עבור לתוכן

מחפש רמקולים אגרסיבים

Featured Replies

פורסם

לאיזה צרכים את צריכה את הרמקולים ?

סקורפ, 30 אלף דולר לרמקולים רוב האנשים לא יכולים להרשות לעצמם, וגם אלו שכן אני בטוח שלא כולם יבחרו לבזבז את כל

הכסף על רמקולים, אבל בוא נגיד שעד 10K יש רמקולים נהדרים, כמובן שצריך לדאוג להם להגברה מתאימה...

זה היה דוגמה פשוטה.

יש רמקולים מעולים גם מתחת ל10k שקלים ובהשקעה נכונה אפשר להוציא מערכות מדהימות בפחות מ20k שקלים...

פורסם

רוב הזמן לשמיעת מוזיקה (הרסיבר יתחבר למחשב) ובעתיד כנראה לשדרג ל5.1.

פורסם

המישן אמורים להיות די טובים אח לא שמעתי אותם.

הוורפדייל- :puke:

אחד הרמקולים הזוועתים ביותר ששמעתי מהחברה הזאת.

בתחום המחירים שלו הוא ממש לא מומלץ

הבעיה שבתחום מחירים הזה אין הרבה בחירה...

בכל אופן תלוי לאיזה סוג מוזיקה, המישן לא מתאימים בכלל למוזיקה אגרסיבית, יותר לג'אז ולמוזיקה קלאסית לדעתי...

אם אין לה יותר מ-1100 שקל אני לא מוצא רמקול אחר שתוכל לקחת בתקציב הזה,

והשאלה היא איך הוא נשמע לאוזן שלה ולא שלך.

לדעתי היא היא צריכה לשמוע אותו מול רמקולים אחרים באותו תקציב ולהחליט בעצמה.

פורסם

לגבי הצעות לרמקולים: נסה מוניטורים של חברת Triangle הצרפתית מדגם Titus. רמקול מדפי ייתן תמורה טובה יותר מרצפתי בסכום שלך.

עולים קצת פחות מ3,000 ש"ח ואמורים להישמע מדהים למחירם... יש הטוענים כי אלו הרמקולים המדפיים הטובים ביותר בארץ עד 10,000 ש"ח!! (לא, לא שמעתי אותם; אם הייתי שומע אותם הייתי נותן חוות דעת. באתר של Triangle תמצא מידע מדויק לגבי היבואן הישראלי)

בול פגיעה !!!

WWW.TRIANGLE-FR.COM

פורסם

בול פגיעה !!!

WWW.TRIANGLE-FR.COM

hehe...

שמעתי פעמיים את אחיו הגדול של הטיטוס, שנקרא קומט (Comete). הוא עולה 4,200 ש"ח, אבל בומבסטי ו"מלא" מידי.

התיבה הוגדלה, כמו גם אלמנט המיד-וופר; החיסרון המתקבל הוא באס שאיבד מהtightness והדיוק שלו לעומת הבאס בטיטוס.

שמעתי אותו עם מגבר טרנזיסטורי של Fase Audio (הבעלים של החברה הוא אח של הבעלים של Sonus Faber!!!), ומקור בריטי של Exposure. מערכת סטריאו לשמיעת מוזיקה נטו, בשווי של 15,000 ש"ח, שהעניקה פירוט ושקיפות מעוררי כבוד.

החלפת המגבר ל Audio Analogue Puccini הפכה את העסק להרבה יותר חם, חלק ורגוע... (הבומבסטיות פחתה)

לעומת זאת, הטיטוס אמור להישמע שונה לחלוטין. הקומט אולי ירשים אותך יותר בשמיעה ראשונית יחסית לטיטוס, אבל מאחר ואין לך את הכסף הדרוש לקנייתו, זה לא ממש רלוונטי עבורך.

אגב, הקרוסאובר בטיטוס חותך בתדר 6KHz (הקומט נחתך ב4.5KHz), מה שאומר שחלק נכבד מהמיד-טרבל מבוצע ע"י אלמנט המיד-וופר שלו...

לכן הממברנה צריכה להיות קלה ומהירה מאד כדי לייצר תדרים יחסית גבוהים לאלמנט המיד-וופר (כאמור, כל מה שקרוב ל 6 קה"צ ) בעיוותים המתקבלים על הדעת.

אבל עלי להזהיר את פותח הת'רד: אף אחד שיש לו את הטיטוס, ומבין את כל הטוב שבו, לא יחבר אותו לרסיבר ק"ב וDVD לשמיעת מוזיקה.

כדי להפיק את המיטב מהטיטוס, תצטרך הגברה ומקור יקרים יותר ממנו בהרבה! (רצוי הגברת מנורות טובה - פשוט מעדן)

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על Kef cresta 10 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים