עבור לתוכן

המלצה למפרט למשחקים ב- 7500 עבור מסך 22'' ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

למסך 22"? בהחלט לא.

• תגובות 50
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למסך 22"? בהחלט לא.

אשמח אם תוכל לפרט קצת.

במידה וישנו התקציב , מדוע לא לרכוש את כרטיס המסך החזק בשוק היום?

האם הראיה קדימה לעוד שנה , שנתיים והלאה , הוא לא יהיה כדאי?

פורסם

מסך LCD מגביל ל 60 פריימים לשניה, מה הטעם שמשחק ירוץ לך על 160?

בעתיד יצאו כרטיסים חזקים יותר, בהפרש בין HD4870 ל HD4870X2 תוכל לקנות בעתיד כרטיס הרבה יותר טוב וסה"כ HD4870 והכרטיס החדש שתקנה בעתיד יחזיקו הרבה יותר זמן מ HD4870X2 וכמובן תקבל גרפיקה גבוהה יותר (כל מני עידכונים של DX10 שהכרטיסים בימינו לא תומכים וטכנולוגיות מתקדמות יותר).

פורסם

אני לא סגור שזו ההגבלה של LCD אבל זה עדיין לא משנה.

בין 60FPS לבין 160FPS העיין האנושית פשוט לא רואה הבדל - גם אם זה על מסך CRT.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני באמת לא מצליח להבין את המפרטים המומלצים.

האם המפרטים המומלצים ב-7.5K ומעלה הם רק לבעלי מסכי 24'' ומעלה או משהו?

איך בכל זאת ניתן לשדרג את המפרט? מעבד? אולי לוח אם? HDD זה כמובן תמיד אופציה :)

פורסם

לי יש שני 4870

ועוד עשיתי להם OC רציני

אני מריץ ב1920 על 1200 את CALL OF DUTY 4 כאשר הכל אבל הכל על הכי HIGH שיש ואני שם פילטרים (X8 אפילו) ב300 פריימים לשניה

מכובד?

נכון?

עכשו תחשוב שאני לא צריך יותר מ59 פריימים לשניה במסך שלי (תאכלס גם 40+ יספיק ביותר ל99 אחוז מן האנשים)

ועוד אתה משחק ברזולציה נמוכה יותר

אז מה הטעם?!

תבין

ביטלתי כרטיס אחד, שמתי רק 4870 אחד, ועדיין הכל טס!

פורסם
  • מחבר

אוקי אז מה ששאלתי עדיין תקף : מדוע המפרטים המומלצים מציינים את הכרטיס מסך הזה?

מה בקשר לשדרוגים אולי בנקודות אחרות כמו המעבד או לוח האם? אין מקום לשדרוגים?

האם מחשב העל מסתכם ב-5000 ש"ח?

פורסם

מחשב העל לא מסתכם בסכום שאפילו קרוב לזה (אולי פי 10).

המפרטים המומלצים לא בדיוק מתייחסים לעניין של עלות/ביצועים של מפרט X לעומת מפרט Y אלא מתייחסים לעניין עלות/ביצועים ברכיבים של המפרט הספציפי - בינם לבין עצמם.

אדם שיודע שהוא רוצה להוציא 7500 ולא פחות כי לא משנה לו כ"כ שאפשר לחסוך 1000 ש"ח בירידה קטנה בביצועים - יכול לשאוב משם הרבה מידע.

זה אמור לתת כיוון,או במקרים רבים גם המלצות סופיות לקניה (שוב,רבים רוצים מחשב בתקציב X ולא פחות כי לא רוצים להתפשר אפילו טיפה על ביצועים, גם אם זה משתלם יותר כלכלית) אבל אנשים שרוצים יותר להתעמק,לשאול עוד שאלות וכו' - בישביל זה קיים הפורום. אם המפרטים המומלצים היו נותנים תשובות לכל השאלות לא היה טעם בפורום הזה והוא היה שומם (מה שהוא רחוק מלהיות)

פורסם

^^^

סיכם את זה מעולה.

אני רק רוצה להוסיף, שכל מפרט ניתן לשינוי!

המפרטים זה רק בסיס להתחיל לעבוד ממנו, נניח יש מישהו שצריך מעבד חזק כי עושה יותר עיבוד ועריכה גרפית, אז פחות אכפת לו כרטיס מסך (אבל עדיין רוצה משהו נחמד לשחק בסוף יום העבודה)

בקיצור

הפורום פה ונועד לעזור, המפרטים נותנים בסיס כדי שתבוא לפה ויהיה לך ידע מסויים מוקדם (לא תבוא ותגיד, אני רוצה מחשב הכי חזק, מעבד אינטל חד ליבה פנטיום 4 MMX עם 1600MHZ) ;D

פורסם
  • מחבר

אין בעיה , אני מסכים עם כל מה שנאמר , רשמתי מראש שנקודת הפתיחה שלי הייתה המפרטים המומלצים.

כעת שסיכמנו את נושא הכרטיס הגרפי , האם במגבלות התקציב יהיה ניתן לשדרג את המעבד או לוח האם או כל רכיב אחר לצורך העניין?

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת במידה ואני לוקח את המארז של ANTEC , האם אני צריך להשקיע גם בקירור למארז?

ראיתי פשוט שחלק מהאנשים פה הוסיפו לי מאוורים למארז אם כי התוספות היו עבור מפרטים עם COOLMASTER ולא ה- P182.

פורסם

ל ANTEC 300 יש מקום להוסיף מאווררים , הוא מגיע רק עם 2 כאשר קיים מקום לעוד 4 נוספים ...

ה P182 מגיע כבר עם 3 מאווררים , אם אני לא טועה יש לו מקום לעוד מאוורר נוסף.

כמובן שה P182 הרבה יותר שקט , ה 300 יותר מאוורר אך יותר רועש ...

פורסם

לדעתי 300 לא רועש בצורה נוראית בכלל!

אולי לא אישן איתו בלילה איתי במיטה, אבל ממש לא רעש נוראי.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על ANTEC 182 ואם אני מבין נכון אין מה להוסיף מאווררים.

מה בקשר לקירור לכרטיס מסך?

אני עדיין מתלבט בין ה- HD4870 לבין ה- HD4870X2 , השאלה היא האם קירור לכרטיס מסך רלוונטי עבור הכרטיסים האלה?

פורסם

4870 יושב אצלי במנוחה ב50 מעלות בערך (קצת יותר כי עשיתי OC)

בעבודה - מגיע ל70 נניח

ממש אבל ממש לא נוראי!

אל תחליף לו קירור, סתם בזבוז לדעתי.

וקח 4870 - אני בעצמי לא מאמין כמה שהוא חזק, כפי שאמרתי בעבר, אפילו למסך עם 1920 על 1200 הוא עושה את העבודה לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים