פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מצורף דוח של HWMONITOR.המתח של ה12V נראה כמו 6.75.האם זה בגלל שיש לספק שלי 2 מסילות של 12V?האם זה תקין?תודה לכולם![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים דבר ראשון, לדעתי כדאי לך לרענן את חוקי הפורום...הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.דבר שני מתחים לא בודקים עם תוכנה.אם המתח באמת היה כזה נמוך המחשב שלך לא היה עולה אפילו...
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר אז מה המשמעות של המתחים שאני רואה אחרי בדיקה של OCCT למשל? (ממש אפשר לראות שם את התנודות במתח).
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים דבר שני מתחים לא בודקים עם תוכנה. אז למה את כל ביקורות הספקים עשיתם באמצעות שימוש בתוכנה? :
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים "עשיתם"? בפעם האחרונה שבדקתי, מומחה פורום הוא לא מצוות האתר.... מדובר במשתמש מהשורה.תפנה את השאלה הזו למי שצריך להפנות אותה, כי עם OCCT בהחלט לא עושים ביקורת.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שימוש בתוכנה בחיים לא ייתן מדידות מדוייקות.בשביל מדידה מדוייקת צריך מכשיר מדידה מכוייל היטב. בשביל לקבל מושג אם יש בעיה במתח או לא אז רב-מודד פשוט ב50 שקל יעשה את העבודה.כמו שכבר נאמר, אני לא כותב ביקורות בשביל האתר.בנוסף נתקלתי גם אצלי במצבים ש-HWMONITOR לפעמים מראה מתחים משונים. תנסה להריץ את התוכנה של יצרן לוח האם שלך ותראה מה היא אומרת.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כמו שכבר נאמר, אני לא כותב ביקורות בשביל האתר.אוקיי סליחה על האשמת שווא טעות בזיהוי ;Dאז מדוע מבצעי הביקורות(צוות האתר) מבצעים ביקורות ספקים שגויות באמצעות תוכנות? ונותנים על סמך בדיקות כאלו דירוג לספקים?הרי שזה לא מדוייק ?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לדעתי? פשוט מחסור בציוד נורמלימולטימטר מדויק למטרה הזו יכול לעלות להגיע למעל 1000 שקל.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים ב 70 שקל לא קונים מולטימטר. לא אחד שיתן לך תוצאות נורמליות לפחות.תסתכל על הציוד ש SCPR וג'וני משתמשים בו לדוגמה, על דברים כאלו אני מדבר.צריך מולטימטר עם מדמה עומס.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אם זה המצב אז שלא יפרסמו ביקורות מיותרות ולא אמינות סתם מטעים את הצרכנים שבמקרה זה מדובר עלינוhttp://hwzone.co.il/reviews/psu_800_roundup/17/העיקר לחלק תארים בלי גיבויים :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.