פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר אז בגדול אחרי החיבור של כל הדברים אחד לשני [ראווטר למודם + ראווטר לשתי המחשבים] האינטרנט יפעל לי פשוט בשתי המחשבים? לא צריך לעשות עוד שום דבר?ואחרי זה לעשות כתובת IP קבועה עם המדריך שנתנו לי כרגע [תודה ^^] ואז נשאר לי לעשות כמה דברים בקשר לאבטחה?איזה פעולות אבטחה אני צריך לעשות?ובאמת שלא הבנתי מה יוצא לי מלפתוח פורטים.. אני לא משתמש באימיול נגיד..אם אני משתמש ב-utorrent אני צריך לפתוח פורטים? או ב-Team fortress 2?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים Idan_Ts תתחיל לעבוד על זה ותראה כמה שזה פשוט. ואגב כל מדריך טכני סטנדרטי בחמישים השנים האחרונות כתוב בשפה ה"טבעית" שהיא אנגלית גם אם אתה מחובר "ללא חייגן" בתשתית עדיין יהיה צורך להגדיר את זה בנתב וזה לא יעבוד מהקופסה. moranesher כאשר לא יודעים מה כותבים עדיף לא לכתוב וממש לא היתה לי כוונה לפגוע באף אחד.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים סולחת זה לא העניין, סבבה, אז אם טעיתי תגיד יפה שטעיתי אני אודה בטעות וסגרנו עניין... וחוץ מזה ככה לומדים, עכשיו אני יותר יודעת, זה הכל
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר Idan_Ts תתחיל לעבוד על זה ותראה כמה שזה פשוט. ואגב כל מדריך טכני סטנדרטי בחמישים השנים האחרונות כתוב בשפה ה"טבעית" שהיא אנגלית גם אם אתה מחובר "ללא חייגן" בתשתית עדיין יהיה צורך להגדיר את זה בנתב וזה לא יעבוד מהקופסה. moranesher כאשר לא יודעים מה כותבים עדיף לא לכתוב וממש לא היתה לי כוונה לפגוע באף אחד. אתה אומר "להגדיר את זה בנתב". איך עושים את זה? ותגידו אם אני עושה אייפי קבוע כמו שאמרו לי לעשות דרך פה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm אז אני לא יכול לשנות יותר אייפי? נגיד כדי להוריד דברים מראפיד שייר?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אל תתבלבל - אתה מגדיר עכשיו כתובת IP פנימית. הכתובת הזו משמשת רק בין המחשבים והראוטר. בנוסףיש כתובת IP חיצונית שהיא כבר מגדירה אותך מול ספק האינטרנט שלך - אותה אתה מקבל אוטומטית כל פעם שאתה מתחבר.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר אז לפי המדריך שנתתי תגובה אחת לפני זאת, אני מגדיר אייפי פנימי?ואיך אני יודע מתי אני צריך לפתוח פורט לתוכנה כלשהי?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הסתכלתי על המדריך, אל תגדיר ככה IP פנימי, רוב הסיכויים שממילא זה לא יעזור. אתה צריך להיכנס להגדרות של הנתבושם לקבוע לכל מחשב כתובת IP קבועה לפי הMAC ADDRESS שלו (לא להיבהל מהמונחים MAC ADDRESS זה סה"כמספר יחודי לכל מחשב) זה יופיע בצורה ברורה מאוד בנתב.בקשר לפתיחת פורט - באופן כללי תצטרך לפתוח פורט לתוכנות שיתוף (אימיול ודומותיהן), טלפוניה באינטרנט (סקייפ) ומשחקירשת מקוונים (WOW). בדרך כלל התוכנות האלו ישאלו אותך בהתקנה באיזה פורט הן צריכות להשתמש וכך תדע שאתה צריךלפתוח להן פורט.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אם יש לך חיבור תשתית כבלים ללא חייגן שאתה מחבר מודם ישירות למחשב ואתה מקבל בכרטיס רשת כתובת אייפי שמתחילה במספר 84אש יש לך אחלה חיבור(יחסית לארץ)!!!!להכנס לראוטר להגדיר לDYNAMIC IPהשם משתמש והססמה לא בא לידי ביטוילחיתה אחת על CLONE MAC ADRESSולאשרהראוטר ירסטט את עצמו ונגמר הסיפור שום חייגניםאת המחשב השני לחבר כבל רשת מהלינקסיס למחשב ולגלוש בלי חייגןבהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אוקיי אני אעשה את זה הזמנתי כבר את הראווטר מפנדה. איזה כבל רשת אני צריך לקנות אבל? כבל רשת רגיל או כבל רשת מוצלב או מסוכך? תודה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אה אוקיי סבבה.. הזמנתי כבל רשת רגיל. תודה.ואני מבולבל רצח מכל התגובות פה! בקשר לאבטחה..אני יחבר את כל המחשבים באופן חוטי אז אני יכול פשוט לבטל את התקשורת האל חוטית וזהו? ואז אף אחד לא יכול לפרוץ?אם כן, איך עושים זאת?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר או יופי! תודה!זה פשוט לעשות את זה? איך אני עושה את זה? יש כפתור על הראווטר או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.