עבור לתוכן

מחשב נכבה ללא הודעה, כמה דקות אחרי עלייה של wi

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה.

אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה).

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק?

תודה.

(אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)

פורסם

אני סובל מאותה תופעה בדיוק

מה שכן אני עליתי על כך שזה קורה לי רק כשהמחשב מחובר לרשת אז כדאי לך לבדוק אם זה זהה גם אצלך

במקרה הוא גם מדווח לך על overclocking?

פורסם
  • מחבר

מדווח איפה?

(אני לא כל כך חזק בקטע של חומרה לצערי)

פורסם

בהנחה שה-MEMTEST עבר בסדר, ובהנחה שזו באמת בעיית חומרה, זה יכול להיות כמה דברים:

1. התחממות - תבדוק בעזרת SPEEDFAN או בביוס עצמו.

2. ספק כוח - תנסה בעזרת ספק אחר.

3. לוח אם - תבצע בדיקה וויזואלית ללוח עבור קבלים נפוחים או נוזלים.

פורסם
  • מחבר

1. אני בספק (ב-bios המעבד והטמפרטורה הכללית לא עברו את ה-45 מעלות, והוא נכבה בכל זאת).

2. אני אנסה. זה משנה איזה? (הספק הוא 300W שהגיע עם Foxconn s-808) יש דרך לבדוק את הספק בלי להשיג ספק חלופי בינתיים?

3. אני אנסה.

עוד עדכון:

אתמול רציתי לבדוק את הטמפרטורות ואם זה קשור לרשת כמו שנכתב מעליי, אז הפעלתי את המחשב ודווקא הצלחתי לעבוד איתו איזה רבע שעה לפני שהוא נכבה. אחר כך כשנכנסתי להפעיל אותו שוב, הוא נכבה עוד לפני שהוא התחיל להעלות את ה-windows, מה שמחזק את ההשערה שזו בעיית חומרה. בינתיים לא הפעלתי אותו שוב (אני גם לא בבית כרגע, אז אני לא ממש יכול), ולא סיימתי להריץ memtest (אני מעדיף להיות בבית כשזה רץ, למקרה שיכבה באמצע).

פורסם

בעיקרון אם אין לך משהו מיוחד ( :smile1:) אז גם ספק ג'נרי אמור להספיק.

ולא, אין דרך אמינה לבדוק את הספק ללא מכשיר יעודי (אתה יכול למדוד מתחיםן עם מולטימטר אבל זה יתן לך תמונה חלקית ביותר).

פורסם

כמו שכבר ציינתי גם אני סובל מבעייה דומה...

כרגע אני כבר חיברתי ספק ישן שהיה אצלי

אני רואה כרגע מתחים - 1.4v 3.34v 5.25v 12.4v וטמפ' 35 מעלות למעבד וזהה ללוח אם

מה שכן התוכנה נותנת לי אזהרה למאוורר chassis אני לא מכלכך מבין למה הכוונה...

בינתיים כמה דקות שהוא לא נכבה.. אני מקווה שיחזיק ככה :)

פורסם

yamanman26, אל תגנוב ת'רדים של אנשים אחרים, זה לא מנומס, אם יש לך בעייה דומה אתה יכול לעקוב אחרי הת'רד הזה, אם אתה מעוניין, אתה יכול לפתוח ת'רד נפרד משלך עם הפנייה לת'רד הזה.

פורסם

חלילה אח שלי, פתחתי הודעה על דבר דומה שבת שעברה

וכמו שציינתי בהודעה השניה פה שגם אני מנסה לפתור כזאת בעייה ומתעניין לראות אם אצל שניצל זו אותה בעייה בדיוק.

ורק היום פחות או יותר אני מקווה שהצלחתי לפתור את הבעייה בעזרת ההמלצה של הספק וכל מה שרציתי לציין שזה כן נראה לי שעוזר שנראה לי שזאת באמת הבעייה

כך שכדאי לו באמת ללכת בכיוון הספק אולי...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

ניתקתי את הספק מכל החיבורים, נשפתי קצת וחיברתי מחדש. נראה שזה פתר את הבעיה בינתיים :)

(האמת היא שבהתחלה לא חשבתי על זה בכלל)

פורסם

מוזר, אבל יכול להיות.

אגב, פעם שאלו אותי, איך אתה יודע שלטכנאי שהזמנת אין שום מושג איך לפתור את התקלה?, הוא מתחיל לנשוף על החיבורים... :)

פורסם

מוזר, אבל יכול להיות.

אגב, פעם שאלו אותי, איך אתה יודע שלטכנאי שהזמנת אין שום מושג איך לפתור את התקלה?, הוא מתחיל לנשוף על החיבורים... :)

צחוק, צחוק. אבל זה פותר הרבה בעיות :silly: (בעיקר מגעים).

פורסם

אני בספק אם זה פותר משהו, עצם הניתוק והחיבור מחדש יכול לפתור בעיה של מגעים ולאו דווקא הנשיפה.

פורסם

זה תלוי אם הנשיפה היא על סלוט או סתם על מגע חשוף. ולא כדאי כל כך לנשוף על סלוט, שימוש בספריי אוויר דחוס יעיל יותר.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים