פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אני מחפש ספק טוב שיחזיק לי CF של 4850 וE8400 ב OC תקציב בשבילו 600-700 שקל חשבתי על הCorsair 650TX או Thermaltake Though Power 650W Seasonic S12 SS-650HT אוPCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer ואני פשוט לא יודע מה עדיף וגם מארז שיחזיק את החומרה בתקציב של 400-600 שקל עדיף מארז כמה שיותר גדול עדיף מארז פול טאוור ומאוורר (לא אכפת לי משקט) בקשר למארזים הCM690 נראה סבבה אבל אני חושש שהוא יהיה קטן מידיי וצפוף ככה שלא יהיה הרבה מקום ואני לא אוהב את זה. תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים CM690 ממש לא צפוף והיתי הולך עליו.לגבי הספק כוח היתי לוקח PCP&C 610W שעולה כ-550 ש"ח
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1263השילוב הזה יהיה טוב!מרווח ועם 6 מאווררים שבאים איתו
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים היתי לוקח ספק קצת יותר חזק. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264סה"כ מאוד משתלם אם כי המארז מעט רועש לכן אולי תאלץ להחליף לו 1-2 מאוררים
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים היתי לוקח ספק קצת יותר חזק. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264סה"כ מאוד משתלם אם כי המארז מעט רועש לכן אולי תאלץ להחליף לו 1-2 מאורריםמנסיון עם המארז, המאווררים לא רועשים (לפחות לדעתי), אבל הם גם לא שקטים.אבל שים לב, לדעתי, הם מכניסים/מוציאים מעט אוויר! דחיפת האוויר שלהם נמוכה לדעתי.זה רק הדמיון שלי או זה נכון? P:איך שלא יהיה המארז מצויין ובכל זאת הוא מאוד מאוד מאוורר.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים גם אם הם חלשים יחסית,ריבוי המאוררים יותר ממצפה על כך. לדעתי אחלה מארז בסה"כ שאם יהה גם שקט יחסית היה יכול לככב פה בגדול
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר ואיך ה140mm שלו חזקים חלשים?להחליף מאווררים זה לא בעיה העיקר שיהיה קריר.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים ראיתי מישהו שכתב שאם אתה שם מעל המאווררים איזה חתיכת נייר או משהו היא פשוט מרחפת מעלזה אומר שיש לו דחיפה טובה. הסרקולציה היא:2 קדימה-מכניסים2 למעלה-מוציאים1 בצד-מכניס1 אחורה-מוציא
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אריאל - זה סה"כ מבחן כדי לברר עם המאורר מוציא או מכניס. כל מאורר חלש ככל שיהיה (ברמת הסביר כמובן) יצליח להעיף חתיכת נייר קטנה,לא צריכים להגזים.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אהה חחח סליחה על ההטעיה, מצטערלא ידעתי, ולא היה באפשרותי לבדוק את זהאבל בקיצור כן, המארז מאוורר מאוד, ובזה אתה מסכים איתי דור?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לגבי הטמפסט? וודאי.הוא מקורר בצורה טובה,גדול ומרווח,ובמחיר סביר בהחלט. לדעתי הוא אפילו נראה לא רע בכלל אך עדיין עדין ולא צעקני.כאמור הבעיה היחידה שלו לטעמי היא כך שהוא מעט רועש או לא יותר מדי שקט (אפשר להסתכל איך שרוצים).כעיקרון בהשקעה של עד 100 ש"ח אפשר לעשות אותו משמעותית יותר שקט ואז לדעתי הוא אחלה מארז שבעולם. הבעיה היא ההשקעה מן הסתם שמקרבת אותו לכ-600 ש"ח ואני לא בטוח שזה כבר מצדיק את זה.אבל אדם שלדעתי המארז מספיק שקט בישבילו,זו אחלה בחירה.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כן לגבי הטמפסט.לגבי הרעש סתם שאלה, שמעת אותו עובד?כן זהו מארז מרווח וקריר אני מסכים איתך ב100%
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים שמעתי אותו עובד במעבדה ככה שזה לא נחשב.האמת,גם את ה-300 שלי שמעתי במעבדה,שם עם רעשי הרקע (ועד כמה שנסיתי לבודד אותם) הוא נשמע שקט יותר מכפי שהוא בבית (לא שהוא רועש אבל בכל זאת) ככה שאני לא יודע עד כמה משמעותי יהיה ההבדל עם הטמפסט ואם הרעש עובר כבר את גבול הטעם הטוב (שוב,לדעתי.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.