עבור לתוכן

בעית מסך שנכבה 2 שניות לאחר שאני מדליק אותו

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב .

אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות

פורסם

באמצעות איזה חיבור מחובר מסך הLCD למחשב?

שללת בעיית חיבור?

פורסם

מצב טוב שתצטרך לממש עליו אחריות.

פורסם
  • מחבר

המסך היה מחובר בחיבור אנלוגי אבל כעת ניסיתי אותו על מחשב אחר בחיבור דיגיטלי והבעיה נמשכת.

נראה שבאמת אצטרך לממש אחריות . רק מה שהיה לי מוזר ולכן לא מיהרתי לממש אחריות זה כמו שתבתי בהתחלה שאחרי שאני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב המסך חוזר לעבוד לכמה שניות והתמונה נראית טובה לא חשוכה או אם פסים . רק נראה שמשהוא מונע ממנו להמשיך לעבוד וגורם לו להיסגר . זאת בעיה שעוד לא נתקלתי בה

פורסם

יש בעיה ב INVERTER שבתוך מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה לך IVAN על האבחון רק אם תוכל קצת להרחיב

מה תפקידו של ה-INVERTER במסך , האם פתרון הבעיה הוא בהכרח להחליף את אותו חלק , ושאלה אחרונה מהו הגורם לקלקול כזה האם זה נגרם משימוש לא נכון במסך להזכירך המסך חדש ובשימוש כחודש וחצי ולא מסתבר שהמסך יתקלקל כל כך מהר .

פורסם

אחריות יש בשביל "לא סביר שיתקלקל"........

INVERTER עושה מתח למנורות של מסך. אין מנורות יש חושך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים