עבור לתוכן

המלצה למפרט למשחקים ב- 7500 עבור מסך 22'' ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה הכרטיס מסך חזק עכשיו ועושה "עבודה לא רעה" עם רזולוציות גבוהות לא יכול להעיד על מה יהיה בעתיד.

אני לא מעוניין בעוד שנה לשדרג לכרטיס מסך אחר ולכן חשבתי לקחת את הX2 ולהיות רגוע להרבה זמן :)

• תגובות 50
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין כזה דבר השקעה לעתיד בשוק שבו יוצאים כל חצי שני כרטיסי מסך חדשים!!! ולכן קח 4870 יחיד וסגרנו עניין

פורסם

קח 4870.

גם ככה אין לך איזה מסך 30 או משהו

חבל לקחת יותר מזה

במילא עוד שנתיים תחליף אותו למשהו תומך DX 11 או יותר, ושיהיה לפחות פי שתיים מהיר ממנו כנראה.

פורסם

קח 4870.

גם ככה אין לך איזה מסך 30 או משהו

חבל לקחת יותר מזה

במילא עוד שנתיים תחליף אותו למשהו תומך DX 11 או יותר, ושיהיה לפחות פי שתיים מהיר ממנו כנראה.

מה אתה מבלבל במוח על DX11

בקושי מנצלים את DX10 לאן אתה מריץ אותו

11 אולי יצא רק עם ווינדוס 7... ועד שהווינדוס הזה יצא יעברו שנתיים

ואז יעברו לפחות עוד שלוש - ארבע שנים עד שיצא המשחק הראשון שיתמוך ב-DX11

וכרגע אני חושב שיש משהו כמו 10 משחקים בשוק שבכלל תומכים בDX10

אם הוא רוצה X2 אז שיקח אותו

הוא יוכל לשדרג מסך אחר כך במקום לשדרג גם מסך וגם כרטיס

אם לא שמת לב המחירים של מסכי ה-LCD יורדים הרבה יותר מהר מקצב החלפות טכנולוגיות ה-DX...

פורסם

רק לידיעתך - Windows 7 ייצא בסוף 2009- תחילת 2010, וה-4870 יוכל להחזיק מסך 22 אינץ' עד שתצא מערכת ההפעלה הזו. עדיף שישלם פעמיים בזול מאשר שישלם פעם אחת ביוקר על דבר שהוא אוברקיל!!!

פורסם

לקחת 4870X2 עבור מה שיש לו היום זה סתם בזבוז כסף.

אני משתמש ב4870, כרטיס פשוט מהיר בטירוף!

ואפשר גם לעשות לו קצת OC ואז בכלל מהיר (עם OC מגיע למהירות של 280GTX בלי בעיה)

אין סיבה סתם לזרוק כסף

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהפרש המחריים הוא עצום.

אפשר לקחת בתור התחלה 4870 אחד ואם אני אראה שזה לא מספיק אז תמיד אני אוכל להוסיף עוד אחד ולעשות CF לא?

פורסם

CF עתידי הוא לא בגדר המומלץ ואוברקיל, עד שתקנה את השני ה-CF כבר יהיה חסר טעם, כי יהיו כרטיסים יותר טובים מבחינה טכנולוגית ומבחינת ביצועים

פורסם
  • מחבר

CF עתידי הוא לא בגדר המומלץ ואוברקיל, עד שתקנה את השני ה-CF כבר יהיה חסר טעם, כי יהיו כרטיסים יותר טובים מבחינה טכנולוגית ומבחינת ביצועים

שאני אומר שאני אולי אקנה עוד אחד אני לא מדבר שנה מהיום אלא אולי חודש מאז הקניה של המחשב , במידה ואני אראה שהביצועים לא מספקים אותי אני אוכל להוסיף עוד אחד. אני לא מבין למה לעשות CF (כלומר לקנות כרטיס נוסף ולחבר אותם) זה לא מומלץ. מה הקשר ל-OC?

פורסם

זה שזה כרטיס מוגזם אין ספק

אבל אם הוא רוצה וזה יעזור לו לישון בלילה בלי להרגיש שמשהו חסר לו אז שיקנה וזהו

חבר שלי גם רוצה לקנות והוא בכלל תקוע עם 17 של סמסונג

אני צועק עליו כבר שבועיים שאין סיכוי שהוא יעשה עם זה משהו במסך הזה אבל הוא ראש בקיר

בשביל זה הכנסתי אותו כבר לעיסקה שאני עושה ומקבל עוד כמה שקלים הנחה ;D

פורסם
  • מחבר

ח'ברה , כבר שיכנעתם אותי שצריך רק 4870 רגיל.

השאלה היא האם בעתיד (הקרוב) אני לא אהיה מסופק וירצה לקנות כרטיס נוסף , האם תהיה בעיה כלשהי לחבר אותם ב- CF?

פורסם

לא חושב שיש פה מישהו שיתן לך תשובה מה יקרה בעתיד.

אנחנו לא מגלי עתידות ;)

אבל

קח משהו שטוב לך עכשו, אם אתה רוצה קח לוח אם תמיכה בCF וספק עם 650W או 700W, וככה תהיה מסודר להרבה זמן ולא "יהיה לך דאגות" בראש

פורסם
  • מחבר

לוח האם שמפורט במפרט הנ"ל תומך ב-CF?

פורסם

שום CF ושום נעליים!!! לא משתלם!!!!! ahhhhhhh.GIF

4870X2 למסך 22' - לא משתלם!!!ahhhhhhh.GIF

תשאל את האנשים שקנו 8800ULTRA/3870X2 לפני אפילו פחות משנה ב 3500-2500ש"ח... איפה ה 3870X2 או ה 8800ULTRAשלהם ואיפה 4870 עכשיו, בחצי או פחות מחיר! או שתשאל את עצמך - "האם היתי הולך עכשיו וקונה 3870 (אם היה לך אחד) נוסף בשביל CF או שהיתי מחליף את הכרטיס בכלל?"

ואילו רק היו קונים אז את 8800GTS 320/640 ועכשיו את ה4870 היו חוסכים גם כסף וגם מרוויחים ביצועים!

תבין, CF נועד בעיקר בשביל שיצרנים ירוויחו ממך יותר כסף על המוצר שלהם, ולא בשביל לעזור לך לתכנן לעתיד...

פורסם
  • מחבר

שום CF ושום נעליים!!! לא משתלם!!!!! ahhhhhhh.GIF

4870X2 למסך 22' - לא משתלם!!!ahhhhhhh.GIF

תשאל את האנשים שקנו 8800ULTRA/3870X2 לפני אפילו פחות משנה ב 3500-2500ש"ח... איפה ה 3870X2 או ה 8800ULTRAשלהם ואיפה 4870 עכשיו' date=' בחצי או פחות מחיר! או שתשאל את עצמך - "האם היתי הולך עכשיו וקונה 3870 (אם היה לך אחד) נוסף בשביל CF או שהיתי מחליף את הכרטיס בכלל?"

ואילו רק היו קונים אז את 8800GTS 320/640 ועכשיו את ה4870 היו חוסכים גם כסף וגם מרוויחים ביצועים!

תבין, CF נועד בעיקר בשביל שיצרנים ירוויחו ממך יותר כסף על המוצר שלהם, ולא בשביל לעזור לך לתכנן לעתיד...

[/quote']

רק שניה, אמרתי כבר לפני כמה תגובות שאני לא הולך לקנות X2 אז אני לא מבין למה אתה תקוע על זה.

דבר שני , יכול להיות שאני לא ממש מבין מה זה CF.

כל מה שרציתי להגיד זה שאני אקנה 4870 אנסה אותו , אם פתאום בעוד חצי שנה , אני אחליט שזה לא מספיק אז אני אוסיף 4870 נוסף.

זה לא אפשרי / הגיוני / כדאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים