פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים לא ימאס לך ממנו בחצי שנה...אולי עוד שנה שתרגיש שהוא קצת נחות מהחדשים ויש משחקים כבדים בשבילו אז לא יהיה לך מה לקנות עוד אחד...אם ייצרו אותו בכלל....עוד שנה שתרגיש שבאלך לשדרג תקנה כבר אחד חדש שיכפיל אותו בביצועים וזהו אין לך מה לתכנן CF בעתיד אלא אם אתה משדרג את המסך...או לא אז בחצי שנה הקרובה לא תצטרך יותר מזה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים תקשיבאני קניתי שנייםויש לי מסך ענק עם רזולציה של 1920 על 1200ולא ממש מרגיש שזה נותן ההבדלכלומראם אני מריץ DEVIL MAY CRY 4 שהכל על MAX וכו' על 300 פריימים לשניה או אם הייתי מריץ על 100זה היה משנה משהו בכלל?!במילא המסך לא נותן לך יותר מ59פלוסיש לך מסך 22, הרזולציה פחות גבוהה, אז בכלל אין צורך.קנה אחד ואתה תהיה מרוצה.מקסימום קצת OC תעשה לו ואתה מסודר (מאוד!) - יש ביקורת בGURU3D על כרטיס כזה עם OC, תראה איזה ביצועים מעולים.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים gman_il גם אם ימאס לך ממנו עוד שנה וחצי, לקנות אחד נוסף למערך CF זה לא מומלץ, משום שהביצועים לא ישתפרו כמו קניית כרטיס חדש ומתקדם ורוב הסיכויים חזק ממערך CF.ככה שאני לא ממליץ לך אפילו לחשוב על CF עתידי- בזבוז טוטאלי של כסף ואפילו ביצועים.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר בקיצור לקנות 4870 אחד ובשדרוג הבא להחליף אותו לכרטיס אחר במקום לקנות X2.GOT IT.תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר חברים , תודה רבה על כל העזרה.בקרוב אפרסם את המפרט הסופי שלי ע"מ לקבל משוב.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.