עבור לתוכן

ספק מאושר ל-9800 GX2 במחיר סביב ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בדקתי במפרט של הכרטיס, והוא צריך ספק של 580W, עם 40A על המסילה של ה-12V. ספק של 610W נראה לי קצת גבולי. האם יש דיעה לגבי ה-PCP&C של ה-750W (ב-700 ש"ח, למשל בקישור למטה בנועה מחשבים)

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2210

ההמלצה של חברות האם (NV ו ATI) לוקחות בחשבון את העובדה שלרוב השוק יש ספקים מסריחים במיוחד, אז הם מנפחים את ההמלצה.

הכרטיס עצמו לוקח בערך 260 וואט על ה 12 וולט, שהם "רק" 21.5 אמפר

גם אם תתקע מעבד אקסטרים ותעשה אוברקלוקינג גדול לכל העסק, אתה נשאר עם מרווח בטחון עצום. אין סיבה שסתם תבזבז כסף.

פורסם

דפדפתי באשכול וראיתי שהציעו את הPC POWER&COOLING 610W,לפני שתקח אותו תשקול שהוא מגיע עם מאוורר יחיד של 80MM..

אני אישית הייתי מתלבט בין הPCP&COOLING לבין הTT TP 750W :xyxthumbs:

פורסם

להשוות את הספקים של ת'רמלדרעק (גם סדרת ה TP שנחשבת מוצלחת יחסית) לספקים כמו סיסוניק או PCP&C זה ממש לא במקום.....

גם המאוורר היחיד הזה של ה 80 מ"מ שקט יחסית, לא רועש יותר משאר מאווררי המארז בכל מקרה. (אלא אם משקיעים 70 שקל על כל מאוורר במארז ולוקחים s-flex של 800RPM)

פורסם

ה-PCP&C שקט. הוא לא מיעוד לחולי שקט וכו' אבל לבנאדם הממוצע הוא יהיה הרבה יותר שקט מהממוצע

פורסם

למה שניים?

פורסם

סתם רוצה לדעת.. לא שאני יכול לקנות 2..

פורסם

יחזיק כמו גדול

יש לי את הספק ןלא שומעים אותו בכלל,לא חם מידי ויפה מאוד

פורסם

יחזיק בלי שום בעיה, ועם רזרבות.

ה-PCP&C שקט. הוא לא מיעוד לחולי שקט וכו' אבל לבנאדם הממוצע הוא יהיה הרבה יותר שקט מהממוצע

אני מודע לזה לחלוטין, יש לי ספק שלהם.

פורסם

אני לא מאמין גדול ב"אני רק רוצה לדעת אבל לא מתכוון לקנות"..

זה כמו לשאול אם ספק יכול להחזיק 4 כרטיסי מסך כאלה,אבל רק לדעת..

אם אתה מתכנוון לקנות שני 4870 ציין זאת. אם לא,עזוב אותך ממה הוא יכול ומה הוא לא יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים