פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייראבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים כן. השתמש בפונקציית הכתוביות בFFDSHOW או שתעדכן את DVS ל2.39http://www.free-codecs.com/DirectVobSub_download.htm
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר מצד אחד אתה אומר לי להסיר את הDVS ומצד שני מביא לי קישור להוריד אותו.בכל מקרה יש לי את מה שהבאת לי להוריד ויש לי גם FFDSHOWבחלק מהסרטים כשהכתוביות בדיוק בשם של הסרט, הסרט לא רץ...אבל כשאני מוסיף תו לשם של הקובץ אז הכתוביות לא עולות במדיה פלייר וצריך להפעיל את הסרט בקלאסיק פלייר ולגרור אליו את הכתוביות.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הסר את DirectVobSub והתקן FFDShowיש לי גם וגםלהסיר את הVOBSUB?כן. השתמש בפונקציית הכתוביות בFFDSHOW או שתעדכן את DVS ל2.39http://www.free-codecs.com/DirectVobSub_download.htmניסית להסיר (ולמחוק) את DVS ולבדוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.