פורסם 2002 בפברואר 923 שנים המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!!זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש.ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא.יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אז רעש של מה???שששששששששששששששששששששששששששששש כזה?רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כזה?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כזה?איזה??
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים גם לי יש מגירה וגם אצלי יש רעשאפשר להגיד ררררררררררררר (כמו מנוע אבל מפסיק אחרי הווינדואז או אחרי הרמה והורדת המארז)אין לי מושג אם זה מהמגירה מהארדיסק הישן בה או מהארדיסק השני אבל אולי זה אותו דבר אצלך
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר ררעשים של-איאיאיאיאיאיאיאיאיאיאי.זה לא יכול להיות שהמגירה לא מחוברת טוב לארד דיסק כי גם שאין שם הרד דיסק וגם שאין שם את הקופסא ששמים את ההרדיסק בפנים זה גם עושה רעש.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים התכוונתי למגירה של ^DaRk-MiNd^ורעש של "איאיאיאיאיאיאיאיאיאיאי"?לא מצליח לתאר לעצמי כזה רעש יוצא ממגירת קירור...
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים לא יודע איזה חברה.סתם מגירה מאפנה במאה שקל.נו?פתרת את הבעיה...מגירה מאפנה-מה אפשר לצפות ממנה? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.