פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ???יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים זה נתב בתקן N החדש, ואם אין לך כרטיס שעובד בתקן N, ואתה לא מתכנן אחד כזה בעתיד, היכולות שלו תתבזבזנה סתם, וכבר עדיף לקנות משהו זול יותר כמו ה-Edimax BR-6204Wg.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר כמה עולה כרטיס כזה? ו.. מה ההבדלים המשמעותיים בין שתי הטכנולוגיות..אני צריך משהו באמת חזק כי יש לי שתי קומות וממד
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים כרטיס בתקן N עולה קצת יותר מפי 2 מכרטיס בתקן G -- סביב 180 עד 200 שקל לכרטיס של EDIMAX ויותר לכרטיסים של חברות אחרות. אם אתה לא קצר בכסף, לבית של שתי קומות + ממ"ד כדאי מאוד לקנות נתב + כרטיסים בתקן N על מנת להתגבר על בעיות קליטה. כך בחשבון שגם הנתב עולה לפחות פי 2 יותר.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר הנתב דווקא לא רחוק מהישן יותר של אדימקס..הבדל של 70-90 שקל ככה.. לא משהו רציני..אז נראה לי שאני אלך על כרטיס מתקן N.. חתיכת השקעה אבל זה ישתלם, כן?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים השאלה היא מה אתה רוצה להשיג. בכל מקרה גם תקן N אינו משתווה לחיבור חוטי ולכל היותר משפר את היכולת האלחוטית בבתים גדולים, מרובי קומות עם הרבה קירות מבטון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.