פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ניסו את הפורמט הזה מזמן ביס, קראו לו אז פרוייקט Y?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כולם מדברים על הטמטום של זה ושל ה"עם" אבל בסוף...רואים את זה.לא טוב, אל תראו. אתם רואים- אל תדברו.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כולם מדברים על הטמטום של זה ושל ה"עם" אבל בסוף...רואים את זה.לא טוב, אל תראו. אתם רואים- אל תדברו.זה מה שאתה חושב יצא לי לצפות באיזה 2 -3 פרקים של היפה והחנון ונטשתי בהישרדות לא צפיתי רק קראתי טוקבקים וכתבות שזה כנראה היה הרבה יותר מבדר מהסדרה לא צופה בכוכב נולד לא ברוקדים לא בשמנים וכל דבר אחר ואני לא מהאנשים שמרימים את האף ודווקא מאוד אהבתי בזמנו את "קחי אותי שרון" אבל אז זה עוד היה חדש בארץ היום אני כבר כמאת לא רואה טלוויזיה 95% זה סדרות ממוסחרות ופרסומות אפילו בחדשות מדברים על ראלטי וכוכבים בשקל 90 אני צריך ללכת לחוות שרתים ולנשק שרת שרת בתודה שיש אינטרנט ואל ללכת ולנשק את הרצפה של חברות פיתוח משחקים ככה יש לי סדרות סרטים ומשחקים שאני אוהב במקום הזבל שמופץ בישראל אפילו לא ידעתי על האח הגדול עד שאח שלי שאל אותי היום אם צפיתי בזה כי הוא ראה את זה בחדשות או משהו
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים תגיד,קרירין, איך אח שלך עדיין לא צלב אותך? אתה לא אוהב את זה,אל תראה, ואל תגיב פה. בדיוק כמו בדיונים על משחקים וקונסולות. שהשגת עוד לפחות 200 למונה ההודעות שלך בזכות הדיון על AC.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מה הקשר למונה ומותר לי להגיב כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום הגבתי כי מעצבן אותי שאנשים טוענים לצביעות שאומרים להם שלא צופים בתכנית כזאת או אחרת ודרך אגב זה לא שאני אוהב או לא -פשוט לא אכפת לי מהתכנית הזאת נמאס לי לבזבז זמן על לבדוק סדרות ראלטי חדשות יש דברים יותר חשובים לעשות
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים וזה אמור לעניין אותנו כי...שמע, תאהב או אל תאהב,אתה לא חייב להגיב פה.במיוחד שאתה אומר שלא אכפת לך מהתוכנית אז אתה מגיב פה?נראה כאילו אתה מנסה להגיב בכל תראד...זה כמו שאני אהיה אחד שלא מתעניין במכוניות, לאצריך אותן ולא אוהב אותן, אז אגיב ב CARSFORUM ואגיד שאני לא אוהב מכוניות?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים תראה ואם יכלילו ויגידו שכולם אוהבים מכוניות לא יהיה לך זכות להגיב ? אותו דבר פה מישהו הכליל את כולם אז ראיתי צורך להגיב אתה חולה על הסדרה ?סבבה הזכות שלך ואם לא היו מכלילים את כולם לא הייתי מגיב פה בכלל כי נמאס לי מהדיונים האלו כבר אז שאנשים ילמדו לא לכתוב תגובות מכלילות כאלה כדי לא להרוס לעצמם דיונים
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני חייב להגיד לכם, זה רדוד אבל ממכר רצח. זה כיף דבילי כזה להציץ לחיים שלהם.הכי טוב זה לראות את הדו"ח היומי באינטרנט, ממצא לך ב 20 דקות את כל האקשן בבית לאותו היום.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים uzi schwartzכנראה עוד לא עברתה את גבול הטעם הטוב של צפייה בתוכניות ראלטי אני עברתי את זה מזמן ויום אחד גם אתה תבין שזה סתם בזבוז זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.