פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים הורדתי מהאתר הרשמי של SMF, אבל החבילה הזאת קצת דפוקה..חלק מהטקסט והתפריטים נשאר באנגלית, והטאבים בדף של האדמין כתובים באנגלית וחלק אפילו נעלמו! (דוגמה קטנה בתמונה למטה)בקיצור, חבילת העברית דפוקה. איפה אני יכול להשיג אחת נורמלית? וניסיתי את שני החבילות, הרגילה וה UTF 8..שניהם אותו הדבר...אז איפה אני משיג חבילת עברית נורמלית?תודה לעוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מה שלא טוב תתקן בקבצים שבתיקיה languages שהיא נמצאת ב Themes\default\languagesלדוגמא. אם אתה רוצה לתקן עברית בלוח ניהול שלך, אתה נכנס לקובץ Admin.hebrew.php ומתקן בדיוק את המילה הרצויה(רושם את המילה הנכונה בעברית במקום המתאים).
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר היתי שמח לתקן בעצמי את העברית, אבל נראה שאני אצטרך לתרגם הכל מהתחלה...יש פשוט שגיאות בכל מקום... או משהו לא מתורגם, או שהוא לא מתורגם נכון.. אני אתנחם בעובדה שבקרוב יוציאו חבילת עברית קצת יותר טובה...
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים ב open source גם נהוג שאם כבר עשית עבודה (כמו תרגום יפה של עברית) אז תפרסם אותה כדי שגם אחרים יהנו ממנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.