פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים יואב יא אהבל!!!!!!למה אתה חושב קוראים לזה מקדח עץ????????? כי זה מיועד לעץ!!!!
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר פחחחחח הבן אדם גמוא בשכל ;D ;D ;D ;D אחי אני הולך לעשות את זה בזהירות לא שאכפת לי שיהיה חור במארז אבל עדיין עושים את זה במקצועיות או לא עושים בכלל..... סיסמא טובה לא?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר אבל אני יגיד שוב המדריך לא טוב מסיבה אחת איך שהוא מחבר אותו לחשמל במדריך בלתי אפשרי במציאות...
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר את זה הבנתי אבל זה בלתי אפשרי כי יש שני שיפיצים בצדדים שלא מאפשר לחבר את זה רק ל2....
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים אז איך זה מחובר אצל kom??אתה דפוק כנראה הוא יודע מה הוא עושה ותפסיק להתווכח כי זה מוכח זה עובד
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים ...לא ידעתי שזה מקדח עץ, ההבדל בין מקדח עץ למקדח ברזל זה גודל השיניים והשיניים של הכוס היו נראות לי קטנות מספיק.ביררתי קצת ואמרו לי שעם מספרי פלדה זה ממש לא ילך כי פשוט זה לא יצור חור ממש סימטרי ויהיו לו כאלה שאריות בצדדים
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים ...לא ידעתי שזה מקדח עץ, ההבדל בין מקדח עץ למקדח ברזל זה גודל השיניים והשיניים של הכוס היו נראות לי קטנות מספיק.ביררתי קצת ואמרו לי שעם מספרי פלדה זה ממש לא ילך כי פשוט זה לא יצור חור ממש סימטרי ויהיו לו כאלה שאריות בצדדיםזה רק אנשים עם ידיים עקומות\רועדות.......
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר אז איך זה מחובר אצל kom??אתה דפוק כנראה הוא יודע מה הוא עושה ותפסיק להתווכח כי זה מוכח זה עובדאחי אתה לא עושה עלי רושם בכך שאתה מקלל... כי ת'אמת גם אני יכול...אבל......... אני מסביר לך שאני לא יודע איך הוא עשה את זה אולי שהוא יבוא לכאן ויסביר כי אצלי זה לא הולך...ואם לא ניסית אז עשה טובה שתוק כי אתה מתווכח לא על סמך ניסיון ואני כן....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.