פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים האופציה של הlegacy מאפשרת לך פשוט לעבוד עם המקלדת עכבר וכו..בדוס או בסביבה שהם פשוט לא WINDOWS...ולכן אם זה עושה לך בעיות פשוט תחזיר את זה למה שהיה...והדרך היחידה לפתור את העניין היא אולי עדכון ביוס...ולא הבנתי את העניין עם הציוד ההקפי שלך ?עד כמה שידוע לי בלוח אם שלך יש 4 חיבורי USB בחלקו האחורי...ולא ממש הבנתי אבל יש לך עכבר+אוזניות+מצלמה..ככה שזה 3 ...מה שמאפשר לך לעבוד עם כולם במקביל...
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר צודקאבל שאני מנסה להדלחק את המצלמה ביחד אם האוזניות הווינדוס מביא את השגיאה של USB BA...והמצלמה עובדת על 4~ FPSאני מנתק את האוזניות והFPS עולה ל 30...עדכנתי את הביוס
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים 1. יש לוחות משתמשים ב USB בלי חיבור (למשל לכרטיס קול.)אתה לנתק הכל מ USB ובודק ה DRVICE MANAGER בכל HOST CONTROLER כמה אחוז יש לו. אם לא מחובר כלום יהיה 10 אחוז.אתה בודק אותו דבר עם חיבורים שלך.שמה גם אפשר לבטל הודעה על שגיאה.2. מנסה להוריד רזולוציה של מצלמה.p.s אתה לא לבדhttp://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&suggon=0&q=asus+m2n-e+usb+bandwidth[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר זה מה יש לי אז מה עושים ???? אין פיתרון [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים זה צילום של הכל מנותק או הכל מחובר ?אתה יש לו HOST אחד שלא מחובר לו כלום. חבר אליו את מצלמה ולבדוק רזולוציה של מצלמה אולי גבוה מדיאולי סיסקו מסבירים לך יותר טוב מאני.http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps556/products_tech_note09186a0080234072.shtml
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר לא קראתי מה שכתוב בפורום מעליאבל הוספתי עוד שתי כניסות בPCI שמתי שם את האוזניות והעכבראת המצלמה שמתי במה שבא אם הלוח אם והכל עובד סבבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.