עבור לתוכן

המלצה על נייד-תקציב של 5,000 ש"ח+.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי.

אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא,

והכל חוזר חלילה... :'(

אז ככה:

* מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה:

דרישות מערכת מינימליות:

* מערכת הפעלה: Windows XP/2000

* מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above

* זיכרון: 512 MB RAM

* מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB

* DVD: 8 Speed

* כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader

* DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה)

* כרטיס קול: Directx 9.0c compatible

* שונות: Mouse, Keyboard

פחות או יותר אלה הם הדרישות של המשחקים הכבדים שאשחק בהם, אולי טיפה יותר, כמו DOOM 3.

לכן כל מה שקשור לאיכות התמונה, צבעים חדים, מהירות, חשוב לי. פשוט שהמשחק יעבוד טוב.

* משקל רצוי? : המשקל הוא לא בעיה בשבילי, המחשב ינדוד בעיקר בבית וגם זה בין חדרים, לכן זה לא משנה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? : אין לי מושג כמה הסוללה מחזיקה מעמד, אני מניחה שזה תלוי כמה משחקים במחשב, אני לא אשחק יותר מידי, כלומר, זה יהיה עם הפסקות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : רצוי שיהיו יציאות USB, בשביל לחבר עכבר וכל מיני שטויות אחרים, יותר יציאות אף פעם לא הפריעו.

* בלוטות? : אני לא יודעת מה זה ...

* גודל מינימלי של כונן קשיח? : אני מקווה שהבנתי נכון ואתם מתכוונים לזיכרון, זיכרון שיהיה טוב למשחקים כאלה, אין צורך להגזים עם זיכרון כי אני בטוח אשתמש רק ברבע ממנו.

* צורב DVD? : כן.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? : אחריות נורמלית והוגנת.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : dell או HP [רצוי dell[

כמו שציינתי כאן, המחשב יהיה בעיקר מחשב שעשוע, אני לא צריכה סופר מחשב, אך עם זאת שיתמוך בכל מה שאמרתי.

מאוד חשוב לי גם החיצוניות, שיראה חדיש ועדכני, אלה 2 החברות שאני מעוניינת לרכוש מהם מחשב נייד.

שהמחשב יהיה טוב גם בעוד חצי שנה.

לא הזכרתי גם שאשמע בו מוזיקה, שהרמקולים יהיו נורמליים [נורמליים יחסית לנייד...]...

אני התאהבתי במחשב הזה: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1530?c=il&l=he&s=dhs

[אחרי ימים שלמים של חיפוש ופרוייקטים], עד שמישהו כתב לי שהמעבד חרא, מחשב מותג ולא שווה את הכסף,

כל המצב רוח שלי ירד וחזרתי להתחלה.

התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג כל עוד אני מקבלת משהו טוב.

אני רוצה להיות מרוצה ושלמה עם הנייד שלי.

עזרה תתקבל בברכה.

יום טוב !

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום,

לעניות דעתי כל מחשב שתבחרי היום מהראסנל של הניידים ישמש אותך כמו שצריך (שהם לא גבוהים כמו שנראה לך), גם המחשב שהצעת הוא בסדר גמור.

לא הבנתי למה אמרו לך שהמעבד שלו חרא , ראיתי במפרט הטכני שאת יכולה לבחור את המעבד וכל המעבדים שם הם CORE 2 DUO , שיספקו אותך.

לכן לכי על מה שמושך אותך , לדעתי את יכולה לקנות מחשב בסביבות 3-4K ואת תהיי מרוצה.

אם תוכלי באותו סכום לקנות מארה"ב\קנדה , תרוויחי מחשב שכאן יעלה בסביבות 5-6K עד כמה שזה אבסורדי.

בהצלחה

גל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. גם אני חושבת שזה מחשב נחמד.

אין לי אפשרות לקנות מחו"ל...

כשהלכתי לחנות המוכר הציע שלי lenovo ב-3,600 ש"ח... אמרתי לו את כל מה שכתבתי פה, הראתי לו באיזה משחקים אשחק,

הוא אמר שהlenovo הזה יהיה מעולה לדרישות שלי, אבל אני לא יודעת, פשוט לא אהבתי אותו.

הבנתי שהדגם הזה מגיע עם סדרות שונות של T, איזו סדרה נחשבת טובה?

תודה רבה, כנראה שאלך על המחשב הזה, למרות שבאמת יכול להיות שאני יכולה למצוא מחשב שיספק את הדרישות שלי גם ב-4,000 ש"ח,

אבל זה תמיד ככה אצלי, כשממבט ראשון אני אוהבת אותו אני אלך עליו.

האם המחשב הזה באמת לא שווה יותר מ-4,000 וכל שאר הכסף שאוציא עליו זה יהיה סתם על שם ועיצוב?

פורסם

הXPS הוא מחשב מעולה בקטגוריה שלו,רק הבעיה שהוא נכנס בחריגה די גדולה יחסית לתקציב שלך עם כ.מסך לא מובנה מינמלי שיוכל להריץ את המשחקים שאת מחפשת ללא בעיות.

אופציות נוספות:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6648

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm - צריך להוסיף מע' הפעלה

פורסם

טניה, ערכי את ההודעה הראשונה והוסיפי בבקשה את התקציב לכותרת.

פורסם

למשחקי מחשב צריך כרטיס מסך טוב ואני חושב שיש כמה בסדרת toshiba satellite שבמחירים די סבירים ויש להם כרטיס מסך HD3650 שהוא יותר מסביר למשחקים ראיתי שהוא עולה בסביבות ה 6000 וראיתי גם אחד עם HD2600 בסביבות ה5000 שקל.

אני לא מומחה גדול אבל אני יודע שבשביל משחקים צריך כרטיס מסך טוב אבל זה לרוב בא על חשבון זמן סוללה שלא כלכך חשוב מבחינתך כי אמרת שהוא יהיה בבית רוב הזמן אז תתחברי לחשמל רוב הזמן . מחשב נייד חדש יכול לעבוד על סוללה שעתיים במקרה הטוב זה תלוי בסוללה וגם בגיל שלה וכמה זמן מהחיים שלה היא היתה בסביבה חמה.

תתרחקי מכרטיסי מסך מובנים של intel כמו ה x3100 וGMA 950 וכו . את רוצה מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב של NVIDIA או ATI ויש . אבל עדיין את צריכה אחד טוב כי הנפוץ כרגע הוא 8400GS שהוא ממש לא משהו . את צריכה משהו בסגנון ה 8600M GT , HD2600 או HD3650 או 9600 GS או 9500GS אילו לא הכי טובים אבל הם נמצאים בבדיקת ביצועים פה קרוב לראש הרשימה . מחשב נייד למשחקים זה עסק לא זול אז צריך להתפשר אבל עדיין צריך לדעת מה לקנות כשקונים מחשב נייד.

עריכה : דגמים שמצאתי בארץ :

A200-23P עם HD2600 בכ5300 שקל

אבל צריך עוד גיגה או 2 של זיכרון

מחשבים עם HD3650 מתחילים ב6300 שקל בערך

אפשר בלינק האחרון לשנות את שדה חיפוש למעלה במקום 3650 ל9600 או 9500 או אפילו כרטיסים יותר טובים אבל ככל שעולים בכרטיס מתקרבים יותר ל10000 שקל ועוברים אותו.

את צריכה לפחות 2GB זיכרון בלי קשר רצוי אפילו 3.

פורסם

בתקציב שלה אולי 8400GS\9200GS\2600HD\3450HD\3650HD - כל אלה יספקו את דרישותייך בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה Niseg...

אביט על הקישורים שנתתם לי.

צרפתי קישור של המפרט של המחשב שאני רוצה, מה אתה יכול לומר עליו?

http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1530?c=il&l=he&s=dhs

[להכנס למפרט טכני].

האם ל-HP גם יש סדרות כמו ל-dell?...[קטגוריית עסקי, ביתי, משחקים].

דבר נוסף חשוב ששכחתי להזכיר, המסך חייב להיות 15 אינץ'.

נ.ב - רשמתי את התקציב בהודעה הראשונה, אבל אני יכולה לחרוג.

פורסם

מחשב מצויין, אבל יקר הרבה יותר מתקציבך

פורסם

מצאתי בzap רק את ה xps 1530 עם ה8400 GS שזה התצורה הבסיסית שלו באתר של דל בארה"ב הם נותנים לשדרג ל 8600 GT תמורת 100$ בארץ אם זה קיים זה בטח יעלה 1000- 2000 שקל יותר . כמו שאמרתי לך ה 8400GS הוא כרטיס מאוד נפוץ ואם את רוצה אותו אפשר למצוא לך נייד באיזה 2000 שקל יותר זול עם הכרטיס מסך הזה. האופציה השניה שלך זה לקנות באותו כסף או פחות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יותר ואולי לשדרג לו את הזיכרון אם צריך (מדובר בעוד 200-300 שקל אם אני לא טועה)

אני חושב שמישהו בפורום קנה את הa300-15c תריצי חיפוש ותשאלי אותו איך הוא.

פורסם

טניה, את יכולה לקבל יותר במחיר נמוך בהרבה ממה שהציעו לך. פשוט צריך מותג של MSI (נחשב לטוב בעולם, חבל שלא בארץ).

http://ivory.co.il/category.asp?catcode=315

תתחדשי.

פורסם

נקודה חשובה שנשכחה.צריך להתרחק מכל סדרת 8XXX לניידים של נווידיה עקב בעיות התחממות ובמיוחד במחשבים של דל.

פורסם

טניה, אני מבקש שוב לשנות את הכותרת, אחרת הדיון יינעל.

פורסם
  • מחבר

המחשב שאני רוצה אכן מגיע עם 8XXX. כנראה שהוא ירד מהפרק אם לא ניתן להחליף את הכרטיס... :'(

מה שמשאיר אותי עם HP ואולי MSI

האם ל-HP\MSI גם יש סדרות של משחקים, עבודה למשרד, ביתי, וכ'ו?[br]פורסם בתאריך: 26.08.2008 בשעה 11:29:36

טוב.

החלטתי שאני אגש עם מחשב ה-dell שאני רוצה לחנות ונראה מה הם יוכלו לעשות בשבילי.

אני אחזור עם תשובה.

תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 26.08.2008 בשעה 11:48:21

דיברתי עכשיו אם מישהו בטלפון שפעם קנינו אצלם מחשבים...

הסברתי לו מה אני רוצה והוא אמר לי שנכון, כל הכרטיסים שבאים מסדרה 8 מתחממים,

לכן יצא דגם חדש של dell, מספר הדגם 1535, 15 אינץ', מחיר 5,000 ש"ח פלוס מינוס...

כרטיס המסך שלו שונה, נראה לי משהו עם HD, אני לא זוכרת את השם המלא.

ניסיתי לחפש את הדגם באינטרנט ולא מצאתי.

מה אתם אומרים? אתם מכירים את הדגם?

חבל שהוא מגיע רק בצבע שחור, קיוויתי ששלי יהיה בהיר.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים