עבור לתוכן

מערכת המפרטים המומלצים מעודכנת ל2.9.08!

Featured Replies

פורסם

למה עדיין ירון לא מעדכן את המדור? כפי שכתבתי יש הרבה דברים לעדכן וכמה התווספו:

מחירי ה-750GB ירדו לרצפה, ואפשר למצוא ה-ST3750640AS לרוב ב-450 ש"ח.

ה-HD4670 מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד ל-9500GT.

מחירו של ה-HD4850 ירד כבר לסביבות ה-850 ש"ח.

מחירי הקיטים של ה-4GB ירדו לרוב לסביבות ה-400 ש"ח.

ואני חושב שראויה התייחסות ל-HD4830.

צודק יש הרבה מאוד מה לעדכן.

• תגובות 80
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מסכים עם הנקודה האחרונה - לפי ביקורות, עושה רושם שה-9800GT עדיין יותר טוב ברוב המקרים, ובנוסף לכך יש את העניין עם היצרנים שסירסו את הכרטיס ל-560 מעבדים מאוחדים במקום 640 כמו שהם היו אמורים.

פורסם
  • מחבר

עדכון זה פרוייקט של שבועיים, ולמרות שינויים בשוק כרטיסי המסך - ואני מסכים שהם ניכרים, אני לא חושב שהגיע הזמן. הרי אם עכשיו אני מעדכן רק בגלל כרטיסי מסך, עוד חודש NEHALEM יוצא ואני צריך להחליף זכרונות, מעבדים ולוחות אם.

העדכון הבא יהיה הכי מאסיבי שאפשר, אבל תצטרכו להמתין לו.

פורסם

דווקא לא, למשל GeCube:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1474

640 מעבדים מאוחדים

http://www.techpowerup.com/74520/Shader-deficient_Radeon_HD_4830_Could_be_in_the_Channels.html

הייתי מחכה שיתגלה בדיוק איזה יצרן עשה מה עם הכרטיס שלו לפני שהייתי מוסיף אותו למפרטים המומלצים, מה גם שאני לא חושב שיש צורך, מכיוון שה-9800GT גם קצת חזק יותר, וגם אתה בטוח שאתה מקבל את הכרטיס ששילמת עליו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ה NEHALEM כבר יצא (או לפחות מופיע בחנויות) לכן לא הגיעה הזמן לעדכן ?

פורסם

ומי אמר שזה כזה משתלם?

Q6600 ב1500 שקלים היה בזמנו משתלם?

:nono:

פורסם

אולי למערכות של 10,000 שקל זה משתלם, לפחות מזה הייתי נשאר בינתיים עם Core 2 Quad.

בלי קשר, הרבה אתרי ביקורות שינו את דעתם בנוגע ל-HD4830, ככה שלמפרטים זולים מאוד אפשר עכשיו להכניס אותו. עולה 700 שקל בחנויות שבהן ראיתי אותו, עושה רושם ששווה את זה.

פורסם

למרות שמעבדי ה core i7 עולים הרבה מאוד לדעתי המעבד הזול בסידרה (ה 920 ) יחסית מישתלם כי ברוב הבדיקות הוא עוקף את ה q9770 שעולה פי שלוש מימנו .

פורסם
  • מחבר

אני מחכה ללוחות אם MID RANGE ואז ייצא עדכון.

פורסם

למרות שמעבדי ה core i7 עולים הרבה מאוד לדעתי המעבד הזול בסידרה (ה 920 ) יחסית מישתלם כי ברוב הבדיקות הוא עוקף את ה q9770 שעולה פי שלוש מימנו .

אמנם זה המצב, אבל יש לזכור את התוספת על DDR3, רק זכרונות ה-1333 הבסיסיים עולים 550 ש"ח, ואת התוספת הענקית על לוח X58, מה שהופך את העסק ללא כ"כ זול
פורסם

שוב... העסק יהפך לממש לא יקר בתחילת 2009 לאחר חג המולד

ה920 צפוי לעלות בסביבות 1200-1300

לוחות לא יהיו רק מבוססים X58 ויקרים אלא גם לוחות בייתיים במחירים של 600-900 שקלים

ומן הסתם גם מחיר ה DDR3 יירד...

פורסם

ה-920 לא יתאים ממילא לתושבת אחרת מ-LGA 1366. כן יהיו לעומת זאת מעבדים ולוחות אם לתושבת LGA 1160 (ערכת שבבים P55), שיעלו כמו שאתה אומר שהם יעלו.

פורסם

שינוי כזה כמו אחרי השנה החדשה לא יהיה עוד הרבה זמן...

מה אתם אומרים זה ישתלם לחכות לקנות מחשב עוד חודשים (תקציב 5K )

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שינוי כזה כמו אחרי השנה החדשה לא יהיה עוד הרבה זמן...

מה אתם אומרים זה ישתלם לחכות לקנות מחשב עוד חודשים (תקציב 5K )

מצטרף לשאלה,אני גם קונה מחשב ב 4 אלף,כדאי עוד חודש בערך?חנוכה?

יודעים כבר תאריך מתוכנן ל P55?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים