פורסם 2009 ביוני 2616 שנים בואנה אנשים מה כואב לכם, לא רוצה לשחק במשחק שנראה פחות טוב, ואל תתחילו עם בלבולי מוח על זה שזה לא אובליביון עם רובים720P זה עוד איך שהוא בסדר אבל במשחקים לא, במיוחד שהטקטורות נראות כמו התחת שלי בגלל עצלנות של המפתחים
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים טוב קודם כל אתה לא צריך עכשיו להיות כזה אגרסיביאף אחד אחד פה לא שם לך אקדח בראשלא רוצה לא צריך זאת החלטה שלך אנחנו רק מנסים לייעץדבר שני אני משחק על 1280X1024 כי בתכלס המסך שלי לא תומך ביותר ("19)וזה לא נראה נורא בכלל!!תוריד את הTERRAIN PACK של ה1024 או 2048אני הורדתי את ההכי גבוההרואים ממש ממש יפה יראליסטי (יחסית למקורי כמובן, אל תצפה מזה עכשיו לאיכות כמו בסרט בלו-ריי)דבר שלישי החללית המרוסת מופיעה רק אחרי התקנה של חבילת הרחבה מסוימת? או שזה בא עם המשחק המקורי?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים טוב קודם כל אתה לא צריך עכשיו להיות כזה אגרסיביאף אחד אחד פה לא שם לך אקדח בראשלא רוצה לא צריך זאת החלטה שלך אנחנו רק מנסים לייעץדבר שני אני משחק על 1280X1024 כי בתכלס המסך שלי לא תומך ביותר ("19)וזה לא נראה נורא בכלל!!תוריד את הTERRAIN PACK של ה1024 או 2048אני הורדתי את ההכי גבוההרואים ממש ממש יפה יראליסטי (יחסית למקורי כמובן, אל תצפה מזה עכשיו לאיכות כמו בסרט בלו-ריי)דבר שלישי החללית המרוסת מופיעה רק אחרי התקנה של חבילת הרחבה מסוימת? או שזה בא עם המשחק המקורי?מה אתה דואג אחי אני בכלל לא אגרסיבי כי מתי שאני כן הניק שלי בצבע אדום ויש הודעה גדולה בלמעלה של הפורוםבקשר ללמה אני כל כך דואג בגלל הקטע של המקסימום הגדרותב1997 קנו לי את המחשב הראשון, פנטיום 1 166MHZ בלי mmx, 16 מגה זיכרון וכרטיס מסך עם 1 מגה זיכרון בלי האצה תלת מימדית של cyrus logicוסאונד בלאסטר 16הייתי תקוע עם זה עד לסוף 2002 בגלל שאנחנו תמיד במצב כלכלי חרא ואז קניתי מחשב בינוני מעפן מהכסף של הבר מצווה בסכום מעפן של 3 אלף שקל כשלא הבנתי בשיט בחומרה זה היה פנטיום 4 1.7GHZ ווילמייט עם gf4mx440 64MB ו256 זיכרוןהייתי תקוע ככה עד סוף 2006 שסוף סוף יכולתי לעבוד בקיץ ולסדר לעצמי סוף סוף מחשב high end ואז לא היתה לי את הבעיה הזאת יותרוגם התגייסתי לצה"ל ככה שלא כל כך שמתי לב להתפתחות המטורפת מאזבגלל שני המחשבים הראשונים שלי אני לא מוכן יותר להיות במצב שאני צריך לשחק בהגדרות דפוקותדרך אגב מה זה הvats הזה שרואים בסרטונים? כפתור?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים במידה ואתה לא מכיר, זה יכול לחסוך לך הרבה ספקות:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ולנושא החייזרי, במשחק הזה יש חללית שהתרסקה גם מצאתי אותה כששיחקתי בו http://www.youtube.com/watch?v=iZ-acDmeK1w בדיוק זה EASTER EGG, הסצנה עם החללית המרוסקת ~הייתה גם במשחקים הקודמים. כמו גם מיליון שטויות קטנות שחדי ההבחנה ישימו לב עליהם BETH מלבד הHQ שלהם גם הכניסו המון REFERENCES למשחקים הקודמים שלהם מסדרת ELDER SCROLL (הרבה לMad Max אולי יש החברה יותר מבוגרים ישמו לב אני אישית לא שמתי לב) ועוד הרבה... דרך אגב למישהו היה פה המזל להתקל בספינת החזירים המתרסקת
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אפרופו אובליביון עם רוביםאם כבר לקחו את המנוע והצליחו לעשות ממנו משחק עתידני טוב, למה לעזאזל לא מפתחים גם אחד כזה של star wars על gamebyroזה יכול להיות כזה גדולמלא כוכבים ומקומות ודברים שאפשר להיותלא מבין מה הולך אצל lucasarts הם פשוט מבזבזים את הזמן
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים לא עולה לי אף אחד טוב לראש אז אני אומר ravenהם עשו את שתי המשחקים של jedi knight על quake 3 ועד היום משחקים אותם
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים שוב, לעשות משחק טוב זה לא קסםאתה יכול להגיד "היי,יש לנו פה מנוע שעשה משחק עתידני ממש טוב" אבל לך תתחיל לעשות עכשיו משחק SW שיצא טובעוד לפני שמתחילים לתכנת (או בזמן ש) צריך לחשוב על קונספט ארט,עלילה,משחקיות כללית ועוד אלף דברים שמשהים צורה בזמן התכנותוגם עם כל זה וחבורת מתכנתים איכותית אתה תקבל בסופו של דבר משחק SW נוסף שכנראה יהיה טוב והכל אבל לא יעיף לך את הראשרוצה לדעת מה צריך כדי לעשות משחק גאוני בהחלט? תסתכל על blizzard...שנים של פיתוח ורעיונות שמשתנים עשרות אם לא מאות פעמים בזמן הפיתוח כדי להביא משהו חדשני אך עם זאת נגיש
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אני לא אמרתי שזה משהו קל ופשוט לעשייה אבל זה לא אומר שזה בלתי ניתן לביצועזה הכל עניין של כסף ויש מספיק מעריצים שצורחים כל פעם שיוצא משחק של swהנה למשל bioware עובדים עכשיו על swTOR וכולם מצפים לזה כבר אבל לך תדע איך זה יעבודיודע מה? bioware יכולים, אתה יכול עוד פעם להגיד שזה לא משהו שעושים באצבע אבל הם עשו את kotor1 וכולם יגידו כמה שהוא היה טוב
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים דרך אגב למישהו היה פה המזל להתקל בספינת החזירים המתרסקת אפשר לתפוס אותה שהיא ממש בהתרסקות? ואיפה היא בכלל? איך אני מגיע?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אפשר לתפוס אותה שהיא ממש בהתרסקות?ואיפה היא בכלל? איך אני מגיע?זאת לא הרגילה יש כמה ובזאת שמתרסקת יש את ALIEN BLUSTER המשודרג ;Dובעיקרון אין לי מושג איך להגיעה אליה, פוקס בעיקר אני לא מכיר עוד מישהו שנתקל בה (מלבד Solid_snake פה)בניגוד לספינה הקודמת שאפשר היה למצוא אותה בעזרת שדר הרדיו, לא כן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.