פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים שלום שוב,אני עדיין בשלבי התחלה אבל כתבתי את זה:using System;class FirstProg{ /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:"); Console.ReadLine(); } }עכשיו אני רוצה שמתי שהם יכניסו את השם אז בסוף הוא יופיעאיך אני עושה כזה דבר?דבר שני, שאני מנסה לעשות תוכנה בwindows form אז זה לא אותו דבר וזה לא מבין נגיד את הדברים האלהאז אולי מישהו יכול להסביר לי איך עובדים עם זה?תודה רבה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אתה צריך ליצור משתנהusing System;class FirstProg{ /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); string name=Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:"); Console.ReadLine(); } } string-סוג המשתנה,המשתנה הוא מחרוזת (סדרה של תווים)name-שם המשתנה,הוא יכול להיות כל שם שתבחראחרי הקליטה למשתנה הוא יכיל את מה שנקלט ע"י המשתמשואז כאשר תרצה להדפיס את תוכן המשתנה פשוט צריך להוסיף אותו בפלט כךConsole.WriteLine("Your name is:" + name);תוצאה סופיתusing System;class FirstProg{ /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); String Name=Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:" + Name); Console.ReadLine(); } }
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים using System;class FirstProg{ /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); string name=Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:"+name); Console.ReadLine(); } }[דרך אגב, הייתי ממליץ לך קודם כל ללמוד איך להשתמש ב console לפני GUI
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר תודה רבה אתם אנשים טובים=]אני אצטרך עזרה בעוד תוכנה לשיעורי בית שהיא סתם נתנה לנו לנסות אף אחד לא באמת יודע עדיין זה רק שיעור שניאז אני אשמח אם תעזרו לי אני עוד מעט יערוך את ההודעה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אוקי, אז ככה התוכנה שאני צריך להכין היא כזאת:נתון לי מספר Xואני רוצה שהתוכנה תדע לכתוב לי את שני המספרים העוקבים אחריועכשיו לפי מה שהבנתי זה ככה:int X,A,B;X=int.parse(Console.ReadLine());A=X+1;B=A+1;Console WriteLine(A+" "+B+"Okvim)אני מניח שזה נכון אבל הוא לא קולט שאני כותב "=" והוא אומר לי שאין כזה סימן דבר שני זה עוד שאלהאחרי ReadLine אין אפשרות לכתוב משהו בסוגריים? כל פעם שאני כותב משהו אז הוא נותן לי שגיאהתודה רבה.נ.ב.גם אצלי ב2008 הוא מקבל את זה כשגיאה..דרך אגב בתוכנה שלמעלה נגיד אני רוצה שהוא יכתוב את השם 100 פעמיים איך אני עושה את זה?ואם אני רוצה שלפני שהוא יכתוב את השם הוא ימחק קודם את כל מה שכתוב?אני מצטער שאני מנג'ס אבל אני די לומד לבד כי בבית ספר לומדים עדיין אלגורתים וזה(רק התחלנו)ואתם לא מבינים כמה אתם עוזרים לי אז תודה=]
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים 1.Console.WriteLine ולא רווח כמו שעשית2.; בסוף כל משפט (באחרון אין לך... אולי בעיית העתקה)3.לסגור את okvim בגרשיים לא רק צד אחד4.הקליטה צריכה להיות ככהX = int.Parse(Console.ReadLine());לדאוג לאותיות גדולות איפה שצריך...Parseולא parseמה שאתה מחפש זה לולאותיש כמה לולאות1.לולאה שעובדת מספר ידוע מראש של פעמים (בין אם זה מספר קבוע או מספר מתוך משתנה)2.לולאה שעובדת עד תנאי מסוייםמה שאתה מחפש זו לולאה שעובדת 100 פעמים ותכתוב משהו לקונסולסינטקס בסיסי כלהלןfor(int i=0//מספר התחלתי;i++//מקדם הלולאה בכל ריצה I יגדל במה שיש פה;i=100\\תנאי העצירה של הלולאה{ \\תוכן הלולאה{
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר מצטער שאני מציק אבל מה אני צריך לפני?אני צריך את זה?using systemclass X{Public Static Void Main(String[] args)int X,A,B;X = int.Parse(Console.ReadLine());A=X+1;B=A+1;Console WriteLine(A+" "+B+"Okvim")ככה זה צריך להיות??עכשיו לא ממש הבנתי את העניין עם הלולאה ולא אמרת איך מוחקים את מה שהיה כתוב לפניאני מצטער שאני מנג'ס... סליחהאבל תודה=]
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אז אתה לא יודע עדיין מה זה לולאה...לולאה זה אוסף פקודות שיחזרו על עצמן עד שהתנאי שינתן יענה.לי אישית יהיה קשה להסביר את זה ( אבל מצד שני אני לא יודע כלום), לכן כדאי לך יותר לשאול מישהו פנים אל פנים(ועם דף או מחשב) או לקרוא על זה(עדיף)(וואי זה מזכיר לי שקראתי רק בערך 20 עמודים(קראתי 5 נוספים!). אני דפוק)
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני דיי חושב שזה חסר תועלת להביא לך את כל הקוד בקובץ CS... אני פשוט כותב קטעי קוד ואמורה להיות לך הבנה איפה לשים את זהבעיקרון כל התכנות שאתה עושה כרגע אמור להיכנס כאן(לא מצליח להביא תמונה כרגע) static void Main(string[] args) { }בין הסוגריים המסולסלות אם לא הבנתכדי למחוק את מה שיש בקונסול כותביםConsole.Clear()
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אני דיי חושב שזה חסר תועלת להביא לך את כל הקוד בקובץ CS... אני פשוט כותב קטעי קוד ואמורה להיות לך הבנה איפה לשים את זהבעיקרון כל התכנות שאתה עושה כרגע אמור להיכנס כאן(לא מצליח להביא תמונה כרגע) static void Main(string[] args) { }בין הסוגריים המסולסלות אם לא הבנתכדי למחוק את מה שיש בקונסול כותביםConsole.Clear()וכל זה צריך להיות מתחת לusing system?והקוד שכתבתיusing systemclass X{Public Static Void Main(String[] args)int X,A,B;X = int.Parse(Console.ReadLine());A=X+1;B=A+1;Console WriteLine(A+" "+B+"Okvim")נכון או לא?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים יש לך כל מני סוגריים מסולסלות פותחות וסוגרות.אתה צרך להכניס את הקוד איפה שיש סוגרים פותחות ומיד מתחתיהן סוגרות.ועדיך פשוט לרשום את המספר +2 מאשר ליצור משתנים.Console.WriteLine("{0} and {1} okvim", x + 1, x + 2); Console.ReadLine();
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.