לא מרשימים וכוללים הרבה תמרורי אזהרה - "זהירות מוצר מדבקה", כולל נתוני זרם נמוכים למדי ב-12V (שמתאימים יותר לספקי 400 ואט או פחות) לעומת נתונים גבוהים במסילות הפחות רלוונטיות. אין שום נתון על יעילות, אין נתון על הטמפ' שבה מושג ההספק המירבי. יש שוני בין הכתוב לאתר לבין המצוין על גבי המדבקה המצולמת.

פורסם

אותי לא מעניין המראה שלו.

אין לו שום דבר שאני רוצה ממארז.

אין מאוורר עליון.

ספק יושב למעלה (אני מעדיף למטה).

אין סיליקונים להשתקת החלקים במארז.

אין פילטרים לאבק.

שילדה חלשה שבגלל זה הוא שוקל מעט, זה אולי פלוס למי שרוצה להזיז אותו הרבה, אבל אני מעדיף משהו חזק וכבד.

זה מיועד לילדים שרוצים להרשים את החברים שלהם ב LAN PARTY.

מבחינתי זה בינוני מינוס.

פורסם
  • מחבר

הוא שוקל מעט כי זה אלומיניום

פורסם

הרבה רושם ויזואלי אבל אין הרבה איכות ממשית.

במחיר הזה ממש לא כדאי לקנות אותו.

אתה כבר באיזור מחיר של אפשרויות יותר טובות.

פורסם

ב-SPCR נכתב בזמנו מניפסט די מפורט כנגד מארזי אלומיניום, לטענתם מלבד סוגית המשקל (שלא רלוונטית אם אתה לא מטלטל את המחשב כל שני וחמישי) יש למארזים אלו חסרונות בסעיפים של בידוד רעשים ורטט. הם גם מציינים שאין שום משמעות לתכונות הולכת החום של האלומיניום משום שבמארז רגיל כמעט ואין תפקיד לדפנות המארז בפיזור החום. יש כמובן מארזי אלומיניום משובחים, אבל מחירם כמובן בהתאם...

אם אתה מוכן "להסתפק" במארזי פלדה יש הרבה מאוד אפשרויות מעניינות בתחום ה-400-500 ש"ח, כמובן שאם תתן את מפרט המחשב המלא שלך ואת הדרישות הספציפיות של מהמארז, נוכל לתת לך המלצות מתאימות ביתר קלות.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש.......

נראה לי בסופו של דבר אני אקח את raidmax sagitta 2

פורסם

הוסף את שם המארז שאתה מתלבט לגביו לכותרת.כמו כן אני ממליץ להוסיף תקציב לכותרת מאחר שכך נדע על מה להמליץ במידה ונאמין שיש מארזים עדיפים

פורסם

מארז עיצובי ותו לא ...

אם אתה רוצה מארז עם אורות וחלון , ה SAGITTA 2 תהיה בחירה טובה ...

פורסם

היתי הולך על הTT M5 הוא בסגנון של סגיטה אבל נראה לי איכותי יותר

או ANTEC 300 כחברו הסולידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים