עבור לתוכן

בעיה עם 4850 וויסטה. הודעת שגיאה מדי פעם. מתסכל לגמרי!!

Featured Replies

פורסם

איפה שמת לב לזה? הרצת FRAPS במקביל?

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה שמת לב לזה? הרצת FRAPS במקביל?

לא צריך FRAPS כדי לשים לב לתקיעות במשחקים =|

לי בינתיים לא היתה שום בעיה לא עם הכרטיס ולא עם הדרייברים. עובד מדהים. (טפו טפו טפו)

פורסם

לא רואים את זה ב-FRAPS, ה-FPS נשאר גבוה, המשחק פשוט... נתקע לשניה, קשה קצת להסביר את זה, אבל זה דיי מציק.

לא זוכר אם עדיין היה לי את זה ב-8.8 או רק ב-8.7, לא יצא לי לשחק בזמן האחרון

פורסם

אצלי יש אותה בעייה אבל אני בכלל לא מצליח להיכנס לפעמים לויסטה פשוט מסך שחור ורסטרטים ניסיתי דריברים שונים והדריבר לא מצליח להתקין ונותן אותה בעייה אני עם 4870 4 GB זיכרון של ADATA ו VISTA 64 ממש מוזר

משהוא מצא לזה פתרון?.....

פורסם

לחכות לגרסה סופית של 8.9 נשמע לי הפתרון הכי טוב :s05:

פורסם

לא צריך FRAPS כדי לשים לב לתקיעות במשחקים =|

לי בינתיים לא היתה שום בעיה לא עם הכרטיס ולא עם הדרייברים. עובד מדהים. (טפו טפו טפו)

תלוי מה הבעיה שלך, יכול להיות שזה מעט מדי או פחות מדי FPS... ככה זה אצלי.

פורסם

אותי מעצבן שלפעמים פשוט הDRIVER נתקע.

לדוגמא ב8.7 לא הייתה לי הבעיה בכלל!

וגם קיבלתי הרבה יותר FPS ונקודות ב3DMARK וכו'.

מה שכן, בדקו כבר את גרסה 8.9 בטה, וקיבלו שיפור די רציני בביצועים לעומת 8.8

ראיתי אתר רציני שבדק, וקיבל לדוגמא בCRYSIS עד 5-7 אחוז שיפור בביצועים! (תחשבו שנניח במקום 30 פריימים לשניה, תקבלו 33 לדוגמא)

זה מרשים ומעולה.

פורסם

תביא לינק :-\

יותר ביצועים לא מעניינים אותי, אני רוצה דרייבר שעובד.

פורסם

עדיין אין אותו סופי וכו'.

אבל

לפי CHANGELOG שראיתי, תיקנו הרבה בעיות וכו'.

לדעתי שתצא הגרסה הסופית נראה שיפור של עד 10 אחוז לעומת 8.8, שהוא עצמו מוריד איזה 3-5 אחוז מן הביצועים של 8.7, אז סה"כ נקבל DRIVER די מהיר

לגבי יציבות וכו', לא יודע :s05:

פורסם

הוא לא מאוד יציב, תחכו, זה אמור לצאת בקרוב...

נקווה שזה יתקן גם את השטות של EXTENDED DESKTOP שדופק את ה-CCC.

פורסם

חבל שATI הוציאו כרטיסים ורק עכשו מתחילים לעבוד על DRIVERS עבורם (אנשים שיש להם 4870X2 בכלל אכלו אותו - המון צרות יש להם ואין אפילו תמיכה טובה עדיין, וגם BIOS של מחשבים עוד עושים בעיות איתם וכו')

פורסם

טוב, אז שלום לכולם...

אני ממש מודה לכם ונפעם מכמות התגובות והרצון לעזור.. קהילה נפלאה :yelclap:

בכל אופן, התוכנה עדיין בהורדה (3DMark) ולכן ייקח עוד זמן עד שאוכל לספק לכם את הציון שהכרטיס קיבל.

בינתיים הספקתי לבדוק, והטמפ' לא עוברת את ה-60 מעלות כשאני משחק ב-BioShock ומפעיל את המאוורר על 70% (לא אכפת לי מהרעש כשאני משחק). לעומת זאת, במשחק World in conflict הוא מגיע ל-80 ומעלה (גם ב-70%). מטורף או לא? נניח שלא.. אבל לא זאת הבעיה ולא זה האישיו פה. מה שמטמטם לי את השכל זה שדווקא ב-BioShock הוא נתקל בבעיות ויוצא ומופיעה הודעת שגיאה וכו' (כל מה שרשמתי בהתחלה). בשאר המשחקים זה לא קורה חוץ מפעם אחת אולי באיזה משחק ששחיקתי מזמן. האם יכול להיות שהבעיה היא ספציפית לBioShock, יכול להיות שההגדרות גבוהות ומעמיסות מדי על הכרטיס? (רזולוציה מקס' 1280X1024, סינכרון ורטיקלי מופעל וכל השאר על גבוה). האם זאת הבעיה? לדעתי הכרטיס אמור להתמודד בכיף עם ההגדרות הללו.

ובקשר לאור כהן:אז אני מריץ ויסטה 64... עדיין לבדוק את הקטע של הזכרונות?

אני ממליץ לך לבדוק את הקטע של הזכרונות.

במיוחד ששנינו חווים את אותה הבעייה וזה המכנה המשותף שלנו (לך תדע, אולי הדגם הספציפי פגום)

בכל מקרה פסלת את האפשרות לבעיית 32\64.

מחכה לתוצאות, אור כהן.

פורסם

לגבי "תקיעות קטנות" במשחקים - תופעה שיכולה לנבוע מחוסר בנפח זכרון הכרטיס. אם אתם נתקלים בזה תנסו לבדוק כמה זכרון בשימוש (אפשר לראות במוניטור של rivatuner אבל זה יראה רק ב-XP) - אם הוא עובר\ממלא את ה-512mb - תורידו הגדרות במשחק, אם לא - אז זה לא קשור :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים