פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר?אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה.אני משתמש בvisual studio express 2005.תודה מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני לא בטוח אם קיימת אופציה ב visual studio expressיש לך סיפריה מיוחדת של directxשאתה אמור להוסיףהספריה נקראתMicrosoft.DirectX.AudioVideoPlayback רק אל תשכח שאתה צריך את ה SDK של directxואז אתה אמור לעשות using Microsoft.DirectX.AudioVideoPlaybackואם אני לא טועה בתוך ה namespace הזה קיים class בשם Videoאל תתפוס אותי במילה.. אבל תן לזה בדיקה בהצלחה!
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר הורדתי והתקנתי directx sdk, אבל אני לא רואה שהתווסף ל-toolbox פקד וידאו.האם יש dll מסוים שאני אמור להוסיף ל-C#?אתה יכול להשתמש גם ב ActiveX ובפקד של WMP.באיזה activeX מדובר ואיך אני מוסיף אותו?תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כמו ש yousux אמר, רק תחפש ספריה בשם Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback ולא יתווסף לך לשם שום פקד...אתה פשוט אמור להכריז על class מסוג Video שנמצא בתוך הספריה שהרגע אמרתי לך להוסיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.